Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(emmute @ 2009 06 26, 00:01)
Ar kas nors naudojat Sante nagų lako valiklį? kaip nuvalo? 4u.gif user posted image

Ar gal ir kitų gamintojų yra koks valiklis? neradau aš... unsure.gif

man bespalvi ar koki sviesu tai gerai nuvalo, o ryskiu spalvu neturiu, tai nezinau kaip butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 24, 15:38)

Noriu merginų kurios tepėsi veidą kokosų aliejumi paklausti, kokį būtent kokosų aliejų naudojo SP ar KN? rolleyes.gif

Aš tepiausi veidą kokosais. Iš KN.
QUOTE(katutis @ 2009 06 25, 17:24)
aš vienoje knygoje perskaičiau netikėtą mintį, kad, pasirodo, tamsiems plaukams stiprinti tinka rozmarinas, o šviesiems - ramunėlių EA. Bet kadangi tai tik vienas šaltinis ir dar pop, tai nedrįsčiau tvirtinti, kad ramunėlės skatina plaukų augimą  g.gif

Šitą dalyką ir aš esu girdėjusi, na, kad ramunėlės labiau tinka šviesiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 06 26, 10:16)
man bespalvi ar koki sviesu tai gerai nuvalo, o ryskiu spalvu neturiu, tai nezinau kaip butu 4u.gif

4u.gif
aš ryškiom spalvom ir nelakuoju, reik bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 26, 09:24)
Šitą dalyką ir aš esu girdėjusi, na, kad ramunėlės labiau tinka šviesiems plaukams  4u.gif

visad galvojau, kad ramunėlės šviesiaplaukėms labiau tinka būtent dėl spalvos paryškinimo, nenutamsinimo ir pan., bet niekad jų nesiejau tarkim su plaukų augimo skatinimu, kuo pasižymi rozmarinų EA smile.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 11:05

visad galvojau, kad ramunėlės šviesiaplaukėms labiau tinka būtent dėl spalvos paryškinimo, nenutamsinimo ir pan., bet niekad jų nesiejau tarkim su plaukų augimo skatinimu, kuo pasižymi rozmarinų EA 

Aš tik radau, kad stiprina plaukus, ydomu kaip su tuo augimu. biggrin.gif Nors aš kaip tamsi, tai drasiai nauduju rosmarinų EA.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 10:10)
Aš tik radau, kad stiprina plaukus, ydomu kaip su tuo augimu. biggrin.gif Nors aš kaip tamsi, tai drasiai nauduju rosmarinų EA.

aš irgi viską naudoju drąsiai ir matyt to pasekoje plaukai pasikeitė beveik neatpažįstamai: patamsėjo (nors anksčiau keisdavosi jų spalva priklausomai nuo sezono - žiemą tamsesnė, o vasarą pastebimai šviesesnė ir dar sruoga išryškėdavo auksinė biggrin.gif), išsilygino - liko ne garbanos, bet pats plaukas su banga, nėra iki galo tiesus smile.gif Mistika kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 11:21

aš irgi viską naudoju drąsiai ir matyt to pasekoje plaukai pasikeitė beveik neatpažįstamai: patamsėjo (nors anksčiau keisdavosi jų spalva priklausomai nuo sezono - žiemą tamsesnė, o vasarą pastebimai šviesesnė ir dar sruoga išryškėdavo auksinė ), išsilygino - liko ne garbanos, bet pats plaukas su banga, nėra iki galo tiesus  Mistika kažkokia 

O ką naudoji plaukučiams? bigsmile.gif O tau pačiai šie pokyčiai į gerąją pusę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 10:28)
O ką naudoji plaukučiams? bigsmile.gif O tau pačiai šie pokyčiai į gerąją pusę? biggrin.gif

pokyčiai į įdomią ir netikėtą pusę, nes visad tiesių plaukų norėjau biggrin.gif

plaukus plaunu su Druide balansuojamuoju, dabar su Logona vaikišku šampūnu. Naudoju Laveros plaukų kaukes - Basis arba rožių. Kartais į šampūnus ir į kaukes įsilašinu citrusinių EA, rozmarino, ramunėlių EA. Šampūnai ant galvos būna trumpai, bet aš tikiu ir aromaterapijos galia "per smegenis" biggrin.gif

aliejus dėjau retai, bet startas su kokosais patiko, todel darysiuos kas savaitę. Iš pažįstamos gavau pabandyti amla miltelių ir labai jie patiko, nors sako, kad tamsina plaukus, bet jie man patamsėjo perėjus prie natūralių priemonių, ne po amlos.

na kaip ir viskas smile.gif Negarbanoju jų, nekankinu tiesindama - tik kartais tenka išsidžiovinti su džiovintuvu po sporto, kad neišlėkti vakarais į vėsų orą šlapia galva smile.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 11:49

pokyčiai į įdomią ir netikėtą pusę, nes visad tiesių plaukų norėjau

plaukus plaunu su Druide balansuojamuoju, dabar su Logona vaikišku šampūnu. Naudoju Laveros plaukų kaukes - Basis arba rožių. Kartais į šampūnus ir į kaukes įsilašinu citrusinių EA, rozmarino, ramunėlių EA. Šampūnai ant galvos būna trumpai, bet aš tikiu ir aromaterapijos galia "per smegenis"

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

O kaip Druide šampūnas? Gerai išplauna aliejų? Gal jau buvo atsiliepimai... ax.gif Tai pasikartosiu. biggrin.gif Ir kaip tau Lavera? 4u.gif

Man kokosai irgi gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 11:43)
Man kokosai irgi gėris

O vat pasiskysiu lotuliukas.gif bet kaip bebūtų keista tai kokosiukai mane nuvylė labai rolleyes.gif jau tiek gėrio apie juos prisiskaičius, gal per didelius lūkesčius susikūriau rolleyes.gif Naudojau ir KN ir SP ax.gif

kūnui kaip nieko netepus būčiau, tikrai nenuramina odos po skutimo unsure.gif po kokosų kaukės plaukams tai plaukai kaip stagarai doh.gif nei sufenuot neina doh.gif
vaikams irgi kaip nieko netepus būč, žandukai šerpetoja rolleyes.gif
bet va vyrukas labai gerbia kokosiukus biggrin.gif labai jam galvos odą nuramina, nuima niežulį rolleyes.gif ir sakosi, kad labai gražiai atrodo kai pasitepa, tai dabar kas antrą dieną "šlapia" šukuoseną turi smile.gif
kaip jūs manot ar ne per dažnai jis? aš sakau kartą į savaitę tegul dedas, bet labai jau jam patinka gerai jaustis biggrin.gif

dar vyras atrado faith in nature rozmarinų muilą rolleyes.gif galvą plauna su juo ir labai labai labai patenkintas, numetė visus šampūnus, kuriuos tik bepirkus pabandyti smile.gif bandau įkalbinti ea rozmarinų įsigyt, tai į kalbas nesileidžia cool.gif

o savo plaukams dar kartą noriu pagirti MĖTA dilgėlių ekstraktą thumbup.gif
puikiai plaukai atrodo thumbup.gif gražiai krenta, blizga, pasikelia... na žodžiu thumbup.gif tik kvapas nėra kokosiukų biggrin.gif
taip pat ir linų sėmenų aliejus tiek plaukams, tiek kūnui tiek skrandžiui patinka biggrin.gif
Atsakyti
Na dar kartą įrodo,kad kiekvienam individualiai tinka tos pačios priemonės mirksiukas.gif

Bet va su Mėta dilgėlių ekstraktu nesusidraugavau schmoll.gif Aš po jo net piršto tarp plaukų neikišau, kol bandžiau skalauti plaukus, tokie šiurkštūs plaukai pasidarė,kad tik ir norėjosi greičiau perplauti šampūnu doh.gif biggrin.gif

Kaip tik vakar vėl pradėjau gerti sėmenų aliejų.Bet pirkau Aniros, visada pirkdavau iš turgaus, bet gal ir šitas ne toks jau blogas. Kaip manote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 26, 11:43)
O kaip Druide šampūnas? Gerai išplauna aliejų? Gal jau buvo atsiliepimai... ax.gif Tai pasikartosiu. biggrin.gif Ir kaip tau Lavera? 4u.gif

balansuojamasis tai ne, bet užtat tam tinka Druide Purity. Pastarojo nusipirkau visą butelį, bet kasdienai jis man "per stiprus". Liko pusė maždaug buteliuko, jį naudosiu aliejų išplovimui smile.gif

Lavera labai man patinka biggrin.gif Šampūno iš jos neturiu, nes atsiliepimai gąsdinantys, bet kaukės tai labai patinka - plaukai lieka padrėkinti, bet neapsunkinti ir nepriploti prie galvos thumbup.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 26, 12:50)
po kokosų kaukės plaukams tai plaukai kaip stagarai  doh.gif nei sufenuot neina   

bet va vyrukas labai gerbia kokosiukus biggrin.gif labai jam galvos odą nuramina, nuima niežulį  rolleyes.gif ir sakosi, kad labai gražiai atrodo kai pasitepa, tai dabar kas antrą dieną "šlapia" šukuoseną turi smile.gif
kaip jūs manot ar ne per dažnai jis?

mano istorija drinks_cheers.gif Palaikydavau kokią valandą-dvi, tada išsiplaudavau ir baisėdavaus, kaip tragiškai atrodau - plaukai sustagarėję, galai atsišiaušę, sviestuoti...

gal čia kiekvienam reikia savo sėkmės formulę atrasti, bet kai laikiau per visą naktį ir ploviau duše keturis kartus, kol jie girgždėti pradėjo, viskas susidėjo į savo vietas. Plaukai tapo švelnūs, blizgūs, kaip šilkiniai, sakė mano mama smile.gif

jei šiandien nenulūšiu ir turėsiu dar jėgų pasilepinti, tai dėsiu kaukę - rožių eliksyrą iš KN. Bus įdomus eksperimentas cool.gif

sakyčiau, kad taviškis tegu deda, kiek jam reikia, nes jeigu nebejaučia diskomforto su plaukais, tai kodėl drausti tą dažnumą? Kai apsitvarkys situacija, pats nustos kas antrą dieną su kaukėm žaisti smile.gif

Baroca dar neturi tualetinių vandenų sad.gif Galbūt kitą savaitę smile.gif O miniatiūromis, kur buteliukų kamšteliai kaip rožių žiedai, galbūt pradės prekiauti rudenį bigsmile.gif
Atsakyti