Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 22, 10:49)
Buvau nustebinta tokio gyvenimiško pokšto, sakau, negalėjau patikėti kai až parašei mano namo adresą bigsmile.gif - ir pataikyk man taip wink.gif.

tai jūs dar ir kaimynės? lotuliukas.gif MAMarija, na ir pasisekė tau su prekių atsiėmimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 22, 12:34)
violence, ar kokai vilniete atsiliepe del atsiemimo dezes 30 d. ?  blush2.gif

as greiciausiai 30 d. atsiimsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif bukit geros priminkit kaip daryt kauke veidui su ricinos aliejum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 22, 11:52)
tai jūs dar ir kaimynės?  lotuliukas.gif MAMarija, na ir pasisekė tau su prekių atsiėmimu

Aš irgi iškar tą pagalvojau, nes, kas mane pažįsta, tai žino, kad mano reikalai, susiję su pinigų pervedimu, po to prekių atsiėmimu, pakankamai liūdni rolleyes.gif. Aš baisiai nemėgstu visų šitų ir panašių reikalų ir negaliu paaiškinti net sau pačiai kodėl. Patikėtum, jei pasakyčiau, kad iš Sodros man skambina kaskart tik tam, kad priminti, kad reikės padaryti įmoką - atsibodau aš jiems kaip reikiant matyt cool.gif. Tačiau, kita vertus, kažkaip man atrodo, kad jie supranta, kad šiaip tai aš normalus žmogus ir nieko specialiai nedarau, kad taip visi gan suprantingai su tuo susitaikę wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2009 06 22, 11:03)
Sveikos merginos  4u.gif  bukit geros priminkit kaip daryt kauke veidui su ricinos aliejum  blush2.gif

simondsijos ir iki 30 proc. ricinos. Veidą reikia ištepti ir apie 15 min. laikyti uždengtą rankluostuku, vis jį "pakarštinant" 4u.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 22, 11:07)
Aš irgi iškar tą pagalvojau,

super, kokių tik gyvenime netikėtumų neįvyksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 19, 16:52)
mano oda misri, irgi tepu rytais kokosa, visai nekemsa  4u.gif o vakare tamanus teplioju  wub.gif
dabar mastau, turiu paakiams avokadu aliejuka, bet raso, kad reiktu keisti kas 3men mazdaug, tik nelabai isivaizduoju i koki keisti  g.gif  kokie dar tinkami paakiams, be avokadu ir erketuogiu (sako netinka ant saules jos)  rolleyes.gif
man kokosai gerai issiplauna, naudoju dabar vaikiska Rossmann sampuna, po 2 plovimu plaukai irgi siugzda  cool.gif

Patarčiau iš KN čiupti bet kurį eliksyrą 4u.gif Tas marulų aliejus tiesiog nuostabus, oda po jo švelni, švelnutėlė 4u.gif Na, ir kvapą gali pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 22, 12:13)
Patarčiau iš KN čiupti bet kurį eliksyrą  4u.gif Tas marulų aliejus tiesiog nuostabus, oda po jo švelni, švelnutėlė  4u.gif Na, ir kvapą gali pasirinkti 4u.gif

aisku, aciu 4u.gif

galiu dar parasyti pagyru tamanu aliejui biggrin.gif ir nuo puslelines labai gerai, jau atrode tooookia lys, teppiau kelis kartus per diena ir jau dingo skaityk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 22 birželio 2009 - 11:45
Pirkciau pabandymui Weleda Iris Vilkdalgiu drekinamaji krema. Gal kas megineli turi pasiulyti arba likuti? user posted imageVilnius, AZ

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 22 birželio 2009 - 23:58
QUOTE(violence @ 2009 06 22, 08:55)
Jej, net neskaitau ką parašėt, ką tik pro duris įkišo man triobon
biologish24  yahoo.gif

Kaunas jei nori greit tai į až adresiuko pasiprašykit, o Vilnius po piet pasakysiu ar atveščiau ar ne  mirksiukas.gif

Einu dėliot maišeliuot biggrin.gif

P.S is kur jus siunciates visi drauge? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 22 birželio 2009 - 23:59
QUOTE(nippe @ 2009 06 22, 23:58)
P.S is kur jus siunciates visi drauge?  4u.gif

http://www.biologisch24.com/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 06 23, 07:29)

o aš jau budžiu kada vėl bus renkamas užsakymas iš čia hihihi.gif šįsyk nieko neėmiau, tai dabar jau "dega" kaip vėl reikia laveros basis pienelio - nepakeičiamas ( iki šiol buvo ir yra ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, galbut imanoma sukurti naturalios kosmetikos
uzsakymu rinkimo tema, perkant Internetu, cia labai daug
postu dedasi aptarimui uzsakymu ax.gif kaip manote? blush2.gif
Atsakyti