tikriausiai verta Čia Plante System natūrali linija - nemažai visko turi, įdomu, koks asortimentas Lietuvoje
Apie natūralius šampūnus kalbant, tai aš tik pradėjau bandymus ir atsirinkimą sau tinkančių... Neseniai pradėjau naudot Urtekram šampūną su ruduoju cukrumi. Rašo, kad skirtas plonų, silpnų plaukų priežiūrai, pakelia ir maitina plaukus. Tai va, pirmą kartą naudojau tik jį vieną, jokio balzamo, kaukės ir po plovimo nieko netepiau. Buvau laaaabai pasišiaušus Antrą kartą dėjau Sante brilliant care balzamą, tai jau geriau atrodžiau, bet plaukų vis tiek atrodė labai daug, purūs, lyg pakelti. Kitą kartą juo ploviau po kokosų aliejaus kaukės, na aliejų lyg ir išplauna
Tai mano išvados tokios nežinau kiek jis ten pamaitina plaukus ar silpniems padeda (mano vis slenka ), bet kad pakelia plaukus tai tikrai kas galbūt aktualu plonų plaukų savininkėms...
Tai mano išvados tokios nežinau kiek jis ten pamaitina plaukus ar silpniems padeda (mano vis slenka ), bet kad pakelia plaukus tai tikrai kas galbūt aktualu plonų plaukų savininkėms...
QUOTE(agnuta @ 2009 06 27, 11:17)
man irgi įdomu ir tik iš smalsumo
QUOTE(emmute @ 2009 06 27, 12:05)
Tai mano išvados tokios nežinau kiek jis ten pamaitina plaukus ar silpniems padeda (mano vis slenka ),
manyčiau, kad nuo plaukų slinkimo labiau vistik kaukės tau padėtų
QUOTE(katutis @ 2009 06 27, 14:35)
man irgi įdomu ir tik iš smalsumo
tai taip, turiu rozmarinų ea, lašinu į šampūną, kokosų aliejaus kaukes
Beje, pirkčiau nedidelį kiekį kokių šampūnų pabandymui
jei vilnietės, nupiltumėt ar likutį nereikalingą turit
mano plaukuosena prie galvos odos greit sukrenta, o galai linkę pūstis
QUOTE(emmute @ 2009 06 27, 16:41)
Beje, pirkčiau nedidelį kiekį kokių šampūnų pabandymui
emmute mano plaukai buvo panašūs kaip apibūdini savuosius, dar tik porą šampūnų įsigijusi turiu, labai patenkinta URTEKRAM dagių, galai ne taip pučiasi, o šaknys ne taip greit susiriebaluoja, jei nori galiu įpilti pabandymui, bet tik nuo trečiadienio nes išvykstu
Papildyta:
Turiu klausimą klaipėdietėms - ar yra Akropolyje pirkti weledos drėkinamojo kremo mimiukų arba gal kur Palangoje jo būtų?
QUOTE(ernesin @ 2009 06 27, 19:46)
emmute mano plaukai buvo panašūs kaip apibūdini savuosius, dar tik porą šampūnų įsigijusi turiu, labai patenkinta URTEKRAM dagių, galai ne taip pučiasi, o šaknys ne taip greit susiriebaluoja, jei nori galiu įpilti pabandymui, bet tik nuo trečiadienio nes išvykstu
būtų labai faina
tai kai galėsi, parašyk a.ž.
Merginos, idejau savo daiktuku i musu isparduotuve, nepereinu
per aliejus namie jau
Gal kam ko prireiks
http://www.supermama...?...4249&st=240
per aliejus namie jau
Gal kam ko prireiks
http://www.supermama...?...4249&st=240
QUOTE(Odora @ 2009 06 27, 17:45)
kad jau apie sukritusius plaukus, kaip sekasi naudojancioms berods kameliju alieju? ar pamazino riebalavimasi? Man labai praverstu, nes mano ploni plaukai ir greit riebaluojasi- ryte plovus jei karsta diena vakare jau riebaluoti
pas mane niekada nebuvo problemu su riebalavimusi, bet pastaruoju metu atsirado ir kaip tik itariu kameliju alieju
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 27, 20:43)
pas mane niekada nebuvo problemu su riebalavimusi, bet pastaruoju metu atsirado ir kaip tik itariu kameliju alieju
ot velnias
as dazniausiai naudoju kokosu alieju ir tepu ant odos ir ant plauku, nes man jis galvos odai padeda, lyg nepastebejau riebalavimosi didesnio nei siaip didelis
gal daugiau atsiliepimu apie kameliju alieju?