Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 06 19, 10:03)
LoveLula ant kūno ilgai nesilaiko  schmoll.gif ant rūbų ilgai kvapas yra  rolleyes.gif niekaip diedulio aš jais neužkabinu sad.gif pasidalinę mes kvapais, naudoja jis juos, bet vis kartoja, kad jau kai baigs, tai armani nusižiūrėjęs  cool.gif

kokie konkrečiai nesilaiko, gal gali pasakyti? 4u.gif MB naudoja Feniqua aliejuką kaip kvepalus, sintetiniai patraukti į šoną. Patenkintas, negąsdina manęs armaniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 11:11)
dar ten yra ir žaliosios arbatos kvapas  ax.gif

Mačiau - ir jų noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 19, 10:16)
man tai atrodo, kad pačiom galima aliejus sumaišyti.

čia tai gera idėja thumbup.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 06 19, 10:19)
Mačiau - ir jų noriu  lotuliukas.gif

bus ką uostyt ir iš ko rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 10:17)
kokie konkrečiai nesilaiko, gal gali pasakyti?  4u.gif MB naudoja Feniqua aliejuką kaip kvepalus, sintetiniai patraukti į šoną. Patenkintas, negąsdina manęs armaniais biggrin.gif

kalbėjau apie šitus
user posted image
konkrečiai pavadinimais vargiai ar pavardinsiu ką jau naudojau, bet ant kūno laikos na maks 3val. o rūbelį pauosčius ir kitą dien jaučiu kvapą mirksiukas.gif

turim ir šitų abejus miniukus, naudoja vyrs. Tai po darbo dienos grįžta kvepiantis vis dar 4u.gif

ir šiuos dabar turiu bei šiuo metu naudoju rolleyes.gif
AZIMUTH Naturparfum 4 x 2 ml Air-Mini-Spray
user posted image
laiko gerai, kvapus pasidalinom po du su vyru biggrin.gif atitiko labai lygiai kažkaip biggrin.gif

tik va bėda, kad neradau dar nė vieno kvapo, kurio norėtųs įsigyti didelę talpą smile.gif žinau ko noriu, bet nežinau kur gaut lotuliukas.gif

O Fenique aš uoščius, niekas neužkabino rolleyes.gif turiu planų dar kart ten nulėkt su mb, gal mane kas sužavės, o gal jį prikabinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 19 birželio 2009 - 10:38
Sveikos,

Vakar buvau Vilniaus Akropolyje, tai nuo liepos 1 d. priesais Hyper Maxima atsidaro berods Ekostudijos parduotuve. Oi galas galas salia esantiems sintetiniams muiliukams tease.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 19, 10:34)
kalbėjau apie šitus
user posted image

žinau ko noriu, bet nežinau kur gaut  lotuliukas.gif

O Fenique aš uoščius, niekas neužkabino  rolleyes.gif

pavadinimų ir nesitikėjau smile.gif Aš pati tai gėlių liniją norėčiau išbandyti, tai norėjau seriją tik sužinoti biggrin.gif

o ko tu nori? ax.gif

aš santalą iš Feniqua nusipirkau sau, kaip raminantį kvapą, o nukeliavo jis į MB rankas. Ir prilipo jam ne todėl, kad pats kvapas alpulį keltų, bet dėl savo akivaizdaus raminančio poveikio, na ir neerzina pats kvapas, aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 19, 11:16)
man tai atrodo, kad pačiom galima aliejus sumaišyti.O pabandymui net ir 1 kokį aliejų duot. Juk iš principo vyrai gali būti pripratę prie putų ir nepripažinti kitos formos. Beje, Florame skutimosi putos man smirda, bet tyliu ir džiaugiuosi, kad vyras jas naudoja ir prie kvapo nekimba hihihi.gif Jos supiltos į induką, kurios skystį paverčia putomis (nenuplaunams balzams Logonos ar santes analogiškai).Tai pabaigus putas, pabandysiu tiesiog aliejų supilti, pažiūrėsiu, koks rezultatas. Blogiausiau atveju, kremą iš aliejų visokių pati padarysiu smile.gif

tai kai jau ivyks koks eksperimentas tai laukiam butinai ir garsiai cia patirties pasidalinimo 4u.gif
dar galvoju kn reiktu paklausineti apie vyru skutima, jos ten vis tiek daug prisiklauso is klientu

su tais mb visko buna, manasis pastoviai kreivai i mano "ismislus" ziuri, tipo prisiskaiciau ir svaigstu apie visokias naturalias kosmetikas, bet vistiek neturi kur detis visokiu duskiu seniai nera cheminiu namie, isbando savo kailiu, apie kokia ekologija gali su manim gincytis iki uzkimimo nu skeptiku skeptikas, o paskui nugirstu kaip kam nors pasakoja apie kokius aliejus arba aplinkos tausojima lotuliukas.gif reiskias krenta mano zodziai i derlinga dirva, bet uztat ant lauzo kepinamas neprisipazintu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 birželio 2009 - 10:47
vakar nusipirkau tokį kokosų aliejų, sėdžiu va išsitepusi plaukus kaip rafaelas biggrin.gif Noriu paklausti ar bus sunku išsiplauti plaukus, nes turiu Sante ir Urtekram šampūnus, su kuriuo geriau būtų? ax.gif
Turbūt kūnui ir veidui dar galiu jį išbandyti, bet ar nebus veidui perriebu? Bijau kad spuogelių neatsirastų g.gif
Atsakyti
o tas indas kur skysti pavercia putomis, tai toks kaip su dozatoriu, kaip pvz madaros putu arba alterros ?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 10:43)
pavadinimų ir nesitikėjau smile.gif Aš pati tai gėlių liniją norėčiau išbandyti, tai norėjau seriją tik sužinoti biggrin.gif

o ko tu nori?  ax.gif

aš santalą iš Feniqua nusipirkau sau, kaip raminantį kvapą, o nukeliavo jis į MB rankas. Ir prilipo jam ne todėl, kad pats kvapas alpulį keltų, bet dėl savo akivaizdaus raminančio poveikio, na ir neerzina pats kvapas, aišku biggrin.gif

Atsinešia va floralis kaip tik biggrin.gif žiūriu mano naudota mimosa ir pivoine rolleyes.gif dar yra rose ir ylang, niekas nepažymėta, vadinas vyrui nė vienas kvapas neptikęs čia biggrin.gif
tai mimosa i pivoine tikrai nesilaiko biggrin.gif
užsitepiau pivoine ant riešo wub.gif žiūrėsiu kiek čia aš džiaugsiuos biggrin.gif

o ko aš noriu unsure.gif noriu, kad pauosčiau ir supraščiau va čia tas ko aš noriu biggrin.gif apibūdint žodžiais nemoku smile.gif bet kvapą viduj nešiojuos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 10:54)
Turbūt kūnui ir veidui dar galiu jį išbandyti, bet ar nebus veidui perriebu? Bijau kad spuogelių neatsirastų g.gif

esu žiūrėjus senose temose kažkokią lentelę, kur kokosų aliejus priskiriamas prie gausiai kemšančių poras 4u.gif prie mažiausiai atsimenu buvo simonsidijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 19, 10:56)
Atsinešia va floralis kaip tik biggrin.gif žiūriu mano naudota mimosa ir pivoine  rolleyes.gif

o ko aš noriu  unsure.gif  noriu, kad pauosčiau ir supraščiau va čia tas ko aš noriu biggrin.gif

kaip tik žiūriu į pivoine (bijūnus) biggrin.gif Nekreipsiu dėmesio į tavo pastabą, kad nesilaiko ilgai irnesakyk.gif

man patinka gaivūs, šalti kvapai. Neaštrūs ir nesaldūs, neįkyrūs. Jei bent kiek "sunkesnis" variantas, mane dienai einant jis pradeda erzinti sad.gif Todėl labai abejoju, ar su kokia mimosa, ylang sutaptų vibracijos smile.gif Lieka rožė, bijūnai, žalioji arbata, jeigu ją vistik atsiveš Baroca. Kažkaip viltingai man skamba "užsisakėm visą paletę" biggrin.gif
Atsakyti
as irgi galvojau kad man gaivus patinka kol savosios saldybes-pipirybes nepauosciau (deja nenat. tai nesakysiu pavadinimo) ir galvojau, kad vyrams saldus labai sunkiai pritaikomi tai mb perka tokius pat kaip mano tik vyriskus biggrin.gif taigi niekada negali zinoti gal pauostysi ir patiks kokie prie zemes lenkiantys gintaro, ambros, vaniles su jazmino slakeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 birželio 2009 - 11:11