Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

labuka smile.gif

Atradau ir as tema,kuri man aktuali smile.gif kiek eina stengiuos naudoti nautralia kosmetika ir kuno priemones smile.gif

QUOTE(dzemute @ 2009 06 30, 17:48)
sakykit VCUP'e aptikau ECO parduotuvej mineralinius seselius, gal kuri yra isbandziusi? kokie atsiliepimai?

as is ju perku ne tik kosmetika smile.gif Turim duso zele, tai esam lb patenkinti. Vyras alergiskas, tai jam labai tinka Bentley firma. Mazei 8 menesiu naudojam sampuna -negrauzia akyciu. O del kosmetikos, neseniai pirkau make up base, tai thumbup.gif mazai reik, nekemsa poru. Na man patiko smile.gif tokios smulkmenos kaip lupu blizgis ir vazelinas irgi neapvyle. Tikiuosi taip ir toliau. Ai kiek zinau jie atsidare lyg jau ir akropolyje vln.
O del sampuno tai nzn koki pirkt ir as, tikiuosi is jusu patarimu rasiu sau tinkanti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migeil: 01 liepos 2009 - 12:25
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 29, 23:21)
Taip taip, reikėtų ekologiškesnėms pabūti mirksiukas.gif.
Jei atvirai, tai jau veik trisdešimt metų, kaip neatrandu mano plaukams tinkančio šampūno. Netinka nei vienas, nes nepurina plaukų. Šiaip atrodytų galvos oda nereikli, dėk ką nori, jokių pleiskanų ar niežėjimo niekada, bet va, kad purintų ponus plaukus... Daug ką atiduočiau, jei tik pavyktų atrasti gerai purinantį, plaukus sausinantį šampūną ax.gif.

Pas mane irgi ploni plaukai, ir iš bandytų natūralių labiausiai purina Druide Purity 4u.gif šito šampūno būna pirkti ir mažais buteliukais, po 65ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 07 01, 13:30)
Pas mane irgi ploni plaukai, ir iš bandytų natūralių labiausiai purina Druide Purity  4u.gif  šito šampūno būna pirkti ir mažais buteliukais, po 65ml  4u.gif

Būtent šį norėčiau įsigyti, tik kiek žinau tai galima padaryti Vilniuje, o jame aš nebūnu. O gal iš kažkur jį galima parsisiųsti internetu, nežinot merginos?
Atsakyti
MAMarija - Nimfali puslapyje yra ir kelių su jais dirbančių e.parduotuvių adresai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 29, 13:08)
o kas kiek laiko dedi kameliju aliejaus kaukes? gal per daznai? g.gif

karta i dvi savaites kazkur dedavau unsure.gif dabar isvis nebededu, tai atrodo normalizuojasi riebalavimasis...
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 09:31)
Daugumai žmonių niežti galvą nuo Sante ir Logonos šampūnų. Nesuprantu kaip juos dar perka....

isbandziau Sante apelsinini - nelabai man patiko, bet teks sunaudoti unsure.gif plauku man gerai neisplauna, nebent daug pilti reikia. Ir patys plaukai kazkaip blogai stovi po plovimo
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 01, 13:45)
Būtent šį norėčiau įsigyti, tik kiek žinau tai galima padaryti Vilniuje, o jame aš nebūnu. O gal iš kažkur jį galima parsisiųsti internetu, nežinot merginos?

Gali paprašyti čia rašančių, kad kai eis į Nimfali, tau nupirktų ir išsiųstų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 01, 13:45)

o kaune, kur savanoriuose naujai atsidare, neziurejot? tik uzkrito pavadinimas doh.gif
Atsakyti
linutiaaa Paskelbta Šiandien, 18:17

o kaune, kur savanoriuose naujai atsidare, neziurejot? tik uzkrito pavadinimas 

Visai pamiršau,kad ten atsidarė doh.gif Ačiū,kad priminei,tik reikia susirasti kur tiksliai ir lėkti pažiūrėti ko turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 01, 18:59)
Visai pamiršau,kad ten atsidarė doh.gif Ačiū,kad priminei,tik reikia susirasti kur tiksliai ir lėkti pažiūrėti ko turi biggrin.gif

va va, as ir daba knisuosi, ieskau vergine zinutes, bet niekaip nerandu kaip tycia doh.gif
Atsakyti
Kaune, Savanorių pr. 206 (prie Topo centro)

thumbup.gif
Atsakyti
ech vargeli.. kada gi Klaipėdoj pasirinkimas bus didesnis.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 07 01, 23:53)
ech vargeli.. kada gi Klaipėdoj pasirinkimas bus didesnis..  sad.gif

gal po keliu metu sulauksim doh.gif
Atsakyti