Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 06 19, 11:10)
taigi niekada negali zinoti gal pauostysi ir patiks kokie prie zemes lenkiantys gintaro, ambros, vaniles su jazmino slakeliu smile.gif

turėjau tokį rimtesnių miniatiūrų rinkinį, tai teko atiduoti mamai, kitus kvapus irgi išdalinau kaip nebepanaudotinus rolleyes.gif Iš pradžių atrodo, kad oi, kaip skanu, kaip nešiosiu, o galų gale vistiek turiu atsisakyti smile.gif

jau net stipresni losjonų kvapai nervina, ką bekalbėti apie kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 12:54)

Turbūt kūnui ir veidui dar galiu jį išbandyti, bet ar nebus veidui perriebu? Bijau kad spuogelių neatsirastų g.gif

Aš veidą ir kūną tepdavau ir man gerai buvo ir nekimšo, bet mano oda labai sausa. Dabar, kai monoi su vanile ir vanilės eliksyrą turiu, tai jais tepuosi, o kokosai rankoms liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 12:54)

Turbūt kūnui ir veidui dar galiu jį išbandyti, bet ar nebus veidui perriebu? Bijau kad spuogelių neatsirastų g.gif

Pernai visą vasarą jį naudojau ir kūnui ir veidui. Ypač man tiko būnant prie jūros. Nieko jis man nekimšo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 19, 12:40)
Aš veidą ir kūną tepdavau ir man gerai buvo ir nekimšo, bet mano oda labai sausa. Dabar, kai monoi su vanile ir vanilės eliksyrą turiu, tai jais tepuosi, o kokosai rankoms liko  biggrin.gif

QUOTE(Germina @ 2009 06 19, 12:51)
Pernai visą vasarą jį naudojau ir kūnui ir veidui. Ypač man tiko būnant prie jūros. Nieko jis man nekimšo smile.gif

Na manau teks savu kailiu išmėginti biggrin.gif

O kaip su išplovimu iš plaukų, jau ruošiuosi eit plaut galvą, tai noriu psichologiškai pasiruošti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 19, 10:56)
užsitepiau pivoine ant riešo  wub.gif  žiūrėsiu kiek čia aš džiaugsiuos biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 11:05)
kaip tik žiūriu į pivoine (bijūnus) biggrin.gif Nekreipsiu dėmesio į tavo pastabą, kad nesilaiko ilgai  irnesakyk.gif

na jau vsio, kvit verysad.gif kvapo ant riešo nejaučiu anei truputį sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 19 birželio 2009 - 12:19
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 13:15)
O kaip  su išplovimu iš plaukų, jau ruošiuosi eit plaut galvą, tai noriu psichologiškai pasiruošti biggrin.gif

tiesiog bandyk ir bus matyt smile.gif viskas nuo sampuno priklauso. kiek esu turejusi sante sampunu, tai visi isplaudavo ax.gif o koki tu turi? ir siaip tai man nesunkiai aliejai issiplauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 19 birželio 2009 - 12:23
Kalbant apie kvepalus, tai ojojoj koks galvos skausmas buna, kai tenka issirinkt doh.gif nes man buna ir taip, kad ta karta gali atrodyt nieko, o jau kita sav erzint sad.gif labai ilgai renkuosi...man tai sunkus uzdavinys buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 18, 17:00)
Arbatmedžio ir citrinų prausiklį, citrusinį toniką- čia normaliai- riebiai odelei ir avokadų maitinantį kremą- sausai arba brandžiai.
Po kokios savaitės pradėsiu naudoti ir papasakosiu įspūdžius mirksiukas.gif . Tiesa,ant rankos kraščiuko patepiau pabandytyi kremo- labai lengas ir greitai įsigeria,oaš galvojau, kad bus labai riebus cool.gif .
Labai pasitikiu natūralisčių skyrelio nuomone tai net sunerimau dėl tos firmos biggrin.gif  unsure.gif .

Avokadų kremuką (iš Essential care) aš naudoju, jis tikrai lengvas, bet kažkaip Hauschkos kremai geresnį įspūdį paliko, tai kol kas nieko daugiau iš jų nesiruošiu pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 19, 13:24)
Kalbant apie kvepalus, tai ojojoj koks galvos skausmas buna, kai tenka issirinkt doh.gif  nes man buna ir taip, kad ta karta gali atrodyt nieko, o jau kita sav erzint sad.gif labai ilgai renkuosi...man tai sunkus uzdavinys buna biggrin.gif

man irgi taip pat buna unsure.gif

dar, tiesa, uosciau nimfali tuos aliejukus, kuriuos galima kaip kvepalus naudot, tai nei vieno kvapas nepatiko. kazkaip per intensyvus pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 12:36)
dar, tiesa, uosciau nimfali tuos aliejukus, kuriuos galima kaip kvepalus naudot, tai nei vieno kvapas nepatiko. kazkaip per intensyvus pasirode g.gif

kad jie irgi laiko tik kelias valandas, vėliau užsiuodžia, nebent tikslingai teptą vietą uostai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 19, 13:21)
tiesiog bandyk ir bus matyt smile.gif viskas nuo sampuno priklauso. kiek esu turejusi sante sampunu, tai visi isplaudavo ax.gif o koki tu turi? ir siaip tai man nesunkiai aliejai issiplauna.

Mano Sante briliant, kai su juo šiaip išsiplaunu galvą, tai plaukai net girgžda biggrin.gif , bet kai išdžiūna pasidaro tokie švelnučiai kaip po balzamo wub.gif O Urtekram įsigijau su dagiais, tai labai patenkinta, negirgžda po plovimo biggrin.gif ir taip pat labai švelnūs būna smile.gif

Atsakyti
Merginos, gal zinote ar Vergine siandien dirba Nimfali ? ax.gif
Atsakyti