Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(fishke @ 2009 06 18, 20:38)
o gal kas essential care ea  turit? galit palyginti su KN ea  g.gif

aš pirkau romanišką ramunėlę, nes arčiau namų nei KN. Palyginti nelb galiu, bet manau, akd geri, nes ekol. sertifikuoti smile.gif Kainos panašios į KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 06 19, 08:26)
Tai vat, nors ir skambinėjau klausinėjau, o siuntinys tuo metu pas juos gulėjo, niekas nesivargino jo nė paieškoti. Toks tas vat ir LT pašto darbas...

O dėl tų Baroca kvepaliukų, tai beveik daugumos noriu  doh.gif  o taip planavau šį mėnesį apriboti pirkinius  doh.gif

lyg ir nueina, ir paieško, bet neranda cool.gif O kad paštas dirba nekruopščiai, tai jau taip tongue.gif Kad tik atgal neišsiųstų, jei vistik atsiras tas mano vokas doh.gif

aš labiausiai noriu bijūnų kažkodėl, bet mielai paimčiau dar porą kvapų hihihi.gif Nors šiaip visad buvau pakankamai abejinga kvapams g.gif Tik vat iš kur pinigėlių gauti visų norų įgyvendinimui mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 18, 16:00)
manau (lyginu su kitais uzsakymais is cia), tai kokias 2 sav galima drasiai laukt, jei ne daugiau g.gif

tai gerai spesiu ir isvaziuoti ir dar sugrizti cool.gif

besiblaskydama interneto platybese radau florame kosmetikos neitiketinoje vietoje - lietuviskame apatiniu eshope lotuliukas.gif e-parduotuve gal kuriai is mazesnio miesto visai pravers, ir dar kas labai neitiketina eidama cup'e i biobautika tame paciame aukste tik kitoj pusej uztinku ir realia ju parduotuve kur florame sustatyta salia kazkokios neaiskios kosmetikos blink.gif kaip sako auksas ir pelenuos ziba lotuliukas.gif bet jie akivaizdziai nenutuokia ka pardavineja
p.s. apatiniai ju tragiski doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 09:58)
Nors šiaip visad buvau pakankamai abejinga kvapams  g.gif Tik vat iš kur pinigėlių gauti visų norų įgyvendinimui mastau.gif

bijau pradeti gilintis i kvepalus, ten visas atskiras pasaulis ir mokslas ir menas ir dar nekalbant apie pinigine puse doh.gif nes kai pradesiu dometis bus kaip su naturalia kosmetika dienos naktys ryjant visas temas raudonom akim lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar radau kad nepasivaideno man biobautikas turejo vyram skutimosi alieju is florame jis buvo va toks aliejus gal kurios mb bande? man sake, kad kas pabando kito nebenori, bet jau kaina doh.gif kas ieina parasyta gal galima tiesiog sumaisyti toki, bet vistiek kaip su juo skustis idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 birželio 2009 - 09:03
Odora, atvėrei man akis biggrin.gif Aš tėtei pirkau Logonos skutimosi kremą, kažkaip nepagalvojau, kad gali būti iš Florame doh.gif Bet kai išbandys kremą, reiks galvoti apie aliejų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 09:58)
1. lyg ir nueina, ir paieško, bet neranda  cool.gif O kad paštas dirba nekruopščiai, tai jau taip tongue.gif Kad tik atgal neišsiųstų, jei vistik atsiras tas mano vokas  doh.gif
2. aš labiausiai noriu bijūnų kažkodėl, bet mielai paimčiau dar porą kvapų hihihi.gif Nors šiaip visad buvau pakankamai abejinga kvapams  g.gif Tik vat iš kur pinigėlių gauti visų norų įgyvendinimui mastau.gif

1. Oi man irgi sakė, kad paieško, klausė kokio net dydžio siuntinukas turėtų būti (lyg aš galėčiau žinoti doh.gif ). Tai matyt su siuntinuko dydžiu pagal juos nepataikiau, tai ir nerado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

2. O aš norėčiau gaivių, kur mačiau su bergamote ir Sicilijos citrinų kvapu mmm wub.gif (nors realybėj gali visai tas kvapas nepatikti rolleyes.gif )
Atsakyti
Vakar antrą kart formavau plaukus su Lavera putomis thumbup.gif
Labai patiko, pakelia gerai plauką, laiko suformuotą šukuoseną ilgai, atrodo natūraliai smile.gif kvapo putos man jokio neturi biggrin.gif

user posted image

Mane ir vilioja tie kvepalai, bet net nežiūriu jūsų nuorodų lotuliukas.gif
Iš LoveLula visi 4 rinkiniai guli ir iš ebey dar grįbžtelėjau kitokių, tai juos reik susipilt biggrin.gif

LoveLula ant kūno ilgai nesilaiko schmoll.gif ant rūbų ilgai kvapas yra rolleyes.gif niekaip diedulio aš jais neužkabinu sad.gif pasidalinę mes kvapais, naudoja jis juos, bet vis kartoja, kad jau kai baigs, tai armani nusižiūrėjęs cool.gif

o Kaune nėr nieko iš natūr kvepalų parduotuvių? rolleyes.gif nutemčiau pasiuostinėt biggrin.gif a gal kas nors kaip nors visgi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 19 birželio 2009 - 10:04
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 23:24)
gali Weleda Iris drekinanti pabandyt.. jis lengvas yra.. buna miniuku pirkt Holos pardej.. apie 15 lt kainuoja (kremo 10 ml).. na arba normali pakuote 30 ml, tai virs 40 lt kainuoja..

Ačiū, išbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
dar ten yra ir žaliosios arbatos kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 19, 00:15)
Įsitikinau pati šiandieną laimo veiksmingumu drinks_cheers.gif

Aš vakar pabandžiau ir tikrai buvau apstulbus. Oda buvo kaip šilkinė, o kvapo jokio thumbup.gif

Patarkit prašom kokį įsigyti iš natūraliųjų lengvą drėkinamąjį kremą dieną, bet iš pigesnių, mano oda mišri 4u.gif

Man labai lengvas yra Rožių drėkinamas kremukas

http://www.sveikipro...d...23&id=18247

Yra 15ml. kainuoja 23,69 lt.

Nežinau, kaip kitur, bet Kaune Akropolio Sveikuose produktuose, galima paprašyti, kad įpiltų pabandymui į savo atsineštą mažą talpelę. Pardavėja labai maloni moteris. Aš taip jau daug kremų išsibandžiau prieš įsigyjant.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 19, 11:03)

Nu va, dabar ramybes nebus, kada nauja uzsakyma formuosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 19, 10:12)
Nu va, dabar ramybes nebus, kada nauja uzsakyma formuosi?  biggrin.gif

tai man nesunku irnesakyk.gif galiu, kad ir dabar hihihi.gif tik sumą surenkam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 10:23)
Odora, atvėrei man akis biggrin.gif Aš tėtei pirkau Logonos skutimosi kremą, kažkaip nepagalvojau, kad gali būti iš Florame  doh.gif Bet kai išbandys kremą, reiks galvoti apie aliejų smile.gif

man tai atrodo, kad pačiom galima aliejus sumaišyti.O pabandymui net ir 1 kokį aliejų duot. Juk iš principo vyrai gali būti pripratę prie putų ir nepripažinti kitos formos. Beje, Florame skutimosi putos man smirda, bet tyliu ir džiaugiuosi, kad vyras jas naudoja ir prie kvapo nekimba hihihi.gif Jos supiltos į induką, kurios skystį paverčia putomis (nenuplaunams balzams Logonos ar santes analogiškai).Tai pabaigus putas, pabandysiu tiesiog aliejų supilti, pažiūrėsiu, koks rezultatas. Blogiausiau atveju, kremą iš aliejų visokių pati padarysiu smile.gif
Atsakyti