Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 02, 08:24)
gal po keliu metu sulauksim  doh.gif

kažin... kažin.... unsure.gif labiausiai tai norėč jog KN kokį sandėliuką pajūryje atsidarytų wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

prisijungsiu ir as prie diskusijos, nes jau kuris laikas domiuosi ekologiska kosmetika ir siaip viskuo kas ekologiska rolleyes.gif gal siuo metu tai ir tampa mada, na ir tegul, svarbu sveika mada! uztikau idomu straipsni, anglu k., gal bus kam idomu paskaityti (su tam tikru produktu ingridientu palyginimais). Man ten idomiai patiko isaiskinimas kaip laisvai ir lengvai kosmetikos gamintojai manipuliuoja terminais "naturalus", "organinis" ir pan. jei ka sudomins, nuoroda cia
dar pridesiu, kad jeigu perkate ypac is UK produktus, butinai ziurekite kad turetu Soil Association zenkliuka. Tai bene ekologiskus griesciausiai produktus sertifikuojanti organizacija. Gaila ju puslapyje nesugebejau rasti jau sertifikuotu kompaniju saraso, butu paprasciau ieskoti ka pirkti.
As asmeniskai is UK gamintoju naudoju SAAF kai kuriuos gaminius. Man veidui ypac patinka linija. Lietuvoj aisku kol kas nera verysad.gif

Gal kuri nors esat ka girdeje apie Organic Apoteke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 02 liepos 2009 - 09:37
QUOTE(Rkatyte @ 2009 07 01, 14:30)
Pas mane irgi ploni plaukai, ir iš bandytų natūralių labiausiai purina Druide Purity  4u.gif  šito šampūno būna pirkti ir mažais buteliukais, po 65ml  4u.gif

Pas mane irgi ploni plaukai. Norėjau paklausti, gal kartais esi naudojusi Druide Vitality šampūną? 4u.gif Gal galėtum palyginti jį su Purity. Nes baigiu Vitality mažą buteliuką, ir nepatinka jis man. Kai plaunu, plaukai kažkokie - be ryšio, net nežinau, kaip pasakyti, kažkokie lipnūs, nešvarūs man atrodo. Ir neskalsus visai. Galvoju, gal Purity man labiau patiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 02, 10:52)
Pas mane irgi ploni plaukai. Norėjau paklausti, gal kartais esi naudojusi Druide Vitality šampūną?  4u.gif  Gal galėtum palyginti jį su Purity. Nes baigiu Vitality mažą buteliuką, ir nepatinka jis man. Kai plaunu, plaukai kažkokie - be ryšio, net nežinau, kaip pasakyti, kažkokie lipnūs, nešvarūs man atrodo. Ir neskalsus visai. Galvoju, gal Purity man labiau patiktų  g.gif

Iš Druide esu bandžiusi tik Purity šampūną, bet iš karto labai patiko, jis labai puikiai išplauna visus aliejus, net ricinos, kuris labai sunkiai išsiplauna 4u.gif
Nežinau ar dar vyksta ta akcija, kur maži buteliukai parduodami su 45% nuolaida - labai gera proga išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 02, 10:52)
Pas mane irgi ploni plaukai. Norėjau paklausti, gal kartais esi naudojusi Druide Vitality šampūną?  4u.gif  Gal galėtum palyginti jį su Purity. Nes baigiu Vitality mažą buteliuką, ir nepatinka jis man. Kai plaunu, plaukai kažkokie - be ryšio, net nežinau, kaip pasakyti, kažkokie lipnūs, nešvarūs man atrodo. Ir neskalsus visai. Galvoju, gal Purity man labiau patiktų  g.gif

Aš galiu palyginti biggrin.gif esu bandžius ir tą ir tą - plius dar Druide Balance. Geriausiai aliejus vienareikšmiškai išplauna Purity. Vitality man nesulipino plaukų, bet nepatiko taip, kaip iš jo tikėjausi. Na, o Balance švelnesnis už Purity, bet tobulai aliejų man neišplauna. Tiek, kad mažiau sausina patį plauką ir iš visų trijų suma sumarum jam dėčiau daugiausiai balų. Dar man labai patiko Hauschkos tas žalias su citrinom ir nasturtom, ko gero g.gif - panašus poveikis į Balance. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 07 02, 12:18)
Iš Druide esu bandžiusi tik Purity šampūną, bet iš karto labai patiko, jis labai puikiai išplauna visus aliejus, net ricinos, kuris labai sunkiai išsiplauna  4u.gif
Nežinau ar dar vyksta ta akcija, kur maži buteliukai parduodami su 45% nuolaida - labai gera proga išbandyti  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 07 02, 12:40)
Aš galiu palyginti  biggrin.gif  esu bandžius ir tą ir tą - plius dar Druide Balance. Geriausiai aliejus vienareikšmiškai išplauna Purity. Vitality man nesulipino plaukų, bet nepatiko taip, kaip iš jo tikėjausi. Na, o Balance švelnesnis už Purity, bet tobulai aliejų man neišplauna. Tiek, kad mažiau sausina patį plauką ir iš visų trijų suma sumarum jam dėčiau daugiausiai balų. Dar man labai patiko Hauschkos tas žalias su citrinom ir nasturtom, ko gero  g.gif  - panašus poveikis į Balance.  ax.gif

Oi, labai tau ačiū už palyginimą. aciuks.gif Aš įtariu, kad per daug iš Vitality tikėjausi. Dabar drąsiai bandysiu kitus Druide .
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 07 01, 13:10)
labuka smile.gif

Atradau ir as tema,kuri man aktuali smile.gif  kiek eina stengiuos naudoti nautralia kosmetika ir kuno priemones smile.gif
as is ju perku ne tik kosmetika smile.gif  Turim duso zele, tai esam lb patenkinti. Vyras alergiskas, tai jam labai tinka Bentley firma. Mazei 8 menesiu naudojam sampuna -negrauzia akyciu. O del kosmetikos, neseniai pirkau make up base, tai  thumbup.gif  mazai reik, nekemsa poru. Na man patiko smile.gif  tokios smulkmenos kaip lupu blizgis ir vazelinas irgi neapvyle. Tikiuosi taip ir toliau. Ai kiek zinau jie atsidare lyg jau ir akropolyje vln.
O del sampuno tai nzn koki pirkt ir as, tikiuosi is jusu patarimu rasiu sau tinkanti smile.gif

is ju ir as kai ka perku, bet mane sudomino butent mineraliniai seseliai bellapierre, ar pirkot kas?
Papildyta:
ar cia gera sudetis : mica, may contain carmine, titanium dioxide ??? kazkaip nesu maciusi tokiu ingridientu
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 12:28)
is ju ir as kai ka perku, bet mane sudomino butent mineraliniai seseliai bellapierre, ar pirkot kas?
Papildyta:
ar cia gera sudetis : mica, may contain carmine, titanium dioxide ??? kazkaip nesu maciusi tokiu ingridientu

mica ir titanium dioxide yra naturalus mineralai.. o carmine tai cia pigmentas raudonas..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 02, 12:34)
mica ir titanium dioxide yra naturalus mineralai.. o carmine tai cia pigmentas raudonas..

tai cia reiskia naturali kosmetika ane? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 12:36)
tai cia reiskia naturali kosmetika ane?  ax.gif  bigsmile.gif

jau kai anksciau buvau rasius kazkada, kad ziurinejau as ten pas juos ta BellaPierre kosmetika, tai seseliai ir pudros galima pirkt, nes sudetis is mineralu.. bet va ten visokie lupu blizgesiai, nagu lakai tai ner naturalus (ieina ir chemijos).. tuso sudeties pamirsau paziuret, bet irgi itariu, kad bus nenatur..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 liepos 2009 - 11:45
QUOTE(dzemute @ 2009 07 02, 12:28)
is ju ir as kai ka perku

o ka perki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 02, 12:50)
o ka perki? 4u.gif

buvau pirkusi daug ka, kaip kremukus, seselius, balzamus, sau tai pasilikau tik lupu balzama ir dabar nusipirkau mineralinius seselius, bet dar nebandziau, o jei reiks atsiliepimu galesiu paklaust kaip ten kremukai nes dovanojau mamai ir tetai ax.gif 4u.gif tik va nepamenu kokie ten buvo kremai
Atsakyti