Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(emmute @ 2009 07 02, 19:10)
gal kas jau bandėt BellaPierre mineralinę pudrą? bigsmile.gif
įdomu ar yra šviesių spalvų, ir kokios kainos g.gif

as tik pardej apziurejus buvau.. kaina lygtai 66 lt g.gif o del sviesiu atspalviu (man labai aktualu), tai prastokai, man taip pasirode (paprasiau parodyt sviesiausia, tai man buvo per tamsi g.gif ).. na bet kai man nereik siuo metu pudros, tai labai ir nesigilinau del spalvu..
Atsakyti
sveikos. seniai beskaičiau šitą temą, net nebežinau kuo gyvenat smile.gif
norėjau parašyti apie pora išbandytų Wellments produktų, kažkada iš biologisch24.de pirkau
user posted image
Wellments Sandalwood šampūnas
kiekis mažas, kaina didelė smile.gif nusprendžiau, kad kainos ir kokybės santykis tikrai ne koks. na, šampūnas kaip šampūnas, išplaut išplauna, bet daugiau nieko ypatinga nepastebėjau. o dar, gal sutapimas tik toks, bet pleiskanų šiek tiek buvo atsiradę juo plaunant.
user posted image
Sandalwood rankų kremas
tirštokas, ne tai jau greitai susigeria kaip rašo smile.gif, bet rankoms patiko. kvapas šiek tiek keistokas smile.gif tiesa, koks ten kainos-kiekio santykis nežinau, nes turėjau tik mėginuką.
user posted image
Mėtinis gelis kojoms
va šitas daiktas man labai patinka smile.gif ypač vasarą gerai, kai nuo ilgo sėdėjo kojos linkę patint. šaldo, gaivina, labai malonus jausmas ir palengvėjimas pasitepus. tiesa, truputį lipnokas tik užsitepus, reikia palaukti kol įsigers, nes limpa prie rūbų. bet šiaip 10 balų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 02 liepos 2009 - 18:30
QUOTE(Palomina @ 2009 07 02, 19:16)
as tik pardej apziurejus buvau.. kaina lygtai 66 lt  g.gif  o del sviesiu atspalviu (man labai aktualu), tai prastokai, man taip pasirode (paprasiau parodyt sviesiausia, tai man buvo per tamsi  g.gif  ).. na bet kai man nereik siuo metu pudros, tai labai ir nesigilinau del spalvu..

mmmm... tai greičiausiai ir man bus per tamsi unsure.gif
nors pažiūrėjau jų puslapyje, tai yra šviesi spalva, gal tik pas mus neturi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 14:07)
lupu balzamas man patinka, net labiau patinka negu sante, jis man labiau suminkstina lupas, beja skaniai vanile kvepia
Papildyta:

o kokios kainytes? pvz duso zeliu? beja kas kokias naudojat pigias dantu pastas, kai su l'angelika taip atsitiko  unsure.gif

duso gelis kainavo virs 17, losjonai ~20, aliejai iki 37 su centais smile.gif

Katuti, man dabar scrubu manija blush2.gif tai ji ir norejau isbandyt, tiesa sakant jau nusipirkau rolleyes.gif o siaip, tai viska mielai isbandydziau. Deje neturejo veido prieziuros priemoniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 liepos 2009 - 18:49
naujos holos nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien apsilankiau Via naturalis parduotuvėj. biggrin.gif Na asortimentas nėra labai gausus, bet sakė, jei ko reiktų galima užsisakyti. Nes dar patys nežino kuom geriau prekiauti. Žada ir iš KN turėti prekyčių, bet vėliau.

Labai norėjau išbandyti Druide, tai šį tą išsirinkau. ax.gif wub.gif

Gal kas bandė Druide Body&Shine šampūną? NOrs jau nusipirkau, bet domintų atsiliepimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 02, 20:15)
Aš šiandien apsilankiau Via naturalis parduotuvėj. biggrin.gif Na asortimentas nėra labai gausus, bet sakė, jei ko reiktų galima užsisakyti. Nes dar patys nežino kuom geriau prekiauti. Žada ir iš KN turėti prekyčių, bet vėliau.
Labai norėjau išbandyti Druide, tai šį tą išsirinkau. ax.gif  wub.gif
Gal kas bandė Druide Body&Shine šampūną? NOrs jau nusipirkau, bet domintų atsiliepimai... 4u.gif

bigsmile.gif papasakok, ka dar isigijai? bigsmile.gif mastau as ir apie druide koki sampuna gal g.gif gal koki purity g.gif
Atsakyti
linutiaaa Paskelbta Šiandien, 20:48

papasakok, ka dar isigijai?  mastau as ir apie druide koki sampuna gal  gal koki purity 

Iš Druide - šampūną, detangling plaukų balzamą, veido pienelį ir toniką.
Madara žiedadulkių blizgesį suteikiantį kūno kremą.

Pienelį ir toniką jau išbandžiau, ir likau patenkinta wub.gif

Dar galvojau muilą kokį išsirinkt, bet dar nesumasčiau, gal su ožkos pienu ir migdolais g.gif

Nu bet visko reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Galkas esate bande urtekram sampuna su ramunelemis? http://imunitetas.lt...d=5&prekid=1024 ax.gif 4u.gif kazin ar neriebina ir nepriploja plauku? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 07 02, 21:38)
Galkas esate bande urtekram sampuna su ramunelemis? http://imunitetas.lt...d=5&prekid=1024  ax.gif  4u.gif kazin ar neriebina ir nepriploja plauku?  g.gif  blush2.gif

sampuno nesu bandzius su ramunelem (turejau su rozmarinais), bet turejau balzama su ramunelem.. tai tas balzamas labai nepatiko
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 02, 20:48)
mastau as ir apie druide koki sampuna gal g.gif  gal koki purity g.gif

Bet šampūnai yra tik po 250 ml. Ir Purity pakolkas tame asortimente nėra.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 02, 17:47)
Na ką, pasibandžiau keletą kartų Plante System rutulinį dezodorantą (švelninantį). Ir visai esu patenkinta ax.gif

o jeigu palygintum su laimu? wink.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 07 02, 18:27)
seniai beskaičiau šitą temą, net nebežinau kuo gyvenat smile.gif

Mėtinis gelis kojoms
va šitas daiktas man labai patinka smile.gif

tai užsuk dažniau wink.gif

koks kiekis ir kiek mokėjai?

QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 02, 18:49)
duso gelis kainavo virs 17,

Katuti, man dabar scrubu manija   blush2.gif tai ji ir norejau isbandyt,

pasidalink nuomone, kai išbandysi, ar buvo verta jį pirkti 4u.gif

kaip įdomu skaityti - kokių tik manijų nebūna biggrin.gif Tau scrubai, MAMarijai veido purškalai rolleyes.gif

šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos kilą (beveik 28 litai) beigi Mėtos ekstraktų mišinį, skirtą plaukams stiprinti (19,99 litai, bet nuo abiejų kainų padarė Operos vaistinė 10 proc. nuolaidą padarė su jų kortele).

mišinys sudomino, nes tik iš augalų, augančių Lietuvoje - dilgėlės, beržai ir melisų eterinis, be to, sertifikuotas Ekoagros ax.gif Yra perspėjimas ant dėžutės, kad gali patamsinti šviesius plaukus, bet aš nuraminau save, kad geriausia yra sveiki ir gyvybingi plaukai - ne tikslas yra kažkokios spalvos siekimas tongue.gif Be to, faina būtų natūraliai pasikeisti plaukų chemijom nežalojant rolleyes.gif

jau spėjau ir išbandyti, bet dar neišdžiūvau pilnam vaizdui. Labai minkšti paliko plaukai, lengvai išsišukavo, o jau kvepia - galėčiau po nosim buteliuką pasidėjusi uostyt ir uostyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 liepos 2009 - 21:27