greitai dar permetu truputį info iš Monicos atsiųstos knygos - ką joje rašo apie žaliąjį molį.
pasirodo, būtent šioje molio rūšyje yra daugiausiai geležies (dvivalentės ar trivalentės).
rašoma, kad toks molis dažniausiai gali būti užterštas sunkiaisiais metalais, todėl perkant jį reikia būti ypač atidžioms ir geriau jį įsigyti vaistinėje. Mano asmenine nuomone, vaistinėje kartais gali baisių dalykų nusipirkt, palyginti su Nimfali
nepaisant visų gąsdinimų, šis molis dažniausiai sutinkamas medicinoje ir ypač kosmetologijoje: dantų pastose, kremuose, šampūnuose. Stomatologijoje žaliasis molis naudojamas gydant kariesą, parodontozę.
žaliasis molis naudojamas osteoporozei gydyti, artritui, podagrui ir kitoms sąnarių ligoms, reabilitacijai patyrus traumas, uždegiminėms bei alerginėms odos ligoms gydyti, psoriazei, dermatitui gydyti, plaučių, taip pat širdies-kraujagyslių ligoms gydyti. Jis naudojamas virškinamojo trakto gydymui (skrandžio opa, gastritai). Jis gali padėti sergant šlapimo sistemos ligomis, varikoziniu venų išsiplėtimu, kaip papildoma priemonė sergant cukriniu diabetu
ir aš turiu Man dar kai kas tinka iš žaliojo molio savybių, todėl kažkaip net nepergyvenu, kad jis nėra populiarus gerti
pergyvensiu, jei Vergine boutiq'as rudenį parsiveš 10 dėžučių baltojo molio ir man jo neliks
pergyvensiu, jei Vergine boutiq'as rudenį parsiveš 10 dėžučių baltojo molio ir man jo neliks
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 22:42)
Gal dar koki parekomenduosit drekinanti krema.Weledos vildalgiu jau turiu megineliu.Noriu dar kazka pameginti?
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 21:45)
gal gali priminti kam 45% nuolaida, nes lyg ir visoms prekėms buvo 38% ar aš čia jau susipainiojau
Visom prekėm iki 65 ml. (imtinai) taikoma 45% nuolaida (šampūnai, kondicionieriai, dušo želės, muilai pastos, aliejai, dantų pastos, kremai, kūno losjonai ir t.t.), viskam kitam 38% nuolaida.
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 22:42)
ipergyvensiu, jei Vergine boutiq'as rudenį parsiveš 10 dėžučių baltojo molio ir man jo neliks
Nepergyvenk, tau specialiai užrezervuosiu
QUOTE(Dovish @ 2009 06 23, 20:52)
Kuo būtent tas geresnis pravalymas pasireiškia?
kaip čia gudriai supasakoti viską na vaizdas veidrody tai labiau tenkina nei po hauschka
mano bėda yra nosis su savo juoduliukais, tai nežinau kaip, bet grožio kaukė juos taip pravalo, kad spaudinėt nereikia, o po hauschkos tai dar valau
veidas skaistesnis atrodo ir lygesnis
hauscka dedu visam veidui, o grožio kaukę tik nosis, barzda, kakta nes traukia tai stiprokai, kapiliarų savo nenoriu vargint
Vyro atsiliepimai apie
Sakė liuks, kulnų mozolius labai suminkština, nebeskauda ir prausiant pemza pasišalina tas negėris pasitepus balzamu kojos šyla jo manymu naudojasi labai taupiai aš jaučiu arbatmedžio kvapą
naudojo du kartus tik dar, labai patenkintas, po savaitės bus daugiau atsiliepimų ir visgi tikisi, kad šitas reikalas padės atsikratyti tarkos paviršiaus padų
tik jau labai jo mažai mano akim
Sveikos
Noriu paklausti kuo prausiate veidą, kai kurios rašėte, kad valote weledos pieneliu po to nuplaunate veidą vandeniu, kitos kažką cc(net nežinau kas tai ), o aš norėčiau tiesiog prausiklio(ne labai man pieneliai ), bet kad Vilniuje parduotuvėje galėčiau įsigyti ir už padorią kainą Dabar prausiuosi natūraliu muilu, bet norėtųsi kažko švelnesnio.
Papildyta:
Radau Palominos temelę sukurtą apie veido prausiklius, gal ten ką rasiu
Noriu paklausti kuo prausiate veidą, kai kurios rašėte, kad valote weledos pieneliu po to nuplaunate veidą vandeniu, kitos kažką cc(net nežinau kas tai ), o aš norėčiau tiesiog prausiklio(ne labai man pieneliai ), bet kad Vilniuje parduotuvėje galėčiau įsigyti ir už padorią kainą Dabar prausiuosi natūraliu muilu, bet norėtųsi kažko švelnesnio.
Papildyta:
Radau Palominos temelę sukurtą apie veido prausiklius, gal ten ką rasiu
Gydant moliu negalima visiškai gerti alkoholio, valgyti cukraus, riebalų. Gydant moliu rekomenduojama gerti daug vandens (negazuotas vanduo ir daug citrinos sulčių).
O jūs,kurios geriate molį, vengiate nerekomenduojamų produktų?
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 24, 14:22)
Gydant moliu negalima visiškai gerti alkoholio, valgyti cukraus, riebalų. Gydant moliu rekomenduojama gerti daug vandens (negazuotas vanduo ir daug citrinos sulčių).
Alkoholio nevartoju, bet cukrų ir riebalus taip, jei jų atsisakyčiau, tai manau ir be molio išsivalyčiau organizmą Kaip suprantu čia tik rekomenduojama, bet nedraudžiama
Noriu merginų kurios tepėsi veidą kokosų aliejumi paklausti, kokį būtent kokosų aliejų naudojo SP ar KN?
ernesin Paskelbta Šiandien, 14:38
Alkoholio nevartoju, bet cukrų ir riebalus taip, jei jų atsisakyčiau, tai manau ir be molio išsivalyčiau organizmą Kaip suprantu čia tik rekomenduojama, bet nedraudžiama
Nu rašo,kad negalima Nes sugundėt ir mane moliu