Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 23:47)
jis tikrai yra tinkamas vidiniam naudojimui

O gamintojas sakė mums,kad ne doh.gif
Atsakyti
biologish24 gautas tvarkingai, pagal laiškiukus sąrašiukus viskas yra kas priklauso 4u.gif

Einu kaunietėm adresiuką permėtysiu smile.gif O VILNIUS turėtų apsispręsti ar lauktų iki kito antradienio ar nori gauti paštu rolleyes.gif
Birželio 30d. mano vyrukas bus Vilniuje gedimino pr. iš jo reikėtų paimti visą siuntinuką ir apsiimti padalinti miestietėm 4u.gif jis ten būtų nuo ryto iki 16val kažkur 4u.gif
jei norite, kad siųsčiau ir jei siųsčiau prašau man adresiukus bei siuntimo būdą parašyt biggrin.gif galima Lietuvos paštas bei autobusų stotis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 06 22, 08:38)
Sveikos,

gal kas pakomentuos sudėtis (gavau dovanų shark cream ir sand scrub  biggrin.gif, tai dabar tikrinu ar labai blogi  ax.gif  4u.gif )

Purityherbs

sand scrub neradau g.gif O kremo gera sudėtis, kaip ir kitų kelių apžiūrėtų produktų.Manau, visos prekės turėtų būti geros. Man pasirodė, kad apskritai pagalbinių, konservuojančių medžiagų yra mažiau, negu kitų sertif. firmų smile.gif.Bet kainos tokiso nemažos, sakyčiau biggrin.gif

Buvau nimfali.l. ačiū Vergine už rūpestį ir nuolaidinius muilus nenuolaidinę dieną blush2.gif Uosčiau kvepalus.Mane nustebino sandalas. Visai enpanašus į sandalo e.a kvapas schmoll.gif .Man toks net sintetinis, odekoloninis pasirodė.katuti, o tau primena tas kvapas ea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 22 birželio 2009 - 10:08
na jau mano viskas padaryta sutvarkyta, einu dantų nauja pasta valyt lotuliukas.gif

o šiaip tęsiant šnektą apie kvepaliukus, tai mano vyrukas užsivėžino
šitais azimuth indian summer ax.gif jie tikrai ilgai laikosi, jo rūbas konkrečiai kvepėjo 3 dienas, po to keliavo skalbimo mašinon biggrin.gif ant kūno irgi ilgai laikos smile.gif sakė kolegės moterys labai gyrė ir liepė kitą kart ir tokiais pasikvėpinus pas jas lankyti biggrin.gif

gal kas gelbėtumėt vokiečių kalba? unsure.gif kiek skaitau sudėtį, tai nėra ji bloga? unsure.gif iur kaip kažin ši parduotuvė su siuntimu elgiasi? ebey toks parfum beveik 18 eurų, čia gan pigiau, gal siunčia? rolleyes.gif gelbėkit vokiečių kalbos žiniom jei kas galit biggrin.gif kad jie moteriški aš pati supratau, bet maniškiui nė motais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:25)
Anksciau kisdavau po maiseliu plaukus, bet db tik ranksluostuka pasitiesiu ant pagalves  smile.gif  siaip polietilenas ir man netrukdo, as maisiuka uz ausu uzkisdavau  lotuliukas.gif tik pradejau nebedeti maisiuko, nes man plauku nemazai, tai netelpa normaliai, zymiai patogiau miegoti i kasa supintais plaukais be maisiuko

as ir susipinu i kasa, ranksluostukas ant pagalves ir liuks smile.gif su kepuraite man baisiai nepatiko schmoll.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 22, 08:55)
Jej, net neskaitau ką parašėt, ką tik pro duris įkišo man triobon
biologish24  yahoo.gif

bet tai kaip cia taip greit? bigsmile.gif per pasta, tai eidavo link 3 sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 22, 10:41)
sand scrub neradau g.gif O kremo gera sudėtis, kaip ir kitų kelių apžiūrėtų produktų.Manau, visos prekės turėtų būti geros. Man pasirodė, kad apskritai pagalbinių, konservuojančių medžiagų yra mažiau, negu kitų sertif. firmų smile.gif.Bet kainos tokiso nemažos, sakyčiau biggrin.gif

sand scrub pati nerandu, bet tikrai turiu namie: labai malonus jausmas pylinguojantis, o shark cream labai riebus, bet užtat mano išsausėjusioms kojoms labaai patiko. Kainos nemažos, bet kai dovana, tai taip širdies neskauda... hihihi.gif

vat ir radau Sand scrub
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 22 birželio 2009 - 10:20
QUOTE(violence @ 2009 06 22, 10:03)
biologish24 gautas tvarkingai, pagal laiškiukus sąrašiukus viskas yra kas priklauso  4u.gif

o aš gavau siuntinį baisų - viena bonka litrinė visiškai išsiejusi, tai supiltos ir kitos prekės buvo doh.gif ačiū dievui tik pakuotės pažeistos unsure.gif

parašiau Į BIOLOGISH tai kol kas tyla g.gif nežinau turbūt reikia į PayPalą rašyti nes per ten mokėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 22, 10:07)
bet tai kaip cia taip greit? bigsmile.gif  per pasta, tai eidavo link 3 sav doh.gif

QUOTE(lidusia @ 2009 06 22, 10:18)
o aš gavau siuntinį baisų - viena bonka litrinė visiškai išsiejusi, tai supiltos ir kitos prekės buvo doh.gif  ačiū dievui tik pakuotės pažeistos  unsure.gif

aš ir stebiuosi kaip čia greitai ir kaip tvarkingai bigsmile.gif visos prekės tvarkingos ir visos yra smile.gif tik mano dukriukas paplėšė pakuotę MAMarijai biggrin.gif bet ji sakėsi nepykstanti biggrin.gif
Atsakyti
violence, ar kokai vilniete atsiliepe del atsiemimo dezes 30 d. ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 23:12)
garbanoti, sausi, dazyti  smile.gif

aišku 4u.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 22, 08:28)
Kol pavaikštau vakare išsitepus plaukus aliejum, tai jis kažkiek vis tiek susigeria, ir jau kai einu miegot, tai neišpurvina patalynės. Bet mano patalynė spalvota, tai gal ne taip matosi  biggrin.gif

mano šviesi, tai bijau, kad riebalų plėmai gali likti biggrin.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 06 22, 08:37)
O gamintojas sakė mums,kad ne doh.gif

ant pakelio parašyta radau, čia ne vertimas tongue.gif Ir taip pat nurodytas ir tas rodiklis, kas reiškia, kad molis yra priskirtinas gydančių kategorijai smile.gif Nutariau, kad nėra kada man laukti ir išgėriau šiandien pirmą stiklinę tongue.gif Vergine, nebijok, čia viską savo rizika aš ax.gif

užsipyliau iš vakaro ramunėlių nuoviru, gerai išmaišiau, šiandien nuo viršaus nugėriau tą pačią ramunėlių arbatą, gal tik kiek intensyvesnės spalvos. Nebuvo jokio molio kvapo netgi. Ir nieko - nei kur skauda, nei ką biggrin.gif Tik baisu, kad valgyt nebenoriu beveik visai, bet pliusas - gerai susitaupys per krizę lotuliukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 06 22, 09:41)
sand scrub neradau g.gif O kremo gera sudėtis, kaip ir kitų kelių apžiūrėtų produktų.

Man toks net sintetinis, odekoloninis pasirodė.katuti, o tau primena tas kvapas ea?

kremo gera, pylingo ir aš neradau. Toj kitoj nuorodoj tai tik basic ingredientai nurodyti Sviripile, šiaip nuo pakuotės galėtum nurašyti mums pilną sudėtį smile.gif

o žinok, aš EA net nesu uosčiusi - turėjau tokį hidrolatą, man jis įspūdžio nepadarė, tai EA net ir nedomina ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 22, 10:34)
violence, ar kokai vilniete atsiliepe del atsiemimo dezes 30 d. ?  blush2.gif

būtų gerai, kad kiekviena į až man parašytų, neteršiant čia temos, ko nori, kiek gali prisidėt prie to siuntinio ir t.t. o kai visos atsilieps tada bus galima išvadas daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 22, 11:25)
mano dukriukas paplėšė pakuotę MAMarijai biggrin.gif bet ji sakėsi nepykstanti biggrin.gif

Tikrai ne irnesakyk.gif. Buvau nustebinta tokio gyvenimiško pokšto, sakau, negalėjau patikėti kai až parašei mano namo adresą bigsmile.gif - ir pataikyk taip wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 22 birželio 2009 - 10:51