Sveikos
Gal esate naudojusios Eco studijos Eco kosmetics kremus, niekur nerandu atsiliepimų
KREMAS
KREMAS
QUOTE(ernesin @ 2009 06 20, 10:24)
Sveikos
Gal esate naudojusios Eco studijos Eco kosmetics kremus, niekur nerandu atsiliepimų
KREMAS
KREMAS
KREMAS
KREMAS
turejau, kazkurio is situ meginuka.. na nezinau.. normalus kremas.. bandziau ziema, tai tiko.. vasarai manyciau riebokas butu
pries perkant geriau meginuka nusipirk (buvo ten po 3 lt) ir issibandyk..
QUOTE(Palomina @ 2009 06 20, 12:09)
turejau, kazkurio is situ meginuka.. na nezinau.. normalus kremas.. bandziau ziema, tai tiko.. vasarai manyciau riebokas butu
Dėkui, na tai turbūt ir reiks bandyti, nes nakčiai turiu, ieškausi tokio lengvo, kai karštesnės dienos būna
QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 19, 09:23)
Sveikos, seniai berašiau čia, bet vis paskaitau laikas nuo laiko
Iris drėkinamąjį kaip tik dabar miniuką turiu, laukiu, kol atsiųs normalią pakuotę. Tai galiu tik pagirti. Kokį mėnesį vaikštinėjau aplink madaros drėkinančią želę, bet labai baidė kaina, tai laukiau nuolaidų. Na ir belaukdama pabandžiau weleda. Super! Tiek kaina, tiek kokybė! ZKNaturals jis dabar vos 29 lt tekainuoja
Dar esu bandžius Logona fluidą su mėtom ir šalaviju, bet jis man ne taip patiko.
Iris drėkinamąjį kaip tik dabar miniuką turiu, laukiu, kol atsiųs normalią pakuotę. Tai galiu tik pagirti. Kokį mėnesį vaikštinėjau aplink madaros drėkinančią želę, bet labai baidė kaina, tai laukiau nuolaidų. Na ir belaukdama pabandžiau weleda. Super! Tiek kaina, tiek kokybė! ZKNaturals jis dabar vos 29 lt tekainuoja
Dar esu bandžius Logona fluidą su mėtom ir šalaviju, bet jis man ne taip patiko.
Kur tokia parduotuve?
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 21:06)
daugoka seip i 20 ml aliejaus 10 lasu EA geriausia.. 20 ml = 4 arbatiniai sauksteliai (skysto aliejaus)
merginos, dar pakartosiu dėl ea dozavimo. Darant plaukams kaukes, ne tiek svabu, kiek to bazinio aliejaus sunaudosit.Esmė ta, kad VISĄ EA, kurį sulašinsit įtrinsit PER 1 K.Kai skaičiuojam dozes pvz kremams, tai mes gi kiek kremo paimam per 1 k?(čia retor. kl.)Ir l. nedaug ea patenka tuo pačiu.Taip kad siūlau plaukams 1 k. apsiriboti kokiais 3 l. Kaukės poveiksi dėl to nesumažės, bet sumažės galvs sudirginimo,ea perdozavimo tikimybė. Atsargiai su ea, jų didelės dozės nuodingos
O Fitoval šampūnas prie geresnių, bent jau pagal tai sprendžiu, kad l. blogai putojo, kai naudojau kadaise
QUOTE(Monica @ 2009 06 20, 15:23)
merginos, dar pakartosiu dėl ea dozavimo. Darant plaukams kaukes, ne tiek svabu, kiek to bazinio aliejaus sunaudosit.Esmė ta, kad VISĄ EA, kurį sulašinsit įtrinsit PER 1 K.Kai skaičiuojam dozes pvz kremams, tai mes gi kiek kremo paimam per 1 k?(čia retor. kl.)Ir l. nedaug ea patenka tuo pačiu.Taip kad siūlau plaukams 1 k. apsiriboti kokiais 3 l. Kaukės poveiksi dėl to nesumažės, bet sumažės galvs sudirginimo,ea perdozavimo tikimybė. Atsargiai su ea, jų didelės dozės nuodingos
O Fitoval šampūnas prie geresnių, bent jau pagal tai sprendžiu, kad l. blogai putojo, kai naudojau kadaise
Prirašyta visokiausio brudo tam Fitovalį
O kaukei as ir dariau tik vienam kartui,bet EA dozę sekantį sykį tikrai mažinsiu
QUOTE(nippe @ 2009 06 20, 15:22)
Kur tokia parduotuve?
http://www.zknatural.com/ Jie siunčia į Lt
Beje, merginos, ar matėt, kad pasikeitė adresas ir dizainas?
QUOTE(Sviripilė @ 2009 06 19, 09:26)
Tai vat, nors ir skambinėjau klausinėjau, o siuntinys tuo metu pas juos gulėjo, niekas nesivargino jo nė paieškoti. Toks tas vat ir LT pašto darbas...
Man buvo absoliuciai lygiai tokia pati situacija siuntinukas seniai paste, jei paskambini ir paklausi- tai piktinasi ko cia ieskau, jei pranesimas neatejo. paskui atseit "pakartotinis" pranesimas atejo, o siuntinukas jau menesi paste gulejo
QUOTE(kniaumiau @ 2009 06 20, 18:17)
http://www.zknatural.com/ Jie siunčia į Lt
Tai kad likes dar ir senasis puslapis, bet istikruju tai jokio skirtumo, nes abiejuose kainos vistiek vienodos
savaitgalį debiutavau ir išmiegojau naktelę su rafaelo ant galvos Patiko Net nežinau, kur anksčiau aš klaidą darydavau, bet šįkart išplauti plaukai buvo be proto blizgūs, švelnūs kaip šilkas EA jokių nedėjau, kaip pirmai pradžiai užteko ir kokoso
ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne? Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale
ant pagalvės užtiesiau rankšluostį, o galvą uždengiau permatoma dušo kepuraite Ar jūs visos galvą kuo nors dengiat ar rišat, ar ne? Man polietileno traškėjimas tai visai netrukdo, bet ne visada ir miegu viena tokiam juokingam ir ne į temą galvos apdangale
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 20:57)
savaitgalį debiutavau ir išmiegojau naktelę su rafaelo ant galvos Patiko Net nežinau, kur anksčiau aš klaidą darydavau, bet šįkart išplauti plaukai buvo be proto blizgūs, švelnūs kaip šilkas EA jokių nedėjau, kaip pirmai pradžiai užteko ir kokoso
Anksciau kisdavau po maiseliu plaukus, bet db tik ranksluostuka pasitiesiu ant pagalves siaip polietilenas ir man netrukdo, as maisiuka uz ausu uzkisdavau tik pradejau nebedeti maisiuko, nes man plauku nemazai, tai netelpa normaliai, zymiai patogiau miegoti i kasa supintais plaukais be maisiuko
QUOTE(katutis @ 2009 06 21, 20:57)
as tai tik ant pagalves ranksluosti uztiesiu.. negaleciau miegot su kokiais nors maiseliais ar kepurem ant galvos
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 21, 20:25)
Anksciau kisdavau po maiseliu plaukus, bet db tik ranksluostuka pasitiesiu ant pagalves
QUOTE(Palomina @ 2009 06 21, 20:25)
as tai tik ant pagalves ranksluosti uztiesiu.. negaleciau miegot su kokiais nors maiseliais ar kepurem ant galvos
supratau O kokiu dažnumu tokia kaukė? Kartą per savaitę? Dar reiks EA derinti prie MB ir pamąstyti, kas skaniai kvepėtų, kadangi ramunėlės atkrenta iškart