QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 11:43)
O kaip Druide šampūnas? Gerai išplauna aliejų? Gal jau buvo atsiliepimai...
Tai pasikartosiu.
Ir kaip tau Lavera?
balansuojamasis tai ne, bet užtat tam tinka Druide Purity. Pastarojo nusipirkau visą butelį, bet kasdienai jis man "per stiprus". Liko pusė maždaug buteliuko, jį naudosiu aliejų išplovimui
Lavera labai man patinka
Šampūno iš jos neturiu, nes atsiliepimai gąsdinantys, bet kaukės tai labai patinka - plaukai lieka padrėkinti, bet neapsunkinti ir nepriploti prie galvos
QUOTE(violence @ 2009 06 26, 12:50)
po kokosų kaukės plaukams tai plaukai kaip stagarai
nei sufenuot neina
bet va vyrukas labai gerbia kokosiukus
labai jam galvos odą nuramina, nuima niežulį
ir sakosi, kad labai gražiai atrodo kai pasitepa, tai dabar kas antrą dieną "šlapia" šukuoseną turi
kaip jūs manot ar ne per dažnai jis?
mano istorija
Palaikydavau kokią valandą-dvi, tada išsiplaudavau ir baisėdavaus, kaip tragiškai atrodau - plaukai sustagarėję, galai atsišiaušę, sviestuoti...
gal čia kiekvienam reikia savo sėkmės formulę atrasti, bet kai laikiau per visą naktį ir ploviau duše keturis kartus, kol jie girgždėti pradėjo, viskas susidėjo į savo vietas. Plaukai tapo švelnūs, blizgūs, kaip šilkiniai, sakė mano mama
jei šiandien nenulūšiu ir turėsiu dar jėgų pasilepinti, tai dėsiu kaukę - rožių eliksyrą iš KN. Bus įdomus eksperimentas
sakyčiau, kad taviškis tegu deda, kiek jam reikia, nes jeigu nebejaučia diskomforto su plaukais, tai kodėl drausti tą dažnumą? Kai apsitvarkys situacija, pats nustos kas antrą dieną su kaukėm žaisti
Baroca dar neturi tualetinių vandenų
Galbūt kitą savaitę
O miniatiūromis, kur buteliukų kamšteliai kaip rožių žiedai, galbūt pradės prekiauti rudenį