Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 21:28)
supratau  drinks_cheers.gif O kokiu dažnumu tokia kaukė? Kartą per savaitę?  g.gif Dar reiks EA derinti prie MB ir pamąstyti, kas skaniai kvepėtų, kadangi ramunėlės atkrenta iškart  doh.gif

as darau pakaitom kokoso ir jojobos aliejaus kaukes tai gaunasi apie pora kartu per savaite. EA dedu gal karta per dvis savaites - rozmarinu, greipfrutu.
Pasibedavosiu - mano Madaros prausimosi putos surugo blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 21:28)
supratau  drinks_cheers.gif O kokiu dažnumu tokia kaukė? Kartą per savaitę?  g.gif Dar reiks EA derinti prie MB ir pamąstyti, kas skaniai kvepėtų, kadangi ramunėlės atkrenta iškart  doh.gif

as aliejines kaukes dedavau karta per savaite, dabar kazkaip reciau blush2.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:33)
Pasibedavosiu - mano Madaros prausimosi putos surugo  blink.gif  verysad.gif

oho.. ir kaip cia taip sugebejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 21:41)
oho.. ir kaip cia taip sugebejo?  g.gif

turbut galiojimo laikas baigesi.. nusitrynusi data, negaliu iziureti doh.gif bet kvapas jau iskalbingas buvo kai vakar isspaudziau putu unsure.gif dabar taip netiketai likau be prausiklio, reiks turbut vel madara pirkti, nes klaipedoj taip greit nieko kito nerasiu
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 21:45)
turbut galiojimo laikas baigesi.. nusitrynusi data, negaliu iziureti  doh.gif  bet kvapas jau iskalbingas buvo kai vakar isspaudziau putu  unsure.gif  dabar taip netiketai likau be prausiklio, reiks turbut vel madara pirkti, nes klaipedoj taip greit nieko kito nerasiu

na nepasiseke doh.gif o daug buvo like putu? kiek ilgai naudojai?
as tai kai turejau, tai per pora menesiu sunaudojau, man tokie dalykai greit sueina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 21:14)
as tai kai turejau, tai per pora menesiu sunaudojau, man tokie dalykai greit sueina  biggrin.gif

Man irgi patinka Madaros žiedų putos, bet aš jas naudoju tik tušui nuo akių nuplauti. Jau senokai turiu (beveik metai), kažin labai skiriasi senos pakuotės putos nuo naujos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 21, 22:22)
Man irgi patinka Madaros žiedų putos, bet aš jas naudoju tik tušui nuo akių nuplauti. Jau senokai turiu (beveik metai), kažin labai skiriasi senos pakuotės putos nuo naujos? ax.gif

net neisivaizduoju ar skiriasi kuo nors ar ne.. g.gif reiktu palygint sudetis del idomumo..
va, kad toniku sudetis pakoregavo kai pakeite pakuotes, tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 22:14)
na nepasiseke  doh.gif  o daug buvo like putu? kiek ilgai naudojai?
as tai kai turejau, tai per pora menesiu sunaudojau, man tokie dalykai greit sueina  biggrin.gif

nedaug, ant dugno apie pora centimetru. Dabar net neprisimenu tiksliai, bet kazkur gal apie puse metu naudojau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 06 21, 22:22)

as jas naudoju tik veidui prausti, nes porakart bandziau ir tusa nuplauti, tai tik ratilai apie akis atsirasdavo, kaip panda atrodydavau doh.gif tai akis aliejuku nusivalau, o su putom veida prausiu.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 20:33)
as darau pakaitom kokoso ir jojobos aliejaus kaukes tai gaunasi apie pora kartu per savaite.

o kokie tavo plaukai? ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 20:41)
as aliejines kaukes dedavau karta per savaite, dabar kazkaip reciau  blush2.gif

pradžiai nusistatysiu ir aš kartą drinks_cheers.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 06 21, 21:22)
kažin labai skiriasi senos pakuotės putos nuo naujos? ax.gif

gal kaina? biggrin.gif Barocoj rašo, kad senos pakuotės 30 proc. pigiau wink.gif

šiandien pasinaudojau Monicos patarimu pasidaryti molio kaukę su medumi ir citrina (ėmiau žaliąją), o skiedžiau ne vandeniu, o atvėsinta ramunėlių arbata. Taip man kvepėjo ta kaukė medumi ir žydinčia pieva wub.gif Kaukė tepėsi tarsi skystas šilkas - taip švelniai, kaip dar nebuvau jautusi biggrin.gif Oda švelni ir nurimusi po kaukės thumbup.gif

kadangi molinausi, tai dar kartelį apžiūrėjau žaliojo Nimfali molio pakuotę ir pasiremdama primirštos prancūzų kalbos žiniomis paskaičiau, kas parašyta ant pakuotės: jis tikrai yra tinkamas vidiniam naudojimui cool.gif Aš rizikuosiu, neapsimoka tada laukti molio atvežant Stepone ir mokėti už jį aukso kainą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 birželio 2009 - 22:48
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 23:47)
o kokie tavo plaukai?  ax.gif

garbanoti, sausi, dazyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas pakomentuos sudėtis (gavau dovanų shark cream ir sand scrub biggrin.gif, tai dabar tikrinu ar labai blogi ax.gif 4u.gif )

Purityherbs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 22 birželio 2009 - 07:39
Jej, net neskaitau ką parašėt, ką tik pro duris įkišo man triobon
biologish24 yahoo.gif

Kaunas jei nori greit tai į až adresiuko pasiprašykit, o Vilnius po piet pasakysiu ar atveščiau ar ne mirksiukas.gif

Einu dėliot maišeliuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 20:57)
ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite  g.gif Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne?  4u.gif Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale   ax.gif

Aš tai kažkaip nedengiu nei galvos, nei pagalvės. Kol pavaikštau vakare išsitepus plaukus aliejum, tai jis kažkiek vis tiek susigeria, ir jau kai einu miegot, tai neišpurvina patalynės. Bet mano patalynė spalvota, tai gal ne taip matosi biggrin.gif
Atsakyti