Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

pas mus Kaune Akropolio Eurovaistinėj irgi radau Plante System biggrin.gif Kremukai veidui,daugiau nuo raukšlių, prausimosi putos,paakių kremukai ir dar šis bei tas g.gif

Visgi pirkau Essential Care šampūną su arbatmedžiu ir žolelėm. Gaila,kad pas mus Kaune ne didelis pasirinkimas natūralios kosmetikos. Na bet pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 11, 00:12)
patinka ir man rejuvenating, bet taip noretusi rasti kazka ne tokio brangaus ax.gif

Bet juk užtenka laaaaaabai ilgam mirksiukas.gif Kartą investuoji ir ramu kelis mėnesius ar net pusmetį 4u.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 11, 21:24)
ir kazin kaip Lavera uoginiai balzamai?
http://www.biologisc...rrant-4-5g.html

Turiu būtent juodųjų serbentų. Na, nesužavėjo perdaug, toks vidutiniškas variantas.

QUOTE(katutis @ 2009 06 12, 10:58)
MB atvirkščiai, muilų nelabai mėgėjas, mieliau nori kokia žele praustis, tai dėl jo ir ieškau. Maniau, kad Lavera bus gerai, bet labai konkrečiai pasakė, kad jau tos firmos tai niekad gyvenime nenori daugiau turėti sad.gif

Aš atvirkščiai, viską iš Laveros MB kišu, nesipriešina biggrin.gif Patiko vanilės-kokosų dušo želė, skutimosi kremas. Tik šampūną "Aqua Fresh" išbrokijau, nes pasipylė pleiskanos sad.gif Esu tikra, kad nuo jo, nors MB negalėjo suprast, ko gi čia taip, bet žinant apie patirtį ir atsiliepimus apie Laveros šampūnus, abejonių nebekyla. Broliui salndalmedžio šampūną padovanojau, reikės paklausti, kaip jam patiko, ar nepleiskanoja. Guodžiuosi tuo, kad kaip duškę galima sunaudoti, o ir "Aqua fresh" kvapas toks tikrai gaivus vyriškas, švelnus, man pačiai labai thumbup.gif

QUOTE(esp @ 2009 06 15, 23:53)
Sakykit,
gal kas bandėt šitą aliejų iš Sveikų produktų? Pardavėja man jį rekomendavo kūnui kaip labai nuostabų, tikrą ir, be abejo, nerafinuotą.

Turiu, naudoju, labai patenkinta, į Kvapų namus dėl kokosų aliejaus niekada nebegrįšiu smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 16, 12:18)
Merginos, gal kas bandėt Ciel D'azur grožio kaukę su moliu?

Turėjau, patiko smile.gif Labai švelni, paskaistina odą, pravalo.

QUOTE(katutis @ 2009 06 16, 12:27)
molio negalima maišyti su metaliniais šaukšteliais ir jis apskritai negali leistis su metalu, kad neprarastų savo savybių smile.gif

O tai spėk, su kuo aš jį maišau visąlaik doh.gif Net nežinojau unsure.gif Reik gal medinį pagaliuką įtaisyt tam reikalui g.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 06 16, 16:24)
Hauschkos SPF15 isbanziau, tai likau labai patenkinta, ne per riebus veidui, gerai geriasi ir idegti iseina truputeli smile.gif

Džiugu drinks_cheers.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 06 16, 22:01)
Atsimenu ir aš tą moteriškę biggrin.gif

Alfa.lt perskaičiau, kad toks susirgimas (poreikis valgyti žvyrą, smėlį ir pan.)vadinamas Picos liga biggrin.gif
Atsakyti
Ozono numeryje yra nuoroda į puslapį Marmozel g.gif Rankų darbo, bet neaišku, iš kur jie žaliavas ima ir kokios jos kokybės. Be to, ir a la vakarėliai pas juos ruošiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 26, 13:50)
o savo plaukams dar kartą noriu pagirti MĖTA dilgėlių ekstraktą thumbup.gif
puikiai plaukai atrodo  thumbup.gif  gražiai krenta, blizga, pasikelia... na žodžiu  thumbup.gif  tik kvapas nėra kokosiukų biggrin.gif

toki dilgeliu ekstrakta ir as turiu.. viena kart naudojau, o antra kart panaudot jau nekyla rankos doh.gif na jau toks smirdantis man sitas ekstraktas doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 14:08)
Bet va su Mėta dilgėlių ekstraktu nesusidraugavau schmoll.gif Aš po jo net piršto tarp plaukų neikišau, kol bandžiau skalauti plaukus, tokie šiurkštūs plaukai pasidarė,kad tik ir norėjosi greičiau perplauti šampūnu doh.gif  biggrin.gif

man irgi plaukai po sio ekstrakto buvo lygiai tokie patys kaip aprasei doh.gif kai isdziuvo irgi nei siokie nei tokie.. doh.gif
zodziu man rozmarinai plauku stiprinimui nr.1 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 27, 17:45)
kad jau apie sukritusius plaukus, kaip sekasi naudojancioms berods kameliju alieju? ar pamazino riebalavimasi? Man labai praverstu, nes mano ploni plaukai ir greit riebaluojasi- ryte plovus jei karsta diena vakare jau riebaluoti sad.gif

As pabandziau ant veido, nes ant plauku neprisiruosiu vis blush2.gif tai mano misrios i riebuma linkusios odos veidukas isliko matinis visa diena mirksiukas.gif
Atsakyti
si savaitgali labai puikiai panaudojau pagal KN recepta daryta ranku balzama biggrin.gif rankoms nelabai man toks, tai po pirties su juo as visa kuna issitepiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 06 27, 16:41)
Beje, pirkčiau nedidelį kiekį kokių šampūnų pabandymui 4u.gif 
jei vilnietės, nupiltumėt ar likutį nereikalingą turit ax.gif

mano plaukuosena prie galvos odos greit sukrenta, o galai linkę pūstis doh.gif

Galiu Sante rožių šampūną pasiūlyti. Man netinka, niežti man nuo jo galvos odą.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 27, 21:10)
gal daugiau atsiliepimu apie kameliju alieju?

as patenkinta, pastebejau, kad plaukas ilgiau grazus islieka, t.y. nesusiriebalaves. Reikia bandyti.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 28, 13:24)
Bet juk užtenka laaaaaabai ilgam mirksiukas.gif Kartą investuoji ir ramu kelis mėnesius ar net pusmetį 4u.gif

na taip, tu teisi... ax.gif
Atsakyti
Svikos, na rinkausi rinkausi apsauginį nuo saulės kremą ir dėl finansų nusipirkau Sante. Ir prašoviau. Rimtai sunkiai tepasi ir terlioja drabužius mažumėle. Šią vasarą tai jau vartosiu, nedingsiu niekur. Bet kt. kart, jei nebus natūralūs visiškai nuo pasaulio paviršiaus dingę, tai rinksiuos ką nors kitą. (Dar kažkoks pracūziškas lygtais yra)

Beje nesuprantu kodėl dingo nuostabusis WELEDA losjonas "after sun" juk tai nesusiję su SPF... man jis taip kvepėjo atostogomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 28, 17:23)
Ozono numeryje yra nuoroda į puslapį Marmozel  g.gif Rankų darbo, bet neaišku, iš kur jie žaliavas ima ir kokios jos kokybės. Be to, ir a la vakarėliai pas juos ruošiami smile.gif

anksčiau jau kažkuri buvo šį psl. radusi. Mane stebina kainų vienodumas nepriklausomai nuo produkto sudėties (ea kainų pvz.).Pagal kainą manyčiau, kad pvz baziniai aliejai yra perkami pvz Aliejaus parduotuvėj g.gif .Jei turi laiko, galėtum ten nukeliaut, pauostytum kvapu, gal kas patiktų ir kartu išsiaiškintum jų tiekėjus:geda2:
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 06 28, 19:45)
Galiu Sante rožių šampūną pasiūlyti. Man netinka, niežti man nuo jo galvos odą.

Daugumai žmonių niežti galvą nuo Sante ir Logonos šampūnų. Nesuprantu kaip juos dar perka....
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 29, 08:31)
Pagal kainą manyčiau, kad pvz baziniai aliejai yra perkami pvz Aliejaus parduotuvėj g.gif .Jei turi laiko, galėtum ten nukeliaut, pauostytum kvapu, gal kas patiktų ir kartu išsiaiškintum jų tiekėjus:geda2:

aha, jokių užuominų, kad naudojame aukščiausios kokybės produktus ir pan. drinks_cheers.gif Pagalvosiu, nors mintis po visokius viešbučius trainiotis man nežada nieko gero biggrin.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 29, 08:31)
Daugumai žmonių niežti galvą nuo Sante ir Logonos šampūnų. Nesuprantu kaip juos dar perka....

nes yra aibė žmonių, kuriems jie tinka smile.gif
Atsakyti