Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

gal ir galima, bet ar tik nebus ji palaikyta komercine? g.gif Negarantuočiau neištrynimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 09:43)
gal ir galima, bet ar tik nebus ji palaikyta komercine?  g.gif Negarantuočiau neištrynimo smile.gif

arba nukelimo net i kokias internetines parduotuves, paskui tik sugaudyt dar sunkiau gali but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 08:06)
Merginos, galbut imanoma sukurti naturalios kosmetikos
uzsakymu rinkimo tema, perkant Internetu, cia labai daug
postu dedasi aptarimui uzsakymu  ax.gif kaip manote?  blush2.gif
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 08:43)

gal ir galima, bet ar tik nebus ji palaikyta komercine?  g.gif Negarantuočiau neištrynimo smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 23, 08:52)
arba nukelimo net i kokias internetines parduotuves, paskui tik sugaudyt dar sunkiau gali but g.gif

manau reiktų paskelbti temoje apie būsimą užsakymą, bet visą kitą derinti asmeniškai, ne temoje smile.gif taip neliks nereikalingos info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 23 birželio 2009 - 08:55
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 08:55)
manau reiktų paskelbti temoje apie būsimą užsakymą, bet visą kitą derinti asmeniškai, ne temoje smile.gif taip neliks nereikalingos info  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif

violence, viską pasiėmiau, dideliausias ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš pradžių buvau lyg ir susimėčius, kam man tos dvi Laveros pastos bus reikalingos, bet pasirodė, kad labai pravers - MB labai jų laukė, nes jam nepatiko vakar prabangi Druide dantų pasta doh.gif

dabar turim atsidarę Druide vaikišką bananinę - tikrai skani ir putoja normaliai, bet jam nepatiko skonis kažko sad.gif Tiesa, po jos dantys lieka ne slidūs, o tokiu tarsi šiurkštesniu paviršiumi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 23, 10:36)
Iš pradžių buvau lyg ir susimėčius, kam man tos dvi Laveros pastos bus reikalingos,

dabar turim atsidarę Druide vaikišką bananinę - tikrai skani ir putoja normaliai, bet jam nepatiko skonis kažko sad.gif Tiesa, po jos dantys lieka ne slidūs, o tokiu tarsi šiurkštesniu paviršiumi  rolleyes.gif

unsure.gif bet tu jas abi užsisakei unsure.gif
aš ir jas abi pačiupau biggrin.gif baigiam weleda ir tas bandysim smile.gif
maniškiui weleda druskinė labai patinka thumbup.gif man ji irgi super, bet aš savo rataniją bandau pribaigt smile.gif nepadeda man ji visai, kaip kraujavo taip ir tebekraujuoja valantis dantenos sad.gif

tai jei šiurkštesni tai kaipo papildomas sluoksnis apnašų gaunas? cool.gif biggrin.gif

aij, dar gi bitutės32 dėka turiu pabandymui ciel de zur žalio molio grožio kaukę wub.gif na man labai ji patinka, daug geriau pravalo veiduką nei hauschka molis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 23 birželio 2009 - 11:14
QUOTE(katutis @ 2009 06 22, 11:42)
užsipyliau iš vakaro ramunėlių nuoviru, gerai išmaišiau, šiandien nuo viršaus nugėriau tą pačią ramunėlių arbatą, gal tik kiek intensyvesnės spalvos. Nebuvo jokio molio kvapo netgi. Ir nieko - nei kur skauda, nei ką biggrin.gif Tik baisu, kad valgyt nebenoriu beveik visai, bet pliusas - gerai susitaupys per krizę  lotuliukas.gif

Man irgi su apetitu tas pats, manau čia ta molio masė tą sotumą duoda biggrin.gif

Vergine, šią savaitę jokių akcijų nėra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 09:06)

kazka tikrai reiktu sugalvot, nes man irgi tas truputi uzkliuvo blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 12:20)
Man irgi su apetitu tas pats, manau čia ta molio masė tą sotumą duoda biggrin.gif

va kaip geriausia pradeti lieknejimo programa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Pora menesiuku nesekiau temos, kaip matau super-duper turbo greiciu ji ir toliau juda biggrin.gif
Cia buvo kalba apie bloga, ale suprantu, kad jo nera???

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 23, 08:06)

drinks_cheers.gif as ir labai pritarciau ir prisjungciau, nes sekt sita tema kada pasirodys koks vienas pranesimas, kad jau renkamas uzsakymas, nu pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 23, 12:34)
Cia buvo kalba apie bloga, ale suprantu, kad jo nera???

Puslapiukas vis dar kuriamas, deja vėžlio greičiu cool.gif. Kai bus baigtas, pasisakysiu, kad norinčios galėtų prisijungti aprašant išbandytas natūralias priemones smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 11:11)
unsure.gif bet tu jas abi užsisakei  unsure.gif
aš ir jas abi pačiupau biggrin.gif

tai aišku, kad aš cool.gif Ir net svorį gi įrašiau biggrin.gif O ėmiau todėl, kad jos baiginėjosi, t.y. iš inercijos, nors paskui suvedus balansą atrodė, kad dėsiu į sandėliuką tongue.gif Bet gyvenime man kažkaip nebūna nieko šiaip sau, tas pasitvirtino ir šįkart su pastom biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 11:20)

faktas, kad kažkokiu būdu veikia drinks_cheers.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 23, 11:29)
va kaip geriausia pradeti lieknejimo programa biggrin.gif

tau vistiek to nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 23, 11:11)
tai jei šiurkštesni tai kaipo papildomas sluoksnis apnašų gaunas?  cool.gif

kažkaip pražiūrėjau doh.gif

ne, apnašų papildomų nesusidaro, dantis nuvalo pasta gerai, tik jei po vienų pastų dantys lieka slidūs ir girgždūs, tai čia kažkaip atvirščiai, net sunku nupasakoti smile.gif
Atsakyti
violence dar karta aciu uz prekytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
purskiama balzama nuo karscio isbandziau, plaukai tokie slidus wub.gif ziuresim kaip nuo karscio saugos biggrin.gif o dantu pasta vaiku bandysiu veliau kai savo pabaigs, jau nedaug liko rolleyes.gif

Atsakyti