Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 06 30, 09:40)
kaip suprantu, katutis apie sita Logonos vaikiska sampuna rase ax.gif

Jo, perskaičiau dar kartą Katučio žinutę ir klausimų neliko. Kažkaip pasirodė, kad ji kalba apie du šampūnus, o čia tebuvo du kartus paminėtas tas pats Lagonos šampūnas doh.gif.
Atsakyti
Linutiaa, taupant gali pirkti droge Rossmann babydream šampūną, nėra ir ALS, gera sudėtis. dar kokio ea pridėsi, ir iš vis liux bus smile.gif O Siberikoj yra ASL? man atrodo, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 30, 11:29)
Linutiaa, taupant gali pirkti droge Rossmann babydream šampūną, nėra ir ALS, gera sudėtis. dar kokio ea pridėsi, ir iš vis liux bus smile.gif O Siberikoj yra ASL? man atrodo, kad ne g.gif

kaip tik ziurinejau droge si sampuna g.gif dabat net susimasciau g.gif , ar nemaisau, va, faith in nature tai tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 30, 11:50)
kaip tik ziurinejau droge si sampuna g.gif dabat net susimasciau g.gif , ar nemaisau, va, faith in nature tai tikrai turi.

Aš turiu tą Rossmann, tikrai nėra, pažiūrėjau biggrin.gif O FIN nepirksiu niekad, ir man ir vyrui netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 30, 12:09)
Aš turiu tą Rossmann, tikrai nėra, pažiūrėjau biggrin.gif O FIN nepirksiu niekad, ir man ir vyrui netiko schmoll.gif

nepasakyciau, kad ir man labai geras, nepirkciau daugiau, nes galva tokia lieka neaiski, lyg ir paniezti, ir pleiskanu kartais buna unsure.gif tik tiek, kad pats plaukas, tai smagus lieka, toks labai purus, nereikalauja net balzamu jokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 30 birželio 2009 - 11:32
O man FIN sokoladinis net labai geras: ir plaukai purus, ir nei galvos niezti, nei pleiskanu atsirado smile.gif
O Siberikos (skirtas jautriai galvos odai) man netiko. Plaukai atrode graziai, bet niezejo galvos oda ir atsirado pleiskanu, nors mano galvos oda nera jautri g.gif
Kokios mes visos skirtingos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 30 birželio 2009 - 14:48
sakykit VCUP'e aptikau ECO parduotuvej mineralinius seselius, gal kuri yra isbandziusi? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 06 30, 15:47)
O man FIN sokoladinis net labai geras: ir plaukai purus, ir nei galvos niezti, nei pleiskanu atsirado smile.gif 
O Siberikos (skirtas jautriai galvos odai) man netiko.

pas mus grynai atvirkščiai: nuo FIN šokoladinio vyrui plesikanos, man niežtėjo, o siberika tiko biggrin.gif
Atsakyti
O aš man atrodo irgi jau atradau man tinkatį šampūną thumbup.gif tiksliau du. Dabar maišau Logona su citrina ir Bentley organics su arbatmedžiu citrina ir mėta. Su vienu vieną praplovimą darau, o su kitu antrą smile.gif Man plaukai tokie prie riebiųjų ir galvos oda jautri, tai dabar jau antradienis, o dar plaukai nesusiriebalavo, nors ploviau sekmadienį (aišku prieš tai dariausi aliejau ir rozmarinų EA kaukę). Ir galvos oda neniežti biggrin.gif Be to nenaudoju jokio kondicinieriaus (nors šiek tiek būna po plovimo susivėlę, bet ne taip baisiai kaip po Bema) Bais džiaugiuosi. Tikiuos nepasikeis į blogą situacija.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 14:21)
Baroca dar neturi tualetinių vandenų sad.gif Galbūt kitą savaitę smile.gif O miniatiūromis, kur buteliukų kamšteliai kaip rožių žiedai, galbūt pradės prekiauti rudenį  bigsmile.gif

Tu įsitikinus? ax.gif
Aš juos uosčiau dar prieš Jonines, berods antradienį (23d.). Tik dar nelabai daug jų turi, šešis ar aštuonis. Bijūnai tikrai yra smile.gif Kaina užklijuota 179lt.
Iš mano internetu išsirinktų kvapų dviejų pagrindinių nebuvo, tai lauksiu.
Žadėjo greitai ir daugiau atsivežti.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 21:39)
ir kaip tau jis patiko? Ar gerai pamaitina plauką? smile.gif

parašyk, kaip patiks  4u.gif Na bet ot mes optimistės - vis nepraeina noras eksperimentuoti su dezodorantais tongue.gif biggrin.gif

Patiko, gerai maitina plauką, švelnūs, tik kad kvapas intensyvokas kanapinis biggrin.gif

Buvau pasitepus keletui valandėlių, bet negaliu rimtesnio komentaro parašyti, bet man patinka, kad jis toks mažytis, lengvas ir su skaniu kvapu ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 21:42)
o kaip jo sudetis? ar panasu cia kaip siberica kokie, kur su als?

Sertifikuotas Ecocert mirksiukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 21:51)
tokie manau.

drinks_cheers.gif taip taip, iš šitos serijos
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 06 30, 21:24)
Aš juos uosčiau dar prieš Jonines, berods antradienį (23d.). Tik dar nelabai daug jų turi, šešis ar aštuonis. Bijūnai tikrai yra  smile.gif  Kaina užklijuota 179lt.

as kalbėjau apie miniatiūras, kurių iš viso yra gal tik trys - bent pagal interneto puslapį wink.gif Aišku, dar lieka kalbos barjero tikimybė - ar mane aiškiai suprato latviukė, kai suformulavau klausimą apie jas smile.gif

o tualetiniai vandenys iš Florascent bent vakar jų nebuvo pasiekę - kažko labai lėtai dirba siuntinių tarnyba....

QUOTE(Dovish @ 2009 06 30, 22:08)
Patiko, gerai maitina plauką, švelnūs, tik kad kvapas intensyvokas kanapinis biggrin.gif

Buvau pasitepus keletui valandėlių, bet negaliu rimtesnio komentaro parašyti

dovanoms pirkau, bet manau, kad kvapao nesigąsdins perdaug smile.gif

kai išbandysi rimtai, parašyk, kaip laiko 4u.gif Ir žinau, kad man nereikia, bet vistiek smalsu tongue.gif
Atsakyti