Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 19, 14:06)
Merginos, gal zinote ar Vergine siandien dirba Nimfaliax.gif

Rytoj dirbs ir sekmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 birželio 2009 - 13:14
QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 11:54)
o tas indas kur skysti pavercia putomis, tai toks kaip su dozatoriu, kaip pvz madaros putu arba alterros ?

nei vienų neturėjau.Šiaip jo, su purkštuku.Gali būt, kad ir Madaros putų toks, jei jau būtent putos pasidaro g.gif O žiūrėjot atsukus, ar ten skystis viduj?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 13:43)
kad jie irgi laiko tik kelias valandas, vėliau užsiuodžia, nebent tikslingai teptą vietą uostai biggrin.gif

kad zinok, tepiau riesa ir pateko ant megztinio truputeli, tai kelias dienas tas kvapas ant megztinio laikesi. jau taip nemaloniai tas kvapas man buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 13:54)
Mano Sante briliant, kai su juo šiaip išsiplaunu galvą, tai plaukai net girgžda biggrin.gif , bet kai išdžiūna pasidaro tokie švelnučiai kaip po balzamo wub.gif O Urtekram įsigijau su dagiais, tai labai patenkinta, negirgžda po plovimo biggrin.gif ir taip pat labai švelnūs būna smile.gif

situ nei vieno nesu bandziusi ax.gif bet tai dabar pati isbandysi ir bus matyt ar isplauna. as pirmiausia bandyciau su sante isplaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 14:15)
kad zinok, tepiau riesa ir pateko ant megztinio truputeli, tai kelias dienas tas kvapas ant megztinio laikesi.

kaip tu nebijojai tepti aliejaus ant drabužio? blink.gif Aliejinius kvepalus visad tik ant odos tepu, tik "vandeninius" įvairias variantais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 19 birželio 2009 - 14:30
QUOTE(Monica @ 2009 06 19, 14:55)
nei vienų neturėjau.Šiaip jo, su purkštuku.Gali būt, kad ir Madaros putų toks, jei jau būtent putos pasidaro g.gif O žiūrėjot atsukus, ar ten skystis viduj?

as manau, kad toks, kaip tik daba turiu plaukams putu ipilta i toki butelaiti ir is skystaliuko padaro putas, neblogas sumanymas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 birželio 2009 - 14:25
QUOTE(Monica @ 2009 06 19, 14:55)

taip abeju viduj skystis, o papurskus - putos, mb skutimosi putos irgi panasiam butelaityje tai matyt bus toks pat, tai sakot gali iseiti is aliejaus putos g.gif negi ten tik purkstuko deka taip gaunasi? gal yra koks slaptas ingridientas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 19, 12:40)
Aš veidą ir kūną tepdavau ir man gerai buvo ir nekimšo, bet mano oda labai sausa. Dabar, kai monoi su vanile ir vanilės eliksyrą turiu, tai jais tepuosi, o kokosai rankoms liko  biggrin.gif

mano oda misri, irgi tepu rytais kokosa, visai nekemsa 4u.gif o vakare tamanus teplioju wub.gif
dabar mastau, turiu paakiams avokadu aliejuka, bet raso, kad reiktu keisti kas 3men mazdaug, tik nelabai isivaizduoju i koki keisti g.gif kokie dar tinkami paakiams, be avokadu ir erketuogiu (sako netinka ant saules jos) rolleyes.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 13:15)
Na manau teks savu kailiu išmėginti biggrin.gif

O kaip  su išplovimu iš plaukų, jau ruošiuosi eit plaut galvą, tai noriu psichologiškai pasiruošti biggrin.gif

man kokosai gerai issiplauna, naudoju dabar vaikiska Rossmann sampuna, po 2 plovimu plaukai irgi siugzda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 15:15)
kad zinok, tepiau riesa ir pateko ant megztinio truputeli, tai kelias dienas tas kvapas ant megztinio laikesi. jau taip nemaloniai tas kvapas man buvo doh.gif
Papildyta:
situ nei vieno nesu bandziusi ax.gif bet tai dabar pati isbandysi ir bus matyt ar isplauna. as pirmiausia bandyciau su sante isplaut smile.gif

Ploviau su Urtekram dagių šampūnu nes Sante su jojobos aliejum,i tai bijojau, kad nesigautų aliejus aliejuotas biggrin.gif bet esu tikra, kad ir su juo būtų lengvai išsilpovę, nes jau pirmą kartą plaunant šampūnas puikiausiai putojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 15:26)
taip abeju viduj skystis, o papurskus - putos, mb skutimosi putos irgi panasiam butelaityje tai matyt bus toks pat, tai sakot gali iseiti is aliejaus putos g.gif negi ten tik purkstuko deka taip gaunasi? gal yra koks slaptas ingridientas  g.gif

ot dabar mastau net, ar su aliejum gali taip gautis g.gif man kazkodel atrodo, kad gal nelabai g.gif nors is tikruju bandyt belieka su kokiu nedideliu kiekiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 15:23)
kaip tu nebijojai tepti aliejaus ant drabužio?  blink.gif Aliejinius kvepalus visad tik ant odos tepu, tik "vandeninius" įvairias variantais smile.gif

tai kad as ne specialiai smile.gif taip ten nepatogiai su tuo vienu paspaudimu is to testerio daug isbego to aliejaus, kad man netycia truputeli pateko ir ant megztinio rankoves. bet nieko tam megztiniui nenutiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 19, 16:11)
ot dabar mastau net, ar su aliejum gali taip gautis g.gif man kazkodel atrodo, kad gal nelabai g.gif nors is tikruju bandyt belieka su kokiu nedideliu kiekiu g.gif

as tai irgi abejociau g.gif tos putos gaunasi su skystimeliu, bet su aliejum - vargu.

Papildyta:
tiesa, norejau stepone prigriebt argital geriama moli, bet, deja, jau buvo ispirktas. kada vel uzsives - neaisku ir panasu, kad negreit.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 17:02)
Papildyta:
as tai irgi abejociau g.gif tos putos gaunasi su skystimeliu, bet su aliejum - vargu.

tai tada reiktu daryti kazkokia emulsija: aliejus+vanduo+vaskas ania g.gif

ne karto negaminau jokio kremo, losjono, bet matau, kad bresta reikalas: vasara man 4 moteriski gimtadieniai biggrin.gif kaip manot ar iseis receptu pasigaudzius namie pasigaminti be kn vakarelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 birželio 2009 - 16:55
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 16:02)
daug isbego to aliejaus, kad man netycia truputeli pateko ir ant megztinio rankoves. bet nieko tam megztiniui nenutiko smile.gif

tiesa, norejau stepone prigriebt argital geriama moli, bet, deja, jau buvo ispirktas. kada vel uzsives - neaisku ir panasu, kad negreit.

aaa biggrin.gif

na va doh.gif Tai kiek jo buvo užvežta? 10 pakelių? biggrin.gif Kas dar kur matėt kokių geriamo molio variantų? wink.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 16:51)
ne karto negaminau jokio kremo, losjono, bet matau, kad bresta reikalas: vasara man 4 moteriski gimtadieniai biggrin.gif kaip manot ar iseis receptu pasigaudzius namie pasigaminti be kn vakarelio?

išeitų, gamybos procesas nėra sudėtingas, plius, ne kartą jis buvo forume aprašytas. Bet ar turi tiek EA, kad dieviškus kvapus kremams suteiktum? g.gif Kadangi pas mane EA tik pagrindiniai, tai dovaninio kremo gamybai eičiau į KN wink.gif
Atsakyti