Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 07 02, 22:26)
o jeigu palygintum su laimu? wink.gif
tai užsuk dažniau wink.gif

koks kiekis ir kiek mokėjai?
pasidalink nuomone, kai išbandysi, ar buvo verta jį pirkti  4u.gif

kaip įdomu skaityti - kokių tik manijų nebūna biggrin.gif Tau scrubai, MAMarijai veido purškalai  rolleyes.gif

šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos kilą (beveik 28 litai) beigi Mėtos ekstraktų mišinį, skirtą plaukams stiprinti (19,99 litai, bet nuo abiejų kainų padarė Operos vaistinė 10 proc. nuolaidą padarė su jų kortele).

mišinys sudomino, nes tik iš augalų, augančių Lietuvoje - dilgėlės, beržai ir melisų eterinis, be to, sertifikuotas Ekoagros  ax.gif Yra perspėjimas ant dėžutės, kad gali patamsinti šviesius plaukus, bet aš nuraminau save, kad geriausia yra sveiki ir gyvybingi plaukai - ne tikslas yra kažkokios spalvos siekimas tongue.gif Be to, faina būtų natūraliai pasikeisti plaukų chemijom nežalojant  rolleyes.gif

jau spėjau ir išbandyti, bet dar neišdžiūvau pilnam vaizdui. Labai minkšti paliko plaukai, lengvai išsišukavo, o jau kvepia - galėčiau po nosim buteliuką pasidėjusi uostyt ir uostyt biggrin.gif

mokejau 20,20lt. Nezinau kada bandysiu, nes be jo turiu dar du nepradarytus blush2.gif
o i ta misini plaukams as irgi akis pakabinus, bet nepirkau, pabijojau, kad smirdes, kaip kad sako, smirdz dilgeliu ekstraktas. Tuoju uzsimanysiu... doh.gif doh.gif

oi doh.gif Cia gatinha2 rase ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 02 liepos 2009 - 22:00
biggrin.gif

jokios smarvės, tikrai wink.gif Aš ir prisiskaičiau, kad baisi smarvė, tai pabijojau vieną dilgėlių imti, o šitas tai net labai man kvepia ax.gif MB sakė, kad jam sunkokas kvapas (nors mūsų skoniai kvapams panašūs) ir nenorėtų, kad tuo ekstraktu būtų vilgomi jo plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 07 02, 15:14)
šituos du turiu  4u.gif  na pilingas nelabai, man pačiausi - kavos tirščiai

Girdėjau, kad geriau pilinguotis ne su tirščiais, o su pačia kava, štai taip ir darau ax.gif.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 02, 19:02)
Jei kas nori pabandyt druide purity šampūną, tai galiu atiduoti

Oi kaip nėrėčiau, bet įtariu jau kas nors pirmas rezervavo, na kita vertus neišeis man iki Vilniaus nukakti verysad.gif. Vistiek ačiū už pasiūlymą. Savo ruožtu, aš siūlau dovanai kaunietėms L'occitano sertifkuotą alyvuogių toniką-mistą, niekas jo iš manęs nepirko, o jis man labai nepatinka. Jei gretai neatsiras norinčių aš jį išmesiu.

QUOTE(katutis @ 2009 07 02, 22:26)
kaip įdomu skaityti - kokių tik manijų nebūna biggrin.gif Tau scrubai, MAMarijai veido purškalai  rolleyes.gif

O pro tavo akis niekas nepraslįsta šiaip sau mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 02, 19:15)
Aš šiandien apsilankiau Via naturalis parduotuvėj. biggrin.gif Na asortimentas nėra labai gausus, bet sakė, jei ko reiktų galima užsisakyti. Nes dar patys nežino kuom geriau prekiauti. Žada ir iš KN turėti prekyčių, bet vėliau.

O ko apskritai yra ten pirkt?? kosmetika ar dar kas? As visai neseniai ta parduotuve atradau, vos avarijos nepadariau uzsiziopsojus ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 07 02, 21:26)
šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos kilą (beveik 28 litai) beigi Mėtos ekstraktų mišinį, skirtą plaukams stiprinti (19,99 litai, bet nuo abiejų kainų padarė Operos vaistinė 10 proc. nuolaidą padarė su jų kortele).

mišinys sudomino, nes tik iš augalų, augančių Lietuvoje - dilgėlės, beržai ir melisų eterinis, be to, sertifikuotas Ekoagros  ax.gif Yra perspėjimas ant dėžutės, kad gali patamsinti šviesius plaukus, bet aš nuraminau save, kad geriausia yra sveiki ir gyvybingi plaukai - ne tikslas yra kažkokios spalvos siekimas tongue.gif Be to, faina būtų natūraliai pasikeisti plaukų chemijom nežalojant  rolleyes.gif

O geras, cia dar vienas plaukams stiprinti Metos misinukas yra bigsmile.gif nes ir as esu pirkus dilgeliu, tai atidariau buteliuka ir apsivoziau, tik viena kart naudojau. O idomu galima kaip nors ten pauostyt parduotuej kai sis kvepia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 02, 23:27)
Girdėjau, kad geriau pilinguotis ne su tirščiais, o su pačia kava, štai taip ir darau ax.gif.

ta prasme, neplikyta?
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 02, 19:02)
Jei kas nori pabandyt druide purity šampūną, tai galiu atiduoti - likę ant dugno gal 2-3 kartams. Man asmeniškai labiau patinka Bema sebumą reguliuojantis ax.gif

kazi ar jau rezervuota? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 02, 22:27)
O pro tavo akis niekas nepraslįsta šiaip sau mirksiukas.gif.

kad labai įdomu buvo ax.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 07 02, 22:30)
O geras, cia dar vienas plaukams stiprinti Metos misinukas yra  bigsmile.gif nes ir as esu pirkus dilgeliu, tai atidariau buteliuka ir apsivoziau, tik viena kart naudojau. O idomu galima kaip nors ten pauostyt parduotuej kai sis kvepia?  blush2.gif

mano tai kvepia laukine pieva kaime karštą vasaros dieną ir tarsi šalia avilio sėdėčiau biggrin.gif Toks jaukus man tas kvapas rolleyes.gif

manau, kad nebūtų problemų, nes jokiais lipdukais kamšteliai neužklijuoti wink.gif Plius, kažkaip prastai jie ir užsisuka, nes mačiau jau prabėgusių ir patalpintų į mažus polietileninius maišiukus.

ai, dar pasirodo, yra Mėtos ekstraktų mišinukas kūdikių vonelėms, tai ryt tikriausiai ir jį paimsiu, jei ant jo bus Ekoagros patvirtinimas. Bus labai gerai man voniai su Negyvosios jūros druska biggrin.gif Ir kainuoja šitas pigiau - 15 litų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 07 02, 23:30)
O geras, cia dar vienas plaukams stiprinti Metos misinukas yra  bigsmile.gif nes ir as esu pirkus dilgeliu, tai atidariau buteliuka ir apsivoziau, tik viena kart naudojau. O idomu galima kaip nors ten pauostyt parduotuej kai sis kvepia?  blush2.gif

as irgi tik viena kart naudojau lotuliukas.gif antra kart neprisiverciu panaudot del to kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 02, 23:53)
ta prasme, neplikyta?

jau rezervuota? ax.gif

Būtent.

Jei kartais turi galimybę tą šampūną pasiimti iš Vilniaus, tai pabandyk parašyti, gal ir su manimi tada šlakeliu pasidalintum, labai aš noriu išbandyti šį šampūną ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 03 liepos 2009 - 07:02
QUOTE(dilditele @ 2009 07 02, 23:30)
nes ir as esu pirkus dilgeliu, tai atidariau buteliuka ir apsivoziau, tik viena kart naudojau. O idomu galima kaip nors ten pauostyt parduotuej kai sis kvepia?  blush2.gif

tai įsilašinkit kokio ea į jį (rozmarinų, kedrų+greipfrutų(dėl kvapo), čiobelių ar kokio kito, kuris skaniai kvepia.Tik pagerins efektą. smile.gif O aš susigadinau nuomonę apie Mėtą dėl jų neva melisos ea, ne ji ten yra, pagal lotyn. pav. ir kainą nustačiau...Tai kam klaidinti žmones doh.gif Taip kad Katuti, į tavo mišinį tikrai ne jis įeina, nors jei tik dėl kvapo, tai nieko. Mane pykdo, kai firmos prekiaujančios neiaškiais aliejais, žmones nelb įsigilinusius apgaudinėja. Pvz. radau netyčia inete LT ale sandalo ea, kurio aprašas kaip sandalo, o iš tikro ten pigus amyris, aišku neturintis sandalo savybiųKeista, kaip katutis nepripaišė man ea manijos, kai aš jų tiek turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 03, 07:10)
O aš susigadinau nuomonę apie Mėtą dėl jų neva melisos ea, ne ji ten yra, pagal lotyn. pav. ir kainą nustačiau...Tai kam klaidinti žmones doh.gif

[/color]Keista, kaip katutis nepripaišė man ea manijos, kai aš jų tiek turiu biggrin.gif

o kas ten yra? g.gif Namuos dar kartą pažiūrėsiu, bet jie lyg ir tik lietuviškai sudėtį nurodė doh.gif

aš niekam nieko nepripaišau tongue.gif Kiekvienas turim savų manijų, ką čia slėpti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 03, 08:22)
o kas ten yra?  g.gif Namuos dar kartą pažiūrėsiu, bet jie lyg ir tik lietuviškai sudėtį nurodė  doh.gif

aš niekam nieko nepripaišau tongue.gif Kiekvienas turim savų manijų, ką čia slėpti  cool.gif

gal neiaškiai pasakiau g.gif , esmė ta, kad Mėta neprekiauja tikru melisų ea ir skysčio sudėty tikrai yra ne tikras melisų ea...
Jo,nepripaišai manijų, tiesiog garsiai įvardini tongue.gif . O aš tai vadinčiau ne manija, nes manija-nesveikas apsėdimas, o tiesiog dideliu pomėgiu, susidomėjimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 03, 07:55)
gal neiaškiai pasakiau g.gif , esmė ta, kad Mėta neprekiauja tikru melisų ea ir skysčio sudėty tikrai yra ne tikras melisų ea...

aš tai vadinčiau ne manija, nes manija-nesveikas apsėdimas, o tiesiog dideliu pomėgiu, susidomėjimu biggrin.gif

gal aiškiai klausimo nesuformulavau doh.gif Tai tada kokia ten žolė vietoj melisos? biggrin.gif

gerai, jauki silpnybė drinks_cheers.gif
Atsakyti