Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikos 4u.gif
Gal esate naudojusios Eco studijos Eco kosmetics kremus, niekur nerandu atsiliepimų blush2.gif
KREMAS
KREMAS
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 20, 10:24)
Sveikos 4u.gif
Gal esate naudojusios Eco studijos Eco kosmetics kremus, niekur nerandu atsiliepimų blush2.gif
KREMAS
KREMAS

turejau, kazkurio is situ meginuka.. na nezinau.. normalus kremas.. bandziau ziema, tai tiko.. vasarai manyciau riebokas butu g.gif
pries perkant geriau meginuka nusipirk (buvo ten po 3 lt) ir issibandyk..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 20, 12:09)
turejau, kazkurio is situ meginuka.. na nezinau.. normalus kremas.. bandziau ziema, tai tiko.. vasarai manyciau riebokas butu  g.gif
pries perkant geriau meginuka nusipirk (buvo ten po 3 lt) ir issibandyk..

Dėkui, na tai turbūt ir reiks bandyti, nes nakčiai turiu, ieškausi tokio lengvo, kai karštesnės dienos būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 19, 09:23)
Sveikos, seniai berašiau čia, bet vis paskaitau laikas nuo laiko smile.gif

Iris drėkinamąjį kaip tik dabar miniuką turiu, laukiu, kol atsiųs normalią pakuotę. Tai galiu tik pagirti. Kokį mėnesį vaikštinėjau aplink madaros drėkinančią želę, bet labai baidė kaina, tai laukiau nuolaidų. Na ir belaukdama pabandžiau weleda. Super! Tiek kaina, tiek kokybė! ZKNaturals jis dabar vos 29 lt tekainuoja smile.gif

Dar esu bandžius Logona fluidą su mėtom ir šalaviju, bet jis man ne taip patiko.   ax.gif

Kur tokia parduotuve? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 20 birželio 2009 - 14:22
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 21:06)
daugoka  g.gif  seip i 20 ml aliejaus 10 lasu EA geriausia.. 20 ml = 4 arbatiniai sauksteliai (skysto aliejaus)

merginos, dar pakartosiu dėl ea dozavimo. Darant plaukams kaukes, ne tiek svabu, kiek to bazinio aliejaus sunaudosit.Esmė ta, kad VISĄ EA, kurį sulašinsit įtrinsit PER 1 K.Kai skaičiuojam dozes pvz kremams, tai mes gi kiek kremo paimam per 1 k?(čia retor. kl.)Ir l. nedaug ea patenka tuo pačiu.Taip kad siūlau plaukams 1 k. apsiriboti kokiais 3 l. Kaukės poveiksi dėl to nesumažės, bet sumažės galvs sudirginimo,ea perdozavimo tikimybė. Atsargiai su ea, jų didelės dozės nuodingos cool.gif

O Fitoval šampūnas prie geresnių, bent jau pagal tai sprendžiu, kad l. blogai putojo, kai naudojau kadaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 20, 15:23)
merginos, dar pakartosiu dėl ea dozavimo. Darant plaukams kaukes, ne tiek svabu, kiek to bazinio aliejaus sunaudosit.Esmė ta, kad VISĄ EA, kurį sulašinsit  įtrinsit PER 1 K.Kai skaičiuojam dozes pvz kremams, tai mes gi kiek kremo paimam per 1 k?(čia retor. kl.)Ir l. nedaug ea patenka tuo pačiu.Taip kad siūlau plaukams 1 k. apsiriboti kokiais 3 l. Kaukės poveiksi dėl to nesumažės, bet sumažės galvs sudirginimo,ea perdozavimo tikimybė. Atsargiai su ea, jų didelės dozės nuodingos cool.gif

O Fitoval šampūnas prie geresnių, bent jau pagal tai sprendžiu, kad l. blogai putojo, kai naudojau kadaise biggrin.gif

Prirašyta visokiausio brudo tam Fitovalį biggrin.gif
O kaukei as ir dariau tik vienam kartui,bet EA dozę sekantį sykį tikrai mažinsiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 20, 15:22)
Kur tokia parduotuve?  blush2.gif

http://www.zknatural.com/ Jie siunčia į Lt

Beje, merginos, ar matėt, kad pasikeitė adresas ir dizainas?
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 06 19, 09:26)
Tai vat, nors ir skambinėjau klausinėjau, o siuntinys tuo metu pas juos gulėjo, niekas nesivargino jo nė paieškoti. Toks tas vat ir LT pašto darbas...

Man buvo absoliuciai lygiai tokia pati situacija doh.gif siuntinukas seniai paste, jei paskambini ir paklausi- tai piktinasi ko cia ieskau, jei pranesimas neatejo. paskui atseit "pakartotinis" pranesimas atejo, o siuntinukas jau menesi paste gulejo doh.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 20, 18:17)
http://www.zknatural.com/ Jie siunčia į Lt
Beje, merginos, ar matėt, kad pasikeitė adresas ir dizainas?

Tai kad likes dar ir senasis puslapis, bet istikruju tai jokio skirtumo, nes abiejuose kainos vistiek vienodos ax.gif
Atsakyti
savaitgalį debiutavau ir išmiegojau naktelę su rafaelo ant galvos biggrin.gif Patiko wub.gif Net nežinau, kur anksčiau aš klaidą darydavau, bet šįkart išplauti plaukai buvo be proto blizgūs, švelnūs kaip šilkas rolleyes.gif EA jokių nedėjau, kaip pirmai pradžiai užteko ir kokoso ax.gif

ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite g.gif Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne? 4u.gif Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 20:57)
savaitgalį debiutavau ir išmiegojau naktelę su rafaelo ant galvos biggrin.gif Patiko  wub.gif Net nežinau, kur anksčiau aš klaidą darydavau, bet šįkart išplauti plaukai buvo be proto blizgūs, švelnūs kaip šilkas  rolleyes.gif EA jokių nedėjau, kaip pirmai pradžiai užteko ir kokoso  ax.gif

ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite  g.gif Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne?  4u.gif Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale   ax.gif

Anksciau kisdavau po maiseliu plaukus, bet db tik ranksluostuka pasitiesiu ant pagalves smile.gif siaip polietilenas ir man netrukdo, as maisiuka uz ausu uzkisdavau lotuliukas.gif tik pradejau nebedeti maisiuko, nes man plauku nemazai, tai netelpa normaliai, zymiai patogiau miegoti i kasa supintais plaukais be maisiuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 21 birželio 2009 - 20:25
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 20:57)
savaitgalį debiutavau ir išmiegojau naktelę su rafaelo ant galvos biggrin.gif Patiko  wub.gif Net nežinau, kur anksčiau aš klaidą darydavau, bet šįkart išplauti plaukai buvo be proto blizgūs, švelnūs kaip šilkas  rolleyes.gif EA jokių nedėjau, kaip pirmai pradžiai užteko ir kokoso  ax.gif

ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite  g.gif Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne?  4u.gif Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale   ax.gif

as tai tik ant pagalves ranksluosti uztiesiu.. negaleciau miegot su kokiais nors maiseliais ar kepurem ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 20:25)
Anksciau kisdavau po maiseliu plaukus, bet db tik ranksluostuka pasitiesiu ant pagalves  smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 20:25)
as tai tik ant pagalves ranksluosti uztiesiu.. negaleciau miegot su kokiais nors maiseliais ar kepurem ant galvos  biggrin.gif

supratau drinks_cheers.gif O kokiu dažnumu tokia kaukė? Kartą per savaitę? g.gif Dar reiks EA derinti prie MB ir pamąstyti, kas skaniai kvepėtų, kadangi ramunėlės atkrenta iškart doh.gif
Atsakyti