Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 02, 11:03)
Aš įtariu, kad per daug iš Vitality tikėjausi. Dabar drąsiai bandysiu kitus Druide .

man Vitality irgi ne prie širdies - nepatikdavo, kaip po jo plaukai išdžiūvę atrodydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 12:56)
buvau pirkusi daug ka, kaip kremukus, seselius, balzamus, sau tai pasilikau tik lupu balzama ir dabar nusipirkau mineralinius seselius, bet dar nebandziau, o jei reiks atsiliepimu galesiu paklaust kaip ten kremukai nes dovanojau mamai ir tetai  ax.gif  4u.gif  tik va nepamenu kokie ten buvo kremai

kaip tau lupu balzamas? 4u.gif ir kiti atsiliepimai butu idomus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 02, 13:15)

As turiu, man asmeniskai lb patinka smile.gif esu pakomentavus auksciau ir daugiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau kur rase, bet as sian netycia eurovaistineje uzmaciau natuderma organics priemoniu(BDIH sertifikuota), maciau buvo kuno losjonai, duske, sveitiklis kunui, kremas nuo celiulito, pora alieju kunui... Tik veidui nemaciau, ar buvo. Na, smagu bigsmile.gif jau kaip knieti isbandyti ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 02, 13:15)

lupu balzamas man patinka, net labiau patinka negu sante, jis man labiau suminkstina lupas, beja skaniai vanile kvepia
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 02, 14:00)
Gal kas jau kur rase, bet as sian netycia eurovaistineje uzmaciau natuderma organics priemoniu(BDIH sertifikuota), maciau buvo kuno losjonai, duske, sveitiklis kunui, kremas nuo celiulito, pora alieju kunui... Tik veidui nemaciau, ar buvo. Na, smagu  bigsmile.gif jau kaip knieti isbandyti ka blush2.gif

o kokios kainytes? pvz duso zeliu? beja kas kokias naudojat pigias dantu pastas, kai su l'angelika taip atsitiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 02 liepos 2009 - 13:08
QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 02, 13:00)
jau kaip knieti isbandyti ka blush2.gif

ką konkrečiai? wink.gif

QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 13:07)
beja kas kokias naudojat pigias dantu pastas, kai su l'angelika taip atsitiko  unsure.gif

pačias pigiausias pastas teko užmatyti Biologisch24 - Laverą po 2 eurus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 07 02, 14:00)
Gal kas jau kur rase, bet as sian netycia eurovaistineje uzmaciau natuderma organics priemoniu(BDIH sertifikuota), maciau buvo kuno losjonai, sveitiklis kunui

šituos du turiu 4u.gif na pilingas nelabai, man pačiausi - kavos tirščiai wub.gif o va losjonas neblogas - taupus, malonus kvapas, susigeria gan neblogai ir kaina nekandanti tongue.gif
Atsakyti
s galvoju apie uterkam sampuna smile.gif gal ka patarsit?galvojau apie sante ar lagona, bet blogu atsiliepimu daugiau nei geru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 07 01, 13:30)
iš bandytų natūralių labiausiai purina Druide Purity  4u.gif  šito šampūno būna pirkti ir mažais buteliukais, po 65ml  4u.gif

Purity šiuo metu yra tik po 250 ml. ir tik vienas belikęs, papildymas bus tik rugsėjį.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 01, 18:17)
o kaune, kur savanoriuose naujai atsidare, neziurejot? tik uzkrito pavadinimas doh.gif

Norintiems gyventi sveikiau. VIA NATURALIS
Beja, kaip sakiau, ten yra ne visas mūsų asortimentas, bet jeigu kuri nors norės kažko, ko ten nėra, galima bus užsakyti, tik tektų palaukti.

QUOTE(liniux @ 2009 07 02, 10:37)
dar pridesiu, kad jeigu perkate ypac is UK produktus, butinai ziurekite kad turetu Soil Association zenkliuka. Tai bene ekologiskus griesciausiai produktus sertifikuojanti organizacija.

Soil Association ir Ecocert sertifikatas yra to pačio lygio (pagal produkto natūralumą), tačiau Soil Association nereikalauja iš gamintojų ekologiškų/perdirbamų pakuočių, priešingai nuo Ecocert.
Atsakyti
Na ką, pasibandžiau keletą kartų Plante System rutulinį dezodorantą (švelninantį). Ir visai esu patenkinta ax.gif Neblogai laiko net ir karštą dieną, tikrai labiau patinka už turimą Sante.
Atsakyti
Jei kas nori pabandyt druide purity šampūną, tai galiu atiduoti - likę ant dugno gal 2-3 kartams. Man asmeniškai labiau patinka Bema sebumą reguliuojantis ax.gif

Šiandien išbandžiau Hauschka Volume Pearl Antracite tušą rolleyes.gif Nugi fainas thumbup.gif Patiko labiau nei paprastas Hauscha, nes blakstienos ryškesnės, o tušas tiek dažantis, tiek plaunant veidą kažkaip ne toks teplus pasirodė (su paprastu hauschka dažnai išsimozodavau besidažydama, jis toks skystas blush2.gif ).
Atsakyti
gal kas jau bandėt BellaPierre mineralinę pudrą? bigsmile.gif
įdomu ar yra šviesių spalvų, ir kokios kainos g.gif
Atsakyti