gal ir galima, bet ar tik nebus ji palaikyta komercine? Negarantuočiau neištrynimo
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 09:43)
gal ir galima, bet ar tik nebus ji palaikyta komercine? Negarantuočiau neištrynimo
arba nukelimo net i kokias internetines parduotuves, paskui tik sugaudyt dar sunkiau gali but
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 08:06)
Merginos, galbut imanoma sukurti naturalios kosmetikos
uzsakymu rinkimo tema, perkant Internetu, cia labai daug
postu dedasi aptarimui uzsakymu kaip manote?
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 08:43)
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 23, 08:52)
arba nukelimo net i kokias internetines parduotuves, paskui tik sugaudyt dar sunkiau gali but
manau reiktų paskelbti temoje apie būsimą užsakymą, bet visą kitą derinti asmeniškai, ne temoje taip neliks nereikalingos info
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 08:55)
manau reiktų paskelbti temoje apie būsimą užsakymą, bet visą kitą derinti asmeniškai, ne temoje taip neliks nereikalingos info
pritariu
violence, viską pasiėmiau, dideliausias ačiū Iš pradžių buvau lyg ir susimėčius, kam man tos dvi Laveros pastos bus reikalingos, bet pasirodė, kad labai pravers - MB labai jų laukė, nes jam nepatiko vakar prabangi Druide dantų pasta
dabar turim atsidarę Druide vaikišką bananinę - tikrai skani ir putoja normaliai, bet jam nepatiko skonis kažko Tiesa, po jos dantys lieka ne slidūs, o tokiu tarsi šiurkštesniu paviršiumi
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 10:36)
Iš pradžių buvau lyg ir susimėčius, kam man tos dvi Laveros pastos bus reikalingos,
dabar turim atsidarę Druide vaikišką bananinę - tikrai skani ir putoja normaliai, bet jam nepatiko skonis kažko Tiesa, po jos dantys lieka ne slidūs, o tokiu tarsi šiurkštesniu paviršiumi
bet tu jas abi užsisakei
aš ir jas abi pačiupau baigiam weleda ir tas bandysim
maniškiui weleda druskinė labai patinka man ji irgi super, bet aš savo rataniją bandau pribaigt nepadeda man ji visai, kaip kraujavo taip ir tebekraujuoja valantis dantenos
tai jei šiurkštesni tai kaipo papildomas sluoksnis apnašų gaunas?
aij, dar gi bitutės32 dėka turiu pabandymui ciel de zur žalio molio grožio kaukę na man labai ji patinka, daug geriau pravalo veiduką nei hauschka molis
QUOTE(katutis @ 2009 06 22, 11:42)
užsipyliau iš vakaro ramunėlių nuoviru, gerai išmaišiau, šiandien nuo viršaus nugėriau tą pačią ramunėlių arbatą, gal tik kiek intensyvesnės spalvos. Nebuvo jokio molio kvapo netgi. Ir nieko - nei kur skauda, nei ką Tik baisu, kad valgyt nebenoriu beveik visai, bet pliusas - gerai susitaupys per krizę
Man irgi su apetitu tas pats, manau čia ta molio masė tą sotumą duoda
Vergine, šią savaitę jokių akcijų nėra?
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 09:06)
kazka tikrai reiktu sugalvot, nes man irgi tas truputi uzkliuvo
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 12:20)
va kaip geriausia pradeti lieknejimo programa
Sveikos
Pora menesiuku nesekiau temos, kaip matau super-duper turbo greiciu ji ir toliau juda
Cia buvo kalba apie bloga, ale suprantu, kad jo nera???
as ir labai pritarciau ir prisjungciau, nes sekt sita tema kada pasirodys koks vienas pranesimas, kad jau renkamas uzsakymas, nu pravalas
Pora menesiuku nesekiau temos, kaip matau super-duper turbo greiciu ji ir toliau juda
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 08:06)
as ir labai pritarciau ir prisjungciau, nes sekt sita tema kada pasirodys koks vienas pranesimas, kad jau renkamas uzsakymas, nu pravalas
QUOTE(dilditele @ 2009 06 23, 12:34)
Puslapiukas vis dar kuriamas, deja vėžlio greičiu . Kai bus baigtas, pasisakysiu, kad norinčios galėtų prisijungti aprašant išbandytas natūralias priemones .
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 11:11)
bet tu jas abi užsisakei
aš ir jas abi pačiupau
aš ir jas abi pačiupau
tai aišku, kad aš Ir net svorį gi įrašiau O ėmiau todėl, kad jos baiginėjosi, t.y. iš inercijos, nors paskui suvedus balansą atrodė, kad dėsiu į sandėliuką Bet gyvenime man kažkaip nebūna nieko šiaip sau, tas pasitvirtino ir šįkart su pastom
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 11:20)
faktas, kad kažkokiu būdu veikia
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 23, 11:29)
va kaip geriausia pradeti lieknejimo programa
tau vistiek to nereikia
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 11:11)
tai jei šiurkštesni tai kaipo papildomas sluoksnis apnašų gaunas?
kažkaip pražiūrėjau
ne, apnašų papildomų nesusidaro, dantis nuvalo pasta gerai, tik jei po vienų pastų dantys lieka slidūs ir girgždūs, tai čia kažkaip atvirščiai, net sunku nupasakoti
violence dar karta aciu uz prekytes
purskiama balzama nuo karscio isbandziau, plaukai tokie slidus ziuresim kaip nuo karscio saugos o dantu pasta vaiku bandysiu veliau kai savo pabaigs, jau nedaug liko
purskiama balzama nuo karscio isbandziau, plaukai tokie slidus ziuresim kaip nuo karscio saugos o dantu pasta vaiku bandysiu veliau kai savo pabaigs, jau nedaug liko