Oho kaip jus ilgai naudojat Sante briliant care, as su dukrai tikrai gana greit suvarau, tikrai ne 3 men, ir 2 vos uztenka...muset mes netaupios
QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 18:21)
Oho kaip jus ilgai naudojat Sante briliant care, as su dukrai tikrai gana greit suvarau, tikrai ne 3 men, ir 2 vos uztenka...muset mes netaupios
as tai ne kaskart naudoju (jei alieju kauke deduosi, tuomet jau tikrai nededu, dar buna, kad kokia kauke ne aliejine deduos), dar nuo sampuno labai priklauso (po kitu man butinai norisi kond, po kitu ne), tai va, taip ir gaunasi .
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 17:49)
taip taip, palomina teisingai atsake labai labai taupus ir man vienas is pirmu patikusiu kondicionieriu (per daug nenusvelnina, palieka kazkiek puru). As pamenu, kai pirma karta isigijau, tai vaje, puse metu tikrai naudojau beje, labai priklauso, kiek laikai ant galvos, ilgiau palaikius, plaukas tikrai labiau apsunksta, as, kai beveik visada tingiu ilgai laikyt , tai man kaip tik gaunas
man irgi pusmeciui sito Sante balzamo uztenka.. Hauschkos irgi panasiai jauciu uzteks.. man patinka, kad ilgai nereik pirkt va Bema balzama kai turejau, tai ji per pora menesiu isnaudojau.. balzamas tai labai patiko, bet, kadangi greit man jis naudojosi, tai ir neperku daugiau..
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 09:31)
Daugumai žmonių niežti galvą nuo Sante ir Logonos šampūnų. Nesuprantu kaip juos dar perka....
kaip tik Logoną išbandžiau ir neniežti bet mašau su Bentley organics, tai nežinau gal jei ilgiau vieną panaudočiau gal ir vėl niežtėt pradėtų.
Palomina Paskelbta Šiandien, 18:47
taip taip, palomina teisingai atsake labai labai taupus ir man vienas is pirmu patikusiu kondicionieriu (per daug nenusvelnina, palieka kazkiek puru). As pamenu, kai pirma karta isigijau, tai vaje, puse metu tikrai naudojau beje, labai priklauso, kiek laikai ant galvos, ilgiau palaikius, plaukas tikrai labiau apsunksta, as, kai beveik visada tingiu ilgai laikyt , tai man kaip tik gaunas
man irgi pusmeciui sito Sante balzamo uztenka.. Hauschkos irgi panasiai jauciu uzteks.. man patinka, kad ilgai nereik pirkt va Bema balzama kai turejau, tai ji per pora menesiu isnaudojau.. balzamas tai labai patiko, bet, kadangi greit man jis naudojosi, tai ir neperku daugiau..
Tai matau,kad daug naudojančių Sante,tai ir pati norėčiau išbandyti. Bet aš nemoku ilgai naudoti,turbūt greit sunaudočiau Nes Dr. Hauschka dingo greit, bet jis man nelabai tiko,todėl ir dėjau daug,kad jaustusi kažkas, plaukai po jo buvo ne apsunkę, švelnūs, kas man patiko, bet man norisi riebesnio ar labiau drėkinančio Bet va riebesnis jau gali apsunkinti plaukus.
O va su sampuno paieskom, tai vargas tikras...nusibodo ieskot, dabar turiu dr.hauska persikini atrodo, nesuzaveta
Šiandien pagaliau atsidariau Organic Blue šampūną ir kondicionierių normaliems/sausiems plaukams. Šampūnas aliejines kaukes išplauna, galvos odos nesuerzino, gaiviai kvepia, taupus. Kondicionierius pašvelnina plauką, taupus, lyg nenutempia pačio plauko žemyn
Kadangi baigiau UT šampūną su rožėmės ir IM balzamą su kanapėmis galiu pasakyti, kad abu produktai man patiko ir dar kada kartosiu
Nusipirkau Kauno Akropolio Euro vaistinėje dezodorantą švelninantį (50ml - 38Lt), patiko kvapas - jaučiasi lengvai mangas ir tokia gaivi rūgštelė, rutulinis. Kažkaip irgi nepažiūrėjau kitų produktų, nes iš karto prie dezodorantų ėjau
Man kažkodėl įtartinai irgi atrodo
Aš turiu irgi, nepatiko ir man, bet reikia sunaudoti ką padarysi.
Išėmė visą saulės seriją, vadinasi ir "after sun"
Aš irgi pastebėjau, kad man nepatinka daug dažų
Kadangi baigiau UT šampūną su rožėmės ir IM balzamą su kanapėmis galiu pasakyti, kad abu produktai man patiko ir dar kada kartosiu
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 27, 21:01)
pas mus Kaune Akropolio Eurovaistinėj irgi radau Plante System
Nusipirkau Kauno Akropolio Euro vaistinėje dezodorantą švelninantį (50ml - 38Lt), patiko kvapas - jaučiasi lengvai mangas ir tokia gaivi rūgštelė, rutulinis. Kažkaip irgi nepažiūrėjau kitų produktų, nes iš karto prie dezodorantų ėjau
QUOTE(katutis @ 2009 06 28, 16:23)
Ozono numeryje yra nuoroda į puslapį Marmozel Rankų darbo, bet neaišku, iš kur jie žaliavas ima ir kokios jos kokybės. Be to, ir a la vakarėliai pas juos ruošiami
Man kažkodėl įtartinai irgi atrodo
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 08:29)
Svikos, na rinkausi rinkausi apsauginį nuo saulės kremą ir dėl finansų nusipirkau Sante. Ir prašoviau.
Beje nesuprantu kodėl dingo nuostabusis WELEDA losjonas "after sun" juk tai nesusiję su SPF... man jis taip kvepėjo atostogomis
Beje nesuprantu kodėl dingo nuostabusis WELEDA losjonas "after sun" juk tai nesusiję su SPF... man jis taip kvepėjo atostogomis
Aš turiu irgi, nepatiko ir man, bet reikia sunaudoti ką padarysi.
Išėmė visą saulės seriją, vadinasi ir "after sun"
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 12:06)
savaitgaliais jau visai nesidažau, nebent kur į balių tenka eiti - va prie ko priveda perėjimas prie natūralios kosmetikos
Aš irgi pastebėjau, kad man nepatinka daug dažų
QUOTE(Dovish @ 2009 06 29, 20:18)
IM balzamą su kanapėmis
ir kaip tau jis patiko? Ar gerai pamaitina plauką?
parašyk, kaip patiks Na bet ot mes optimistės - vis nepraeina noras eksperimentuoti su dezodorantais
QUOTE(Dovish @ 2009 06 29, 21:18)
Šiandien pagaliau atsidariau Organic Blue šampūną ir kondicionierių normaliems/sausiems plaukams. Šampūnas aliejines kaukes išplauna, galvos odos nesuerzino, gaiviai kvepia, taupus.
o kaip jo sudetis? ar panasu cia kaip siberica kokie, kur su als?
kaip cia koki issirinkt
Dovish Paskelbta Šiandien, 21:18
Šiandien pagaliau atsidariau Organic Blue šampūną ir kondicionierių normaliems/sausiems plaukams. Šampūnas aliejines kaukes išplauna, galvos odos nesuerzino, gaiviai kvepia, taupus. Kondicionierius pašvelnina plauką, taupus, lyg nenutempia pačio plauko žemyn
Neiššifruoju kas tai?
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 29, 22:44)
Neiššifruoju kas tai?
tokie manau.
Ar kas esat naudoje sampunu is i+m?idomu kaip jie?
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 22:51)
pernai turejau I+M sampuna su citrinom.. tada ispudzio nepaliko, atidaviau mociutei lygtai nurasiau del to, kad aliejaus neisplaudavo is plauku