Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 29, 22:53)
pernai turejau I+M sampuna su citrinom.. tada ispudzio nepaliko, atidaviau mociutei  biggrin.gif  lygtai nurasiau del to, kad aliejaus neisplaudavo is plauku  g.gif

man vat reiktu kokio ekonimisko varianto, nes ir mamai sampunai i pabaiga, tai ir jai buna nupilu. Bet is tokiu, tai turbut siberica, faith in nature, va, dar ziuriu organic blue, gal dar ka praleidziu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 22:59)
man vat reiktu kokio ekonimisko varianto, nes ir mamai sampunai i pabaiga, tai ir jai buna nupilu. Bet is tokiu, tai turbut siberica, faith in nature, va, dar ziuriu organic blue, gal dar ka praleidziu? g.gif

Urtekram yra po 500 ml sampuno buteliai.. kainuoja 30 lt Holos..
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 18:21)
Oho kaip jus ilgai naudojat Sante briliant care, as su dukrai tikrai gana greit suvarau, tikrai ne 3 men, ir 2 vos uztenka...muset mes netaupios  blush2.gif

Taip taip, reikėtų ekologiškesnėms pabūti mirksiukas.gif.

QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 20:23)
O va su sampuno paieskom, tai vargas tikras...nusibodo ieskot, dabar turiu dr.hauska persikini atrodo, nesuzaveta

Jei atvirai, tai jau veik trisdešimt metų, kaip neatrandu mano plaukams tinkančio šampūno. Netinka nei vienas, nes nepurina plaukų. Šiaip atrodytų galvos oda nereikli, dėk ką nori, jokių pleiskanų ar niežėjimo niekada, bet va, kad purintų ponus plaukus... Daug ką atiduočiau, jei tik pavyktų atrasti gerai purinantį, plaukus sausinantį šampūną ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 birželio 2009 - 22:22
as pirma karta isbandziau laima siandien biggrin.gif tikrai likau nustebinta jo poveikiu, aciu uz atradima thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 29, 22:21)
Taip taip, reikėtų ekologiškesnėms pabūti mirksiukas.gif.
Jei atvirai, tai jau veik trisdešimt metų, kaip neatrandu mano plaukams tinkančio šampūno. Netinka nei vienas, nes nepurina plaukų. Šiaip atrodytų galvos oda nereikli, dėk ką nori, jokių pleiskanų ar niežėjimo niekada, bet va, kad purintų ponus plaukus... Daug ką atiduočiau, jei tik pavyktų atrasti gerai purinantį, plaukus sausinantį šampūną ax.gif.

Aha reiketu, ale man neuztenka kazkaip
O ecocosmetic purinantis sampunas nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 23:43)
Aha reiketu, ale man neuztenka kazkaip

O ecocosmetic purinantis sampunas nepadeda?

Tiesiog pabandyk į saują pilti perpus mažiau bet kokios priemonės, pati nustebsi, kai pamatysi, kad poveikis toks pats, o vartojimą sumažinsi perpus ir pinigėlių dar sutaupysi.

Nebandžiau dar n produktų, tame tarpe ir šio, bet vis nenustoju bandyti, ale šampūnai taupūs labai, tai kažkaip dažnai juos keisti ir neišeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 birželio 2009 - 22:57
QUOTE(Palomina @ 2009 06 29, 18:47)
man irgi pusmeciui sito Sante balzamo uztenka.. Hauschkos irgi panasiai jauciu uzteks.. man patinka, kad ilgai nereik pirkt  biggrin.gif  va Bema balzama kai turejau, tai ji per pora menesiu isnaudojau.. balzamas tai labai patiko, bet, kadangi greit man jis naudojosi, tai ir neperku daugiau..

O aš Sante labai greit suvartojau (bet pirkau tada kai turėjau ilgus plaukus ir sausus, gal dėl to g.gif ), o štai Bemos niekaip nepribaigiu, dar reklamos auka nebūčiau, tai dbr ir pilną "bonką" Hauchkos turiu.
Atsakyti
vakar isbandziau Logonos kuno sviesta Oriental. labai labai patiko thumbup.gif tepasi gerai, odele svelni buna. tiesa, ar isgydys man nusausejusius plemus nuo peciu dar nezinau - laikas parodys... bet tikiuosi, kad pades, nes gi del ju ir pirkau rolleyes.gif o jau kvapas! wub.gif wub.gif gerai, kad pries nakti tepiausi, nes niekaip negalejau liautis save uostinejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 29, 22:21)
Daug ką atiduočiau, jei tik pavyktų atrasti gerai purinantį, plaukus sausinantį šampūną ax.gif.

man purina Logonos vaikiškas persikinis wink.gif Druide balansuojamasis plaukus tokius santūresnius palieka, o Logonos - akivaizdžiai kelia. Aš dar mėgstu kokio EA į jį įlašint plaunant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 30, 09:21)
man purina Logonos vaikiškas persikinis wink.gif, o Logonos - akivaizdžiai kelia. Aš dar mėgstu kokio EA į jį įlašint plaunant smile.gif

Ką turi omenyje "kelia" ir kuo tai skiriasi nuo purinimo? Gal aš netiksliai išsireiškiau, bet man reikia tokio šampūno, kuris plaukus keltų, purintų, na nesvarbu ką ten bedarytų, bet atkeltų juos nuo šaknų ir vizualiai padidintų plaukų apimtį ax.gif. Tai visgi kuris iš šių dviejų tau efektyvesnis? Kokį iš Lagonos turėjai omeny? O koks ea tiktų, siekiant plaukų "pakėlimo" gal žinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 30 birželio 2009 - 08:30
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 30, 09:29)
Ką turi omenyje "kelia" ir kuo tai skiriasi nuo purinimo? Gal aš netiksliai išsireiškiau, bet man reikia tokio šampūno, kuris plaukus keltų, purintų, na nesvarbu ką ten bedarytų, bet atkeltų juos nuo šaknų ir vizualiai padidintų plaukų apimtį ax.gif. Tai visgi kuris iš šių dviejų tau efektyvesnis? Kokį iš Lagonos turėjai omeny? O koks ea tiktų, siekiant plaukų "pakėlimo" gal žinai?

kaip suprantu, katutis apie sita Logonos vaikiska sampuna rase ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 30 birželio 2009 - 08:41
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 30, 08:29)
Ką turi omenyje "kelia" ir kuo tai skiriasi nuo purinimo?

čia tas pats wink.gif Antram sakinyje tik palyginau jį su Druide, bet Logonos miniu vieną ir tą patį - vaikišką persikinį smile.gif Aš dabar lašinu citrusų eterinius - efektas man patinka biggrin.gif

bent jau šitą šampūną mano plaukai labai gerai priima: jie tampa didesnės apimties, puresni, gražiai atrodo iki vakaro. Dar man patinka, kad šampūnas kaip tik tinginiams - išsiplauni galvą iš vakaro, nueini miegoti, o ryte išeina susišukuot, uždėt lašiuką želės ir eiti pro duris tongue.gif
Atsakyti