Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

iš pradžių vistik patarčiau susišaudyt bent šlakelį pabandymui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 16:57)
iš pradžių vistik patarčiau susišaudyt bent šlakelį pabandymui wink.gif

kad nera taip paprasta, ziuriu smile.gif keleta kartu buvau pasiulius pasimainyti, deja... smile.gif
Atsakyti
Jei su Ecocert ženklu - laikoma natūrali 4u.gif
[/quote]

Sveikos,
vaistineje maciau kosmetika su Ecocert zenkliuku - Plante System. Gal kas nors bandete?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 14:21)
Lavera labai man patinka biggrin.gif Šampūno iš jos neturiu, nes atsiliepimai gąsdinantys,

Aš turiu migdolų, tai man tikrai patinka... bet žinant kaip mums skirtingai tinka šampūnai doh.gif , tai nesiūlau mėginti ax.gif
Atsakyti
linutiaaa, tikrai sudėtinga, bet kartais įmanoma 4u.gif

tikrai Plante System turi sertifikuotą liniją drinks_cheers.gif Kokioje vaistinėje teko užmatyti ir kokias priemones? wink.gif

Kašariuke, kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 26 birželio 2009 - 19:21
sveikos.isigijau sante natural basics veido pieneli 3 in 1.tik va dabar galvoju kaip ji naudot?su vatos tamponeliu?o ar tusui tinka nuvalyt? ax.gif
as irgi naturalaus sampuno paieskose, galvojau apie faith in nature is sveiku produktu su alavijais berods.gal kas naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 06 26, 20:29)
sveikos.isigijau sante natural basics veido pieneli 3 in 1.tik va dabar galvoju kaip ji naudot?su vatos tamponeliu?o ar tusui tinka nuvalyt? ax.gif
as irgi naturalaus sampuno paieskose, galvojau apie faith in nature is sveiku produktu su alavijais berods.gal kas naudojat? ax.gif

Uhu, naudoju. patys plaukai po jo man labai patinka, smagus. bet va galvos oda....paniezti ir papleiskanoja. Nors man ir siaip problematiskas skalpas smile.gif su daugeliu sampunu panasiai, tik i vienus labiau reaguoja i kitus maziau. beje, jei is Vilniaus, galeciau nupilt pabandymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 26 birželio 2009 - 19:43
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 26, 17:02)
kad nera taip paprasta, ziuriu smile.gif keleta kartu buvau pasiulius pasimainyti, deja... smile.gif

Linutiaa, galetume pasimainyt, bet uz savaiteles, nes nebusiu mieste dabar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 26, 13:50)
o savo plaukams dar kartą noriu pagirti MĖTA dilgėlių ekstraktą thumbup.gif
puikiai plaukai atrodo  thumbup.gif  gražiai krenta, blizga, pasikelia... na žodžiu  thumbup.gif  tik kvapas nėra kokosiukų biggrin.gif

daiktas gal ir neblogas, bet jau kvapas doh.gif plaukai lieka svelnus, tik kazkaip man atrodo, kad po jo greiciau saknys susiriebaluoja.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 19:20)

tikrai Plante System turi sertifikuotą liniją  drinks_cheers.gif Kokioje vaistinėje teko užmatyti ir kokias priemones? wink.gif

Mane irgi domina kur ši kosmetika buvo pamatyta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 26, 22:11)
Linutiaa, galetume pasimainyt, bet uz savaiteles, nes nebusiu mieste dabar. 4u.gif

butu saunu bigsmile.gif lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 26, 23:28)
Mane irgi domina kur ši kosmetika buvo pamatyta biggrin.gif  4u.gif

as ja maciau Vilniuje/akropolyje esancioje vaistineje smile.gif tai sakot, verta pabandyti? rolleyes.gif
Atsakyti