Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 17, 10:26)
na geriamas zalias molis, bent jau Argital tai tikrai.. net spec. yra  biggrin.gif  kai buvau Stepone, tai pardaveja kazkaip minejo, kad tik zalias molis ir geriausiai tinka gerimui  g.gif  kaip is tikruju yra, tai nezinau, reik placiau dometis  g.gif

zydras labiau tinka gerimui, bet gal visokiu nuomoniu yra
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 17, 10:31)
Su patyrusiom noriu išsiaiškinti molio kaukių darymo ypatumus:

- molis maišomas ne metaliniam inde (stikliniam ar pan) ir ne metaliniais įrankiais;
- vanduo geriausiai mineralinis at šaltinio (ar žolelių nuoviras/užpilas?)?
- vandens temperatūra - kūno temperatūra?
- išmaišius palikti ~ 20 min ir galima pastatyti saulėje
- užtepus ant veido laikoma ~ 20 min neleidžiant uždžiūti, o kiek laikyti plaukams ir kūnui?
- kokiu sluoksniu tepama?
- į masę įmaišyti galima aliejų, gal EA kokį lašiuką?, citrinos sulčių, jogurto, ką dar maišote?

Pataisykit kur neteisingai darau?  4u.gif

va taip, taip, ir kai geri negalima maisyti nei liesti prie metaliniu irankiu
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 13:18)
tuo noriu pasakyti, kad norint padėti organizmui, apskritai rekomenduojama su moliu jį pasaugoti ir nereikia jo iš pat ryto, dar prieš molį užvaikyti su kava. O kaip buvusi kofemanė sakau tau - ateis laikas ar gyvenimas privers ir mesi savo šitą įprotį  ax.gif

smalsu pasidare, kaip cia gyvenimas privercia? ax.gif
as tai megaujuosi itin retai, nes mano skrandis jos nepriima, visa laime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 17, 13:00)
as tai megaujuosi itin retai, nes mano skrandis jos nepriima, visa laime biggrin.gif

tikrai nenoriu prikarksėti, bet gali atsirasti sveikatos problemų - per aukštas kraujospūdis, širdies drebėjimai, galvos skausmai. Nenorėčiau su maišeliu spaudimą mušančių vaistų nuolat vaikščioti ax.gif Tiesa, iki to ir nepriėjau, nes pati susigriebiau ir mečiau kavą gerti tik savo valios dėka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 17 birželio 2009 - 13:15
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 17, 14:00)

Mane kitaip gyvenimas privertė kavos atsisakyti - pradėjau rytais gerti šviežiai spaustas sultis, o po jų kavos jau nesinorėjo, beje, po kavos aš labai nedarbinga būdavau, nuo sulčių atvirkščiai - energijos daug thumbup.gif po savaitės kavos jau net minčių nebuvo gerti ir dabar visai nesinori, net jei rytais sulčių ir neišgeriu, nes nespėju išsispausti 4u.gif man kavos paprasta buvo atsisakyti, nes mano organizmui ji netinka, tikrai prastokai jaučiausi ją gerdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 14:12)
tikrai nenoriu prikarksėti, bet gali atsirasti sveikatos problemų - per aukštas kraujospūdis, širdies drebėjimai, galvos skausmai. Nenorėčiau su maišeliu spaudimą mušančių vaistų nuolat vaikščioti  ax.gif Tiesa, iki to ir nepriėjau, nes pati susigriebiau ir mečiau kavą gerti tik savo valios dėka smile.gif

o aš buvau metusi gerti per 1 nėštumą.Bet mano žemas spaudimas, dėl to skauda galvą, tai kava kaip tik teigiamai veikė.Tai va, kai nustojau gerti, prasidėjo žiaurūs galvos skausmai,labai ne kas buvo. Tai va dabar vėl geriu, bet aš gan nedaug, 1, max 2 puodelius per dieną ir neketinu atsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Baigineju savo nimfali zaliaja molio pasta, dabar savo eiles laukia zaliasis molis argilla verde is stepono ax.gif kadangi buvo nuolaidos, tai susimetem kelios mergaites ir nusipirkom. bet dave tik viena instrukcija lietuviu kalba, kur tik pora receptuku isversta. as kaip mokanti italu k. pasiemiau italiska instrukcija, tai ten maciau daugiau kaukiu receptuku ivairioms kuno dalims, kur i lietuviu kalba neisversta. sakykit, ar domintu kuria? tada parasyciau, nes jei dabar visos naudoja nimfali zaliaji moli, tai gal niekam neidomu ax.gif bet jei yra norinciu- atsiras stimulas prisest ir parasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 12:18)
tuo noriu pasakyti, kad norint padėti organizmui, apskritai rekomenduojama su moliu jį pasaugoti ir nereikia jo iš pat ryto, dar prieš molį užvaikyti su kava. O kaip buvusi kofemanė sakau tau - ateis laikas ar gyvenimas privers ir mesi savo šitą įprotį
QUOTE(Monica @ 2009 06 17, 14:01)
o aš buvau metusi gerti per 1 nėštumą.Bet mano žemas spaudimas, dėl to skauda galvą, tai kava kaip tik teigiamai veikė.Tai va, kai nustojau gerti, prasidėjo žiaurūs galvos skausmai,labai ne kas buvo. Tai va dabar vėl geriu, bet aš gan nedaug, 1, max 2 puodelius per dieną ir neketinu atsisakyti blush2.gif

va va, pas mane situacija kaip pas monica doh.gif prieš pirmą nėštumą ir per jį bei po jo, kol žindžiau kavos atsisakiau ir nemačiau tame jokios bėdos rolleyes.gif o jau kai planavom antrą vaikiuką su kava išsiskirti neišėjo sad.gif taip ir pranešiojau ir pražindžiau su kava sad.gif ir dabar gal prieš nepilną mėnesį vėl bandžiau atsisakyt kavos ir niekaip sad.gif
esu irgi žemo spaudimo atstovė, jei neišgeriu rytinės kavos šliaužioju pažemiais, galvą spaudžia ir nežmoniškas skausmas kankina, kuris baigėsi migrena sad.gif nekalbant apie nuotaikos nebuvimą ir kančią aplinkiniams sad.gif
man asmaniškai šlykštus mano toks silpnavališkumas, labai noriu atsisakyti šios priklausomybės, tik nežinau kaip sad.gif
bandžiau su sultim, arbatom, sportu, dušu ir kt, nu bet niekaip smile.gif
beja geriu vieną rytinį puoduką su pienu, daugiau ne, na ypač retais atvejais.
tai jei kas kokį receptą savo turi, mielai išklausysiu wink.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 12:18)
aš tikiuosi, kad nusiprausi juo ir ilgai erkėms nuo to muilo smirdi biggrin.gif

va man ir įdomu ar po prausimosi apsauga lieka, ar tiesiog muilu reik pasitept atviras vietas? rolleyes.gif ir tada jis veikia kaip apsauga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 17 birželio 2009 - 14:39
QUOTE(Monica @ 2009 06 17, 14:01)
Bet mano žemas spaudimas, dėl to skauda galvą, tai kava kaip tik teigiamai veikė.

merginos, tikrai neturėjau minty tų, kurios turi žemą spaudimą smile.gif Kalbėjau apie tokias kaip aš, kurios be rimtos priežasties geria kavą, nes skanu, malonu ir šiaip, bendras įpratimas smile.gif

spaudimui pakelti gerai yra gražiai susisukusiais lapeliais žalioji arbata, mačiau prekiauja Iki. Tokiuose kartotiniuose kubiuko formos pakeliuose. Ne vienam žmogui ji geriau veikia net ir uz kavos puodelį. Taip pat tonizuojančia laikoma mėtų arbata biggrin.gif

o jeigu šiaip įprotis negeras, tai aš puikiai apsieinu su Inka - užsipili pieno ant tų skrudintų burokų ir grūdų ir lengvai apsigauni, kad geri kavą cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 17, 14:34)
pasiemiau italiska instrukcija, tai ten maciau daugiau kaukiu receptuku ivairioms kuno dalims, kur i lietuviu kalba neisversta. sakykit, ar domintu kuria?

tai aišku, kad domintų 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 17, 14:38)
[esu irgi žemo spaudimo atstovė, jei neišgeriu rytinės kavos šliaužioju pažemiais, galvą spaudžia ir nežmoniškas skausmas kankina, kuris baigėsi migrena sad.gif

tai kitas reikalas - tada kavos gėrimo tikrai neturėtum laikyti silpnos valios apraiška 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Daznai lankausi pas jus, baigiu skaityti 18 tema, keliausiu 19-on. Pries kelis menesius mano mastymas apsiverte aukstyn kojom, kai atradau ekologiska gyvenima. To priezastis - mano antragimis sunelis, nes patrauke daugkartinai vystyklai, o nuo ju iki naturalios kosmetikos tik vienas zingsnis.

Naudoju Urtekram sampuna nuo pleiskanu. Man tiko, bet vyrui nuo jo dar daugiau atsirado, tai dabar jis plauna su Logonos kudikiams sampunu lotuliukas.gif . Veida tepuosiu su Weledos ranku kremu su medetkom. Man patinka jo lengvumas ir gaivumas.

Mano grozio lentynoje jau puikuojasi KN kokosu aliejus, tokio dievisko dalyko dar neteko sutikt wub.gif . Vakar MB kauke padariau, tai dziaugesi, kad kvepia ir maziau galva niezti. Panirau ir i aromaterapijos pasauli, tai kaupiu savo EA atsargas. Arbatmedis man kazkos nerealus, labai skaniai kvepia, atsidarau buteliuka ir uostau blush2.gif

O vakar per lietu issiginiau savo tris vyrus i Nimfali originalaus muilo pirkti. Teko ir kamsciuose stoveti apie 45 min, bet buvo verta. Nusipirkau muila, o sunus gavo meginuka vaikiskos duso zeles dovanu, tai visa kelia dziauges, kad namie suvalgys lotuliukas.gif . Kol irodem, kad tai ne valgymui, o prausimuisi skirtas produktas doh.gif .

Zodziu, naturali kosmetika yra jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 15:54)
tai aišku, kad domintų  4u.gif

ok, vakare imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 17, 13:31)
Beje, kai buvau KN kursuose Rūta pasakojo apie tai,kad kuriamas vienas sertifikatas, kuris jau bus galutinis ir vienintelis ir visiems aiškus, tik... neaišku, kada tai bus.

Na čia matyt per stipriai pasakyta. Tikiu, kad atsiras bendras Europos Sąjungoje, tačiau juk ne vien ES mus supa ax.gif, taigi įvairių sertifikatų niekada neišvengsime. Be to, nereikia pamiršti, kad niekada niekas neuždraus atsirasti naujam sertifikuotojui, kuris savanoriškai kels savo kartelę, vadovausis giežtesniais nei nustatyti bendrai sistemai galiojantys reglamentai ir tokiu būdu vėl atsiras patikimumo nelygybė., kuo beje, aš visada džiaugiuosi. Kaip sako Juozukas, lygybės nebuvo ir niekada nebus.

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 17, 14:22)
Mane kitaip gyvenimas privertė kavos atsisakyti - pradėjau rytais gerti šviežiai spaustas sultis, o po jų kavos jau nesinorėjo, beje, po kavos aš labai nedarbinga būdavau, nuo sulčių atvirkščiai - energijos daug  thumbup.gif  po savaitės kavos jau net minčių nebuvo gerti ir dabar visai nesinori, net jei rytais sulčių ir neišgeriu, nes nespėju išsispausti

Na, o aš kavos niekada nemėgau ir tuo džiaugiuosi ir abskritai mane stebina kaip kam nors gali patikti tas skonis. Kvapas tai taip rolleyes.gif, bet skonis... Na, bet dabar, kai netyčia namuose atsirado kavos aparatas, latte puodelių nežinau kiek per dieną išgeriu. Žinoma geriu taip vadinamą šamarleką, kuriame pieno daugiau nei reikia, bet vistiek bijau įsivaryti tos keistos priklausomybės. O štai savęs nekenčiu už tai, kad pritingiu išsispausti sulčių, atrodo jau buvau prie to pripratusi, o dabar tiesiog pamiršau turinti sulčiaspaudę.

Linutiaaa, rytoj palik Akropolio SP tą gelį. Pinigus palikau pas pardavėją ir pasakiau, kad vakare tu prilėksi. Gaila, kad neteks susipažinti, bet bijau, kad kitu atveju laiko aš niekada neatrasiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasulyte @ 2009 06 17, 16:00)
Daznai lankausi pas jus, baigiu skaityti 18 tema, keliausiu 19-on. Pries kelis menesius mano mastymas apsiverte aukstyn kojom, kai atradau ekologiska gyvenima. To priezastis - mano antragimis sunelis

Sveika prisijungus 4u.gif. Atsimenu kaip ir pati sėdėjau SM dieną naktį beskaitydama visas temas. Po to tiek visko atradau, supratau, tiek daug klydau ir tebeklystu ax.gif. Atsimenu kaip prisiskaičiau apie natūralius aliejus ir nubėgus į vaistinę prisipirkau Naujosios Barmunės doh.gif. Kitą dieną jie jau buvo išmesti ir taip klaida po klaidos žengiau į priekį rolleyes.gif. Taigi, tavęs dar daug atradimų ir nusivylimų laukia, bet verta mirksiukas.gif.
Ką tik nusipirkau L'occitan'o sertifikuotą alyvuogių toniką, jei ką domins atsiliepimai parašysiu išbandžiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 17 birželio 2009 - 15:09
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 16:07)
Linutiaaa, rytoj palik Akropolio SP tą gelį. Pinigus palikau pas pardavėją ir pasakiau, kad vakare tu prilėksi. Gaila, kad neteks susipažinti, bet bijau, kad kitu atveju laiko aš niekada neatrasiu 4u.gif

sutarta drinks_cheers.gif gal kita koki karteli pavyks 4u.gif
Atsakyti