iš pradžių vistik patarčiau susišaudyt bent šlakelį pabandymui
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 16:57)
iš pradžių vistik patarčiau susišaudyt bent šlakelį pabandymui
kad nera taip paprasta, ziuriu keleta kartu buvau pasiulius pasimainyti, deja...
Jei su Ecocert ženklu - laikoma natūrali
[/quote]
Sveikos,
vaistineje maciau kosmetika su Ecocert zenkliuku - Plante System. Gal kas nors bandete?
[/quote]
Sveikos,
vaistineje maciau kosmetika su Ecocert zenkliuku - Plante System. Gal kas nors bandete?
linutiaaa, tikrai sudėtinga, bet kartais įmanoma
tikrai Plante System turi sertifikuotą liniją Kokioje vaistinėje teko užmatyti ir kokias priemones?
Kašariuke, kaip pirštu į akį
tikrai Plante System turi sertifikuotą liniją Kokioje vaistinėje teko užmatyti ir kokias priemones?
Kašariuke, kaip pirštu į akį
sveikos.isigijau sante natural basics veido pieneli 3 in 1.tik va dabar galvoju kaip ji naudot?su vatos tamponeliu?o ar tusui tinka nuvalyt?
as irgi naturalaus sampuno paieskose, galvojau apie faith in nature is sveiku produktu su alavijais berods.gal kas naudojat?
as irgi naturalaus sampuno paieskose, galvojau apie faith in nature is sveiku produktu su alavijais berods.gal kas naudojat?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 06 26, 20:29)
sveikos.isigijau sante natural basics veido pieneli 3 in 1.tik va dabar galvoju kaip ji naudot?su vatos tamponeliu?o ar tusui tinka nuvalyt?
Uhu, naudoju. patys plaukai po jo man labai patinka, smagus. bet va galvos oda....paniezti ir papleiskanoja. Nors man ir siaip problematiskas skalpas su daugeliu sampunu panasiai, tik i vienus labiau reaguoja i kitus maziau. beje, jei is Vilniaus, galeciau nupilt pabandymui.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 26, 17:02)
kad nera taip paprasta, ziuriu keleta kartu buvau pasiulius pasimainyti, deja...
Linutiaa, galetume pasimainyt, bet uz savaiteles, nes nebusiu mieste dabar.
QUOTE(violence @ 2009 06 26, 13:50)
o savo plaukams dar kartą noriu pagirti MĖTA dilgėlių ekstraktą
puikiai plaukai atrodo gražiai krenta, blizga, pasikelia... na žodžiu tik kvapas nėra kokosiukų
puikiai plaukai atrodo gražiai krenta, blizga, pasikelia... na žodžiu tik kvapas nėra kokosiukų
daiktas gal ir neblogas, bet jau kvapas plaukai lieka svelnus, tik kazkaip man atrodo, kad po jo greiciau saknys susiriebaluoja.
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 19:20)
Mane irgi domina kur ši kosmetika buvo pamatyta
QUOTE(pepkė @ 2009 06 26, 22:11)
Linutiaa, galetume pasimainyt, bet uz savaiteles, nes nebusiu mieste dabar.
butu saunu lauksiu
QUOTE(Dovish @ 2009 06 26, 23:28)
Mane irgi domina kur ši kosmetika buvo pamatyta
as ja maciau Vilniuje/akropolyje esancioje vaistineje tai sakot, verta pabandyti?