Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 06 27, 21:10)
gal daugiau atsiliepimu apie kameliju alieju?

Man labai patinka - plaukai būna purūs, nesiriebaluoja taip greitai ir malonūs liesti, nesivelia. Šiaip aš kamelijų aliejų dažniau naudoju nei kokosų (mano plaukai ploni, bet jų daug, linkę šaknys pasiriebaluoti, dažyti)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 27, 21:10)
ot velnias g.gif
as dazniausiai naudoju kokosu alieju ir tepu ant odos ir ant plauku, nes man jis galvos odai padeda, lyg nepastebejau riebalavimosi didesnio nei siaip didelis
gal daugiau atsiliepimu apie kameliju alieju?

Aš vis panaudoju kamelijų aliejų plaukams, kad sumažintų riebalavimąsi - nepastebėjau, bet nedidina tai tikrai, aš dar jį ne tik vieną bet ir su ea naudoju, su ea poveikis geresnis (su kadagių ir petitgrain ea, jei gerai pamenu, nes namie liko knygutė Aromaterapijos paslaptys, pagal kurios receptą dariausi - riebiai galvos odai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 09:31)
Daugumai žmonių niežti galvą nuo Sante ir Logonos šampūnų. Nesuprantu kaip juos dar perka....

tikrai nereikia nurasyti visu sampunu, logonos keleta naudojau ir buvau labai patenkinta.
Atsakyti
Isbandziau siandien Essential Care arbatmedzio ir zoleliu sampuna su Faith in Nature juros dumbliu su mineralais kondicionieriumi ir patiko thumbup.gif Netepiau jokiu aliejumi,kad labiau matytusi rezultatas. biggrin.gif

Beje, taip pat Essential Care citrusu kuno prausikli, kuris wub.gif Tas kvapas toks naturalus, citrina kvepia.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 27, 20:43)
pas mane niekada nebuvo problemu su riebalavimusi, bet pastaruoju metu atsirado  blink.gif  ir kaip tik itariu kameliju alieju  g.gif

o kas kiek laiko dedi kameliju aliejaus kaukes? gal per daznai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 06 26, 21:29)
as irgi naturalaus sampuno paieskose, galvojau apie faith in nature is sveiku produktu su alavijais berods.gal kas naudojat? ax.gif

as turiu su alavijais ir sampuna ir balzama 4u.gif pirkau MB, nes jo labai jautri galvos oda, o apie ta sampuna ir raso, kad jautriai odai. tai rezultatas labai prastas schmoll.gif anksciau buvo tik pleiskanu, o po sito sampuno net zaizdeliu atsirado blink.gif MB sake, kad labai niezti ir nusidrasko doh.gif dabar pati ji naudoju. mano galvos oda nejautri, tai man nieko. nepasakyciau, kad labai patinka, bet bent jau nieko blogo lyg ir nevyksta... tiesa, antra karta nepirkciau.
Atsakyti
Gal kas noretu kazkiek Sante briliant care kondicionieriaus? ax.gif pati viena labai jau ilgai naudosiu...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 10:03)
tikrai nereikia nurasyti visu sampunu, logonos keleta naudojau ir buvau labai patenkinta.

pasisekė, nes tai kelis pabandžius perėjau prie kitos firmos...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 14:40)
pasisekė, nes tai kelis pabandžius perėjau prie kitos firmos...

velgi individualu labai. Nuo vieno gali niezeti, nuo kito jau ne, prie kokios perejai? ax.gif
Atsakyti
linutiaaa Paskelbta Šiandien, 13:55
  Gal kas noretu kazkiek Sante briliant care kondicionieriaus?  pati viena labai jau ilgai naudosiu...

O kaip tau jis? Labai nedaug reikia,kad gali tekti ilgai naudoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 29, 17:07)
O kaip tau jis?  Labai nedaug reikia,kad gali tekti ilgai naudoti? biggrin.gif

as irgi galiu pasisakyt biggrin.gif taip tikrai sito balzamo labai nedaug reikia.. turiu toki, tai man patinka (jau liko vos porai kartu).. Hauschka siek tiek lengvesnis mano manymu, o Sante siek tiek riebesnis..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 29, 17:07)
O kaip tau jis?  Labai nedaug reikia,kad gali tekti ilgai naudoti? biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 29, 17:23)
as irgi galiu pasisakyt  biggrin.gif  taip tikrai sito balzamo labai nedaug reikia.. turiu toki, tai man patinka (jau liko vos porai kartu).. Hauschka siek tiek lengvesnis mano manymu, o Sante siek tiek riebesnis..

taip taip, palomina teisingai atsake biggrin.gif labai labai taupus ir man vienas is pirmu patikusiu kondicionieriu (per daug nenusvelnina, palieka kazkiek puru). As pamenu, kai pirma karta isigijau, tai vaje, puse metu tikrai naudojau biggrin.gif beje, labai priklauso, kiek laikai ant galvos, ilgiau palaikius, plaukas tikrai labiau apsunksta, as, kai beveik visada tingiu ilgai laikyt biggrin.gif , tai man kaip tik gaunas biggrin.gif
Atsakyti