Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

va apie eterinius nepagalvojau sad.gif
na bet bent koks lupu balzamas gal gautusi ir su mano turimais...
Atsakyti
lūpų balzamai tai puikiai biggrin.gif Ir aš savo patiuninguosiu - pridėsiu sviestmedžio ir spanguolių ekstrakto, nes su dabartine sudėtim man jis per lengvas doh.gif Lūpos kaip ražienos šiandien apsišerpetoję unsure.gif
Atsakyti
as zinau kad n kartu rasyta bet man koki lupu balzamo receptuka...
pamenu, kad lyg visos kakavos sviesta dejo, as turiu tik sviestamedzio, kokosu, simondsiju darbas, ar gautusi kazkas is ju? minkstas tai taip o toks balzamo konsistencijos?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 18:58)
as zinau kad n kartu rasyta bet man koki lupu balzamo receptuka...
pamenu, kad lyg visos kakavos sviesta dejo, as turiu tik sviestamedzio, kokosu, simondsiju darbas, ar gautusi kazkas is ju? minkstas tai taip o toks balzamo konsistencijos?

iseis is to ka turi smile.gif
parasysiu as tau i AZ receptuka
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 18:21)
na va  doh.gif Tai kiek jo buvo užvežta? 10 pakelių? biggrin.gif Kas dar kur matėt kokių geriamo molio variantų? wink.gif

as galvoju, kad uzsiveze dar maziau nei 10 pakeliu g.gif siaip tai sake, kad tas zalias molis, kur tinka veidui ir kunui irgi tinka gerimui. jis beje ir pigesnis, bet as kazkaip sudvejojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 18:33)
as galvoju, kad uzsiveze dar maziau nei 10 pakeliu g.gif siaip tai sake, kad tas zalias molis, kur tinka veidui ir kunui irgi tinka gerimui. jis beje ir pigesnis, bet as kazkaip sudvejojau unsure.gif

ernesin Drogo molį gėrė ir nieko lotuliukas.gif Na, tada man ir iš Nimfali žalias tiks, jei ant ekstremumų patrauktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 19:13)
iseis is to ka turi smile.gif
parasysiu as tau i AZ receptuka

Palomina, gal galima ir man receptuka i AZ, kaip tik lupu balzamas baigiasi, reikia kazkuo pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 19:33)

man irgi sake kad tinka ir tas molis kur as nusipirkau kaukems.. na bet kai zinau, kad yra spec. gerimui, tai kazkaip sito kur turiu nedrasu bandyt blush2.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 06 19, 19:44)
Palomina, gal galima ir man receptuka i AZ, kaip tik lupu balzamas baigiasi, reikia kazkuo pakeisti  4u.gif

ok ... (jau parasiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 birželio 2009 - 19:05
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 19:42)
ernesin Drogo molį gėrė ir nieko  lotuliukas.gif Na, tada man ir iš Nimfali žalias tiks, jei ant ekstremumų patrauktų  ax.gif

biggrin.gif as tai gal palauksiu kol nimfali ar pats Steponas uzsives smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 06 19, 19:53)
man irgi sake kad tinka ir tas molis kur as nusipirkau kaukems.. na bet kai zinau, kad yra spec. gerimui, tai kazkaip sito kur turiu nedrasu bandyt  blush2.gif

vat as irgi taip pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 19 birželio 2009 - 19:00
Palomina, plyyyyyyyz ir man receptuka, kaip tik mastau pas uosvi prasyt biciu vasko, nes jis bites laiko, kazkaip nesusipratau iki vakar doh.gif
tai mastau irgi prisidaryt visai giminei lupu balzamu ax.gif
Atsakyti
Yra rimtas klausimas 4u.gif

Mamai nuo palukų slinkimo nakčiai padariau taip:
i arbatini sauksteli kokosu aliejaus įlašinau 6 lašus rozmarinų eterinio aliejaus?
Neperdaug,nepermažai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 19, 20:55)
Yra rimtas klausimas 4u.gif

Mamai nuo palukų slinkimo nakčiai padariau taip:
i arbatini sauksteli kokosu aliejaus įlašinau 6 lašus rozmarinų eterinio aliejaus?
Neperdaug,nepermažai? g.gif

daugoka g.gif seip i 20 ml aliejaus 10 lasu EA geriausia.. 20 ml = 4 arbatiniai sauksteliai (skysto aliejaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 birželio 2009 - 20:08