Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 06 26, 13:50)
o savo plaukams dar kartą noriu pagirti MĖTA dilgėlių ekstraktą thumbup.gif

O kur perkate tuos Mėtos ekstraktus? bigsmile.gif
Atsakyti
koks kiekis ir kiek kainuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 26, 14:21)
O kur perkate tuos Mėtos ekstraktus?  bigsmile.gif

Senukuose, maximose macius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 26, 13:21)
O kur perkate tuos Mėtos ekstraktus?  bigsmile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 13:32)
koks kiekis ir kiek kainuoja? biggrin.gif

Maximoj pirkau ten kur muilai, pirčių reikalai yra mirksiukas.gif
pirkau nes sniegelis atsiradęs buvo perėjus prie natūr šampūnų rolleyes.gif sniegelio nėra rolleyes.gif
100ml apie 17-18lt 4u.gif
pradėjus naudoti šias dilgėles atidaviau plaukų balzamą, nereikia rolleyes.gif va tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 14:21)

Lavera labai man patinka biggrin.gif Šampūno iš jos neturiu, nes atsiliepimai gąsdinantys, bet kaukės tai labai patinka - plaukai lieka padrėkinti, bet neapsunkinti ir nepriploti prie galvos  thumbup.gif 

O kodėl gąsdinantys g.gif aš turiu su apelsinais, tai labai patenkinta, vienas geriausių natūralių šampūnų, ir išplauna gerai ir plaukai purūs smile.gif
Atsakyti
matai, reikėjo garsiau šaukti apie tai biggrin.gif Nes dauguma atsiliepimų buvo neįkvepiantys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 26, 14:44)
O kodėl gąsdinantys g.gif  aš turiu su apelsinais, tai labai patenkinta, vienas geriausių natūralių šampūnų, ir išplauna gerai ir plaukai purūs smile.gif

cia akivaizdziai kaip kam, as mangu turejau, netiko, nors siaip kvapas, konsistencija, isplautas plaukas man atrode liuks, bet taip niezet galva eme ir pleiskanu atisrado doh.gif nedrisciau daugiau pirkt pirma nepabandzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 26 birželio 2009 - 13:53
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 14:48)
matai, reikėjo garsiau šaukti apie tai biggrin.gif Nes dauguma atsiliepimų buvo neįkvepiantys sad.gif

Tai cia super individualus dalykas smile.gif aišku gerai atsiliepimų pasiskaityt, bet tik ant savo galvos išbandęs tikrai suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
šampūną buvo bene sunkiausia atsirinkti natūralų - netgi sunkiau negu veidui kremą biggrin.gif Asmeniniu vertinimu, šitoje sferoje ieškojimus baigiau, daugiau šių eksperimentų finansavimui nelabai esu nusiteikusi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 15:37)
šampūną buvo bene sunkiausia atsirinkti natūralų - netgi sunkiau negu veidui kremą biggrin.gif Asmeniniu vertinimu, šitoje sferoje ieškojimus baigiau, daugiau šių eksperimentų finansavimui nelabai esu nusiteikusi mastau.gif

o as kol kas taip ir nenusprendziu, koki sampuna dabar isigyti doh.gif jau pabodo eksperimentuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 26 birželio 2009 - 15:06
QUOTE(katutis @ 2009 06 26, 14:48)

laveros nuo pleiskanų turėjau, tai labai džiaugiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jau suku mintį kokį šampūną pasirinkus g.gif
Atsakyti