va apie eterinius nepagalvojau
na bet bent koks lupu balzamas gal gautusi ir su mano turimais...
lūpų balzamai tai puikiai Ir aš savo patiuninguosiu - pridėsiu sviestmedžio ir spanguolių ekstrakto, nes su dabartine sudėtim man jis per lengvas Lūpos kaip ražienos šiandien apsišerpetoję
QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 18:58)
as zinau kad n kartu rasyta bet man koki lupu balzamo receptuka...
pamenu, kad lyg visos kakavos sviesta dejo, as turiu tik sviestamedzio, kokosu, simondsiju darbas, ar gautusi kazkas is ju? minkstas tai taip o toks balzamo konsistencijos?
pamenu, kad lyg visos kakavos sviesta dejo, as turiu tik sviestamedzio, kokosu, simondsiju darbas, ar gautusi kazkas is ju? minkstas tai taip o toks balzamo konsistencijos?
iseis is to ka turi
parasysiu as tau i AZ receptuka
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 18:21)
na va Tai kiek jo buvo užvežta? 10 pakelių? Kas dar kur matėt kokių geriamo molio variantų?
as galvoju, kad uzsiveze dar maziau nei 10 pakeliu siaip tai sake, kad tas zalias molis, kur tinka veidui ir kunui irgi tinka gerimui. jis beje ir pigesnis, bet as kazkaip sudvejojau
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 18:33)
as galvoju, kad uzsiveze dar maziau nei 10 pakeliu siaip tai sake, kad tas zalias molis, kur tinka veidui ir kunui irgi tinka gerimui. jis beje ir pigesnis, bet as kazkaip sudvejojau
ernesin Drogo molį gėrė ir nieko Na, tada man ir iš Nimfali žalias tiks, jei ant ekstremumų patrauktų
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 19:13)
Palomina, gal galima ir man receptuka i AZ, kaip tik lupu balzamas baigiasi, reikia kazkuo pakeisti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 19:33)
man irgi sake kad tinka ir tas molis kur as nusipirkau kaukems.. na bet kai zinau, kad yra spec. gerimui, tai kazkaip sito kur turiu nedrasu bandyt
QUOTE(pepkė @ 2009 06 19, 19:44)
Palomina, gal galima ir man receptuka i AZ, kaip tik lupu balzamas baigiasi, reikia kazkuo pakeisti
ok ... (jau parasiau)
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 19:42)
ernesin Drogo molį gėrė ir nieko Na, tada man ir iš Nimfali žalias tiks, jei ant ekstremumų patrauktų
as tai gal palauksiu kol nimfali ar pats Steponas uzsives
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 19:53)
man irgi sake kad tinka ir tas molis kur as nusipirkau kaukems.. na bet kai zinau, kad yra spec. gerimui, tai kazkaip sito kur turiu nedrasu bandyt
vat as irgi taip pagalvojau
Palomina, plyyyyyyyz ir man receptuka, kaip tik mastau pas uosvi prasyt biciu vasko, nes jis bites laiko, kazkaip nesusipratau iki vakar
tai mastau irgi prisidaryt visai giminei lupu balzamu
tai mastau irgi prisidaryt visai giminei lupu balzamu
Yra rimtas klausimas
Mamai nuo palukų slinkimo nakčiai padariau taip:
i arbatini sauksteli kokosu aliejaus įlašinau 6 lašus rozmarinų eterinio aliejaus?
Neperdaug,nepermažai?
i arbatini sauksteli kokosu aliejaus įlašinau 6 lašus rozmarinų eterinio aliejaus?
Neperdaug,nepermažai?
QUOTE(adrija @ 2009 06 19, 20:55)
Yra rimtas klausimas
Neperdaug,nepermažai?
Neperdaug,nepermažai?
daugoka seip i 20 ml aliejaus 10 lasu EA geriausia.. 20 ml = 4 arbatiniai sauksteliai (skysto aliejaus)