kazin Stepone vis dar yra nuolaidos argital priemonems? gal kas buvo uzsuke sia savaite?
Skaitau knygą "Vaistiniai augalai"
Rašo, kad ramunėlių preparatai netinka esant išryškėjusioms veido odos kraujagyslėms
Sakau gal kam pravers Aš pati nustebau, nes jau kuris laikas prausiuosi ramunėlėmis, o mano veido oda su išsiplėtusiais kapiliarais
QUOTE(violence @ 2009 06 25, 09:21)
Rašo, kad ramunėlių preparatai netinka esant išryškėjusioms veido odos kraujagyslėms
Sakau gal kam pravers Aš pati nustebau, nes jau kuris laikas prausiuosi ramunėlėmis, o mano veido oda su išsiplėtusiais kapiliarais
mano nore kapiliarai labai ryskus, bet ramuneles ir taip netinka.. oda parausta ir isberia.. cia apie ramuneliu nuovira kalbejau..
o hidrolatas tai tiko kuo puikiausiai
QUOTE(violence @ 2009 06 25, 09:21)
įdomiai čia .O kodėl??Nes pvz germaniškų ram. ea rekomenduojamas kuperozinei odai. Jame yra azuleno, stiprinančio kapiliarus.Beje, ir pirktiniuose kremuose jo būna, kaip aktyvaus komponento.
Aš ir gundausi molį pagerti, bet kad nelb man eitųsi dabar prisilaikyti dietinio rėžimo, kai visoki šašlykai, o prie jų ir alučio truputį išgeriu Mėsos irgi nemažai valgau.Tai va klausimas, ar verta pradėt .Aš alkoholio vartoji l. nedaug, bet nustebinta, kad nemažai merginų iš viso jo negeria
QUOTE(Palomina @ 2009 06 25, 08:23)
kokį ir iš kur turėjai ramunėlių hidrolatą?
QUOTE(katutis @ 2009 06 25, 09:37)
kokį ir iš kur turėjai ramunėlių hidrolatą?
Florame vaikiska
tą ir aš esu turėjusi Kažkodėl pamaniau, kad gal iš Akamuti teko rankose laikyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 25, 08:23)
mano nore kapiliarai labai ryskus, bet ramuneles ir taip netinka.. oda parausta ir isberia.. cia apie ramuneliu nuovira kalbejau..
Vienas iš šalutinių poveikių ir yra alerginė reakcija Palomina, tau ji turbūt ir pasireiškia
QUOTE(Monica @ 2009 06 25, 08:26)
įdomiai čia .O kodėl??Nes pvz germaniškų ram. ea rekomenduojamas kuperozinei odai. Jame yra azuleno, stiprinančio kapiliarus.Beje, ir pirktiniuose kremuose jo būna, kaip aktyvaus komponento.
o kodėl ir pati nežinau, tiesiog paryškinta kur negalima - tai padidėjusiam kraujospūdžiui, veido plaukuotumui ir išryškėjus veido odos kraujagyslėms.
Kalbama apie vaistinę ramunę
Kiek skaitau prie gydomojo poveikio, tai kliūna, kad skatina prakaitavimą ir, kad eterinis al. plečia galvos smegenų kraujagysles.
QUOTE(Palomina @ 2009 06 24, 23:11)
vakar pavyko pasidegint siek tiek deginausi su KN bronzines odos aliejum (morkytem kitaip tariant).. ant virsaus dar buvau uzsitepus Madaros ziedadulkiu losjona.. truputi idegiau
as antradienio vakare irgi buvau nusiteikus treciadieni pasidegint, bet pavede oras issitraukiau ir as bronzines odos alieju ir KN misinuka po deginimosi (abu gaminausi pernai) ir se tau kad nori-buvo apsiniauke ir vesoka. bet as ne apie tai su bronzines odos aliejum viskas gerai, o su tuo po deginimosi net nezinau jame ant dugno iskritusios tokios nuosedos, tarsi kristalu pavidalu. kvapas geras. kazin, cia normalu, ar man ji jau mest lauk?
jei neklystu, tai cia to aliejuko receptas yra: http://www.kvapunamai.lt/lt/idegiorec/. tas antrasis.
Nusikopijavau tuos vertimus su Argital žaliuoju moliu - kaukių, ir žiūriu, kad ten pagrindinei kaukės masei-bazei imama 1 stiklinė molio ir pusė stiklinės negazuoto mineralinio vandens, klausimėlis - kiek laikosi ši masė? Nes veidui tai nerealu per kartą sunaudoti, nebent likutį naudoti plaukams ir kūnui (sėdėčiau sau visa žalia moliuota )?
QUOTE(Monica @ 2009 06 25, 09:26)
Aš ir gundausi molį pagerti, bet kad nelb man eitųsi dabar prisilaikyti dietinio rėžimo, kai visoki šašlykai, o prie jų ir alučio truputį išgeriu Mėsos irgi nemažai valgau.Tai va klausimas, ar verta pradėt .Aš alkoholio vartoji l. nedaug, bet nustebinta, kad nemažai merginų iš viso jo negeria
va va ir as mastau,kad rudeniop reiktu pagert, nes dabar visokie saslykiukai, vynas turbut ne i gera idomu skrandininkams jis tinka? mano vyrui yra problemu su skrandziu, padiddejes rugstingumas, vargsta pastoviai, mastau gal molis sumazintu tas bedas
O koks tas negeras maistas? Čipsai ir tortai?
Katuti klausi koks negeras maistas , kelis metus vengiau baltų miltų,dabar visokios bulkutės ir pyragai vartojami, bet manau neilgai,nes tikrai apsiteršiu organizmą Čipsams - NE Mėsai - ne Bulkutės tik kad svorio priaugčiau, o šiaip aš prijaučianti vegetarams ir svekam gyvenimo būdui .