Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Vergine @ 2009 06 23, 23:40)
Nepergyvenk, tau specialiai užrezervuosiu mirksiukas.gif

jėga thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 13:22)
Gydant moliu negalima visiškai gerti alkoholio, valgyti cukraus, riebalų. Gydant moliu rekomenduojama gerti daug vandens (negazuotas vanduo ir daug citrinos sulčių).
O jūs,kurios geriate molį, vengiate nerekomenduojamų produktų?  4u.gif

cukraus ir taip gerokai privengiu, ypač kai prasidėjo uogų sezonas - būtų nusikaltimas jo neišnaudoti smile.gif Riebalai tik teisingi - alyvuogių ir kokosų aliejai, o dėl gėrimo, tai stengiuosi gerti mineralinio ir žolių arbatų kuo daugiau. Natūraliai norisi, nors aš daug gerti ne mėgėja. Ir nesikaupia man tie gėrimai, nežinau, ar moliui dėkoti, ar kam smile.gif

aš skaičiau, bet ne Monicos knygoj (labai kompas MB paskutiniu metu užimtas, o darbe nelabai dar yra kada ją skaityti) , kad geriant molį reikia valgyt mažiau, kuo lengviau, dažniau ir kiek įmanoma atsisakyti mėsos (na, jos beveik ir nesinori, bent jau man) smile.gif Alkoholis šiaip trukdo žarnų darbą, absorbciją, todėl jei gerti molį, tai ir nebūtų logiška gerti alkoholio smile.gif

ryt pasiknisiu toj knygoj, sužiūrėsiu, kokie ten nurodymai smile.gif
Atsakyti
Aš tai čia skaitinėjau:

http://www.glinka.co...oterapialit.htm

Ydomu ar gautum tą patį poveikį iš molio,jei gertum jį nekeičiant raciono.

Kaip čia rašo, taikant gydymą,tai gal geriant profilaktiškai galima ir taip gerti. g.gif

Alkoholio aš irgi nevartoju, jau senokai. biggrin.gif O maisto tai ir 'negero' dabar suvalgau, nes trūksta svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 14:04)
tau vistiek to nereikia  lotuliukas.gif

na, kol kas taip, bet i ateiti ziuriu biggrin.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 06 23, 15:26)
purskiama balzama nuo karscio isbandziau, plaukai tokie slidus  wub.gif  ziuresim kaip nuo karscio saugos  biggrin.gif

va sitas domina, nes vis tenka tai fena, tai tiesintuva kartais panaudot. bet dar senaja priemone reiktu pabaigt, kuri nelabai man naudojasi, nes labai plaukus apsunkina doh.gif o kaip sitas purskiamas balzamas? neapsumkina? plaukai nenutysta? ax.gif

Pagaliau isbandziau zaliaji Argital moli. kol kas labai patiko - gerai ir poras sutrauke, ir pravale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 24, 21:48)
va sitas domina, nes vis tenka tai fena, tai tiesintuva kartais panaudot. bet dar senaja priemone reiktu pabaigt, kuri nelabai man naudojasi, nes labai plaukus apsunkina doh.gif o kaip sitas purskiamas balzamas? neapsumkina? plaukai nenutysta? ax.gif
Pagaliau isbandziau zaliaji Argital moli. kol kas labai patiko - gerai ir poras sutrauke, ir pravale rolleyes.gif

taip tai purskiamas balzamas, lyg neapsunkina, plaukai slidus buna ir tikrai nenutysta, nors purskiau normaliai tik viena karta po plovimo ax.gif

gal ir man reikia to Argital molio, nes ta balta kur turiu kiek pasiteplioju veida, tai mane vis spuogais po to ismeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 17:59)
Ydomu ar gautum tą patį poveikį iš molio,jei gertum jį nekeičiant raciono.

manau, kad kažkoks poveikis vistiek bus 4u.gif O koks tas negeras maistas? Čipsai ir tortai? g.gif biggrin.gif

gavau truputį laiko, tai dar pavertėjausiu cool.gif

knygoje rašoma, kad kiekvieno žmogaus organizmas yra daugiau ar mažiau užterštas, o molis padeda atsikratyti šlakų. Jokių nėra nurodyta aiškių taisyklių, ką galima valgyt ir ko ne, geriant molį g.gif Na, gal tai paliekama žmogaus sąmoningam apsisprendimui smile.gif

tarp konkrečių nurodymų - laikytis laiko distancijos valgant: gerti molį arba pusvalandį prieš, arba dvi valandas po valgio. Nežinau, ką pasakytų ernesin, bet man pusvalandžio prieš yra mažai - aš geriu bent valandą prieš, antraip pusryčiaučiau labai save prievartaudama sad.gif

kadangi esam užsipirkę žaliojo molio, tai išsamiau apie jį. Paskui su laiku išversiu ir apie kitas rūšis 4u.gif

Žaliasis molis

Žaliasis molis dažniausiai naudojamas riebiai odai, kadangi pasižymi aukštu gydomuoju efektu. Jis naudojamas plaukų gydymui, ypač esant galvos odos susirgimams (psoriazei, dermatitui, egzemai). Dėl didelio silicio dioksido kiekio šis molis padeda normalizuoti apykaitos procesus ląstelėse, lėtina senėjimą, daro odą elastingesne, stiprina plaukus ir nagus. Žaliasis molis neretai naudojamas kaip pagrindas pylingui kartu su eteriniais aliejais. Dažnai žaliasis molis dedamas į šampūnus nuo pleiskanų. Be kitų moliui būdingų elementų, žaliajame molyje yra kobalto, molibdeno, fosforo, kalio, kalcio. Tai pati geriausiai priemonė probleminės odos su inkštirais priežiūrai. Nuolatinis žaliojo molio kaip kaukės naudojimas padeda išlyginti raukšleles ir atstatyti elastingumą.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 24, 22:11)
Nežinau, ką pasakytų ernesin, bet man pusvalandžio prieš yra mažai - aš geriu bent valandą prieš, antraip pusryčiaučiau labai save prievartaudama sad.gif

Aš taip pat dažniausiai tik po poros valandų užsinoriu valgyti, bet tas alkis tarsi užpuola, manau, kad čia pats organizmas duoda signalus, kada pravalo "kelius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 24, 13:14)
Sveikos smile.gif 

Noriu paklausti kuo prausiate veidą, kai kurios rašėte, kad valote weledos pieneliu po to nuplaunate veidą vandeniu, kitos kažką cc(net nežinau kas tai blush2.gif ), o aš norėčiau tiesiog prausiklio(ne labai man pieneliai rolleyes.gif ), bet kad Vilniuje parduotuvėje galėčiau įsigyti ir už padorią kainą ax.gif Dabar prausiuosi natūraliu muilu, bet norėtųsi kažko švelnesnio.
4u.gif

Papildyta:

Radau Palominos temelę sukurtą apie veido prausiklius, gal ten ką rasiu ax.gif

as vien muilu (naturaliu) visa pusmeti veida prausiau ir man visai patiko thumbup.gif pirkau jautriai odai skirta (Druide su ozkos pienu ir migdolais), tai tikrai labai svelnus muilas mano manymu.. jokio sausinimo ir t.t.
o CC tai Hauschkos Cleansing Cream mirksiukas.gif sita irgi turiu smile.gif naudoju dabar pakaitom su muilu, nes nusibodo jau tik muila naudot.. kazkoks nesibaigiantis man tas muilas biggrin.gif
o ta tema, tai taip isejo, kad uzvedziau, nes sena buvo pasibaigus biggrin.gif bet ten raso apie visokius prausiklius.. apie naturalius beveik nieko ner..

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 24, 21:48)

aha man irgi vis dar patinka sitas molis biggrin.gif nesigailiu, kad visa kilograma pirkau..

----
vakar pavyko pasidegint siek tiek biggrin.gif deginausi su KN bronzines odos aliejum (morkytem kitaip tariant).. ant virsaus dar buvau uzsitepus Madaros ziedadulkiu losjona.. truputi idegiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 24, 23:11)
as vien muilu (naturaliu) visa pusmeti veida prausiau ir man visai patiko  thumbup.gif  pirkau jautriai odai skirta (Druide su ozkos pienu ir migdolais), tai tikrai labai svelnus muilas mano manymu.. jokio sausinimo ir t.t.
o CC tai Hauschkos Cleansing Cream  mirksiukas.gif sita irgi turiu smile.gif naudoju dabar pakaitom su muilu, nes nusibodo jau tik muila naudot.. kazkoks nesibaigiantis man tas muilas  biggrin.gif
o ta tema, tai taip isejo, kad uzvedziau, nes sena buvo pasibaigus  biggrin.gif  bet ten raso apie visokius prausiklius.. apie naturalius beveik nieko ner..

Jau supratau, kad toje temoje apie natūralius sunku ką surasti biggrin.gif Kažkoks tik Medimix muilas užsifiksavo rolleyes.gif
Palomina, o gali natūralų muilą palyginti su Druide(su ožkos pienu ir migdolais) jautriai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 24, 10:02)
g.gif kaip čia gudriai supasakoti viską biggrin.gif na vaizdas veidrody tai labiau tenkina nei po hauschka biggrin.gif
mano bėda yra nosis su savo juoduliukais, tai nežinau kaip, bet grožio kaukė juos taip pravalo, kad spaudinėt nereikia, o po hauschkos tai dar valau  rolleyes.gif
veidas skaistesnis atrodo ir lygesnis  rolleyes.gif

Vyro atsiliepimai apie
user posted image
Sakė liuks, kulnų mozolius labai suminkština, nebeskauda ir prausiant pemza pasišalina tas negėris biggrin.gif pasitepus balzamu kojos šyla  unsure.gif  jo manymu naudojasi labai taupiai  rolleyes.gif aš jaučiu arbatmedžio kvapą smile.gif
naudojo du kartus tik dar, labai patenkintas, po savaitės bus daugiau atsiliepimų ir visgi tikisi, kad šitas reikalas padės atsikratyti tarkos paviršiaus padų smile.gif
tik jau labai jo mažai mano akim sad.gif biggrin.gif

Na kaip sudominai...turiu ir nosi su juoduliukais ir diedulio kulnus suragejusius ax.gif biski atsilikau nuo jusu...
Kas cia per grozio kauke ir kur pirkai, ir kur ta koju balsama pirkai???

Is tiek molio visos turit?? is nimfali??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 24, 23:08)
Na kaip sudominai...turiu ir nosi su juoduliukais ir diedulio kulnus suragejusius  ax.gif biski atsilikau nuo jusu...
Kas cia per grozio kauke ir kur pirkai, ir kur ta koju balsama pirkai???

Is tiek molio visos turit?? is nimfali???  blush2.gif

biggrin.gif

Grožio kaukė su moliu 4u.gif
nepirkau, davė pabandyti biggrin.gif bet manau pirksiu 4u.gif

Nuragėjusiems kulnams iš biologish smile.gif 4u.gif

Dalis molio, kurį turi merginos yra iš nimfali, kita dalis - argital - iš Stepono, dar kai kas turi iš Drogo wink.gif
Na va pargrąžinau tave wink.gif jau nebeatsilikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 24 birželio 2009 - 23:37
QUOTE(violence @ 2009 06 24, 23:35)
biggrin.gif

Grožio kaukė su moliu  4u.gif
nepirkau, davė pabandyti biggrin.gif bet manau pirksiu  4u.gif

Nuragėjusiems kulnams iš biologish smile.gif  4u.gif
Dalis molio, kurį turi merginos yra iš nimfali, kita dalis - argital - iš Stepono, dar kai kas turi iš Drogo wink.gif
Na va pargrąžinau tave wink.gif jau nebeatsilikus biggrin.gif

Dekui, dabar zinosiu kur leist pinigus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 25, 00:07)
Jau supratau, kad toje temoje apie natūralius sunku ką surasti biggrin.gif Kažkoks tik Medimix muilas užsifiksavo rolleyes.gif
Palomina, o gali natūralų muilą palyginti su Druide(su ožkos pienu ir migdolais) jautriai odai mirksiukas.gif

na Druide ir yra naturalus muilas smile.gif daugiau konkreciai veidui nesu turejus muilu, tai negaliu palygint.. kai pirkau muila veidui praust, tai labai rinkausi atidziai.. nors mano oda prie riebesniu, bet norejau, kad nebutu riebiai odai skirtas, nes tokie dazniausiai sausina oda.. emiau jautriai odai ir nesigailiu nei kiek.. kita kart kai pirksiu, tai arba imsiu toki pati, arba gal Druide bandysiu vaikiska koki nors g.gif na ziuresiu.. kol kas maniskis muilas dar nesibaigia (aisku jau nedaug liko).. nemaniau, kad man jis tiek ilgai tarnaus ir netgi patiks.. smile.gif
ai prisiminiau esu turejus ir Madara muila veidui tinkanti riebesnei odai.. sitas ispudzio nepaliko, gal kazkiek ir patempdavo oda po prausimosi, jau tiksliai negaliu pasakyt, nes seniai turejau (vos tik Madara LT pasirode)..
kai ruosiaus pirkt muila veidui prausti, tai galvojau Weledos su medetkom pirkt, bet kazkaip nebuvo pirkt ten kur buvau, tai Druide nusipirkau ir labai patiko.. veliau apie Weledos muilus (medetku) paskaiciau, kad daug kam tempia oda nusiprausus, tai ir gerai, kad jo nenusipirkau ax.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 06 25, 00:08)
Is tiek molio visos turit?? is nimfali???  blush2.gif

maniskis Argital pirktas Stepone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 25 birželio 2009 - 08:01