Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Peach17 @ 2009 06 18, 17:00)
Arbatmedžio ir citrinų prausiklį, citrusinį toniką- čia normaliai- riebiai odelei ir avokadų maitinantį kremą- sausai arba brandžiai.
Po kokios savaitės pradėsiu naudoti ir papasakosiu įspūdžius mirksiukas.gif . Tiesa,ant rankos kraščiuko patepiau pabandytyi kremo- labai lengas ir greitai įsigeria,oaš galvojau, kad bus labai riebus cool.gif .
Labai pasitikiu natūralisčių skyrelo nuomone tai net sunerimau dėl tos firmos biggrin.gif  unsure.gif .

na man tai ypac apie prausikli bus idomus atsiliepimai - ar nesausina odos nusiprausus, ar gerai nuprausia makiaza, ar akiu negrauzia ir t.t. smile.gif apie tonika irgi idomu bus - ar nepalieka lipnumo (ar pleveles kokios) ir seip savo pastebejimai kokie bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 18:04)
na man tai ypac apie prausikli bus idomus atsiliepimai - ar nesausina odos nusiprausus, ar gerai nuprausia makiaza, ar akiu negrauzia ir t.t.  smile.gif  apie tonika irgi idomu bus - ar nepalieka lipnumo (ar pleveles kokios) ir seip savo pastebejimai kokie bus  4u.gif

Ok drinks_cheers.gif .
Norėjau paklausti- ar negyvosios jūros purvas pastoviai naudojant gerai pravalo inkštirus? esu pirkusi labai mažą induką, bet vieną sykį pabandžiau ir tingejau jį dėtis doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 18 birželio 2009 - 16:12
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 18, 17:10)
Ok drinks_cheers.gif .
Norėjau paklausti- ar negyvosios jūros purvas pastoviai naudojant gerai pravalo inkštirus? esu pirkusi labai mažą induką, bet vieną sykį pabandžiau ir tingejau jį dėtis doh.gif .

as kai turejau negyvos juros purvo, tai dedavau kaukes mazdaug du kart per savaite.. su laiku odos poros prasivale.. bet man tai seip molis labiau patinka (Hauschkos arba kur dabar turiu Argital zaliasis)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 18:17)
as kai turejau negyvos juros purvo, tai dedavau kaukes mazdaug du kart per savaite.. su laiku odos poros prasivale.. bet man tai seip molis labiau patinka (Hauschkos arba kur dabar turiu Argital zaliasis)..

Pas mane mieste tėra tik rusiškas molis, o jis nelabai geras lygtais.. . . Todėl galvoju, kad geriau tą purvą naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 18, 17:30)
Pas mane mieste tėra tik rusiškas molis, o jis nelabai geras lygtais.. . . Todėl galvoju, kad geriau tą purvą naudot ax.gif

jei lygint rusiska moli su tuo purvu, tada as purva rinkciausi biggrin.gif nes man rusiskas molis nepatiko
Atsakyti
nerimstu aš vistiek su kvepalais biggrin.gif Susiradau Florascent puslapį (reikia eiti ten, kur Collection) ir apstulbau, kokio gėrio jie turi bigsmile.gif thumbup.gif O jau ekstraktų buteliukai wub.gif

pasirodo, jie yra Vokietijos gamintojai. Ir dar teikia vilčių, kad Florascent e-shop'as yra under construction ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 21:26)
nerimstu aš vistiek su kvepalais biggrin.gif Susiradau Florascent puslapį (reikia eiti ten, kur Collection) ir apstulbau, kokio gėrio jie turi  bigsmile.gif  thumbup.gif O jau ekstraktų buteliukai  wub.gif

pasirodo, jie yra Vokietijos gamintojai. Ir dar teikia vilčių, kad Florascent e-shop'as yra under construction  ax.gif

mačiau jų reklamą moters žurnale wub.gif , iš tikrųjų labai gražūs buteliukai. . . .tik kaina- 229Lt lygtais- daug ax.gif
Atsakyti
o gal kas essential care ea turit? galit palyginti su KN ea g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 09:51)
dieną atlaiko wink.gif

Įsitikinau pati šiandieną laimo veiksmingumu drinks_cheers.gif

Patarkit prašom kokį įsigyti iš natūraliųjų lengvą drėkinamąjį kremą dieną, bet iš pigesnių, mano oda mišri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 18, 23:15)
Patarkit prašom kokį įsigyti iš natūraliųjų lengvą drėkinamąjį kremą dieną, bet iš pigesnių, mano oda mišri 4u.gif

gali Weleda Iris drekinanti pabandyt.. jis lengvas yra.. buna miniuku pirkt Holos pardej.. apie 15 lt kainuoja (kremo 10 ml).. na arba normali pakuote 30 ml, tai virs 40 lt kainuoja..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 23:24)
gali Weleda Iris drekinanti pabandyt.. jis lengvas yra.. buna miniuku pirkt Holos pardej.. apie 15 lt kainuoja (kremo 10 ml).. na arba normali pakuote 30 ml, tai virs 40 lt kainuoja..

Sveikos, seniai berašiau čia, bet vis paskaitau laikas nuo laiko smile.gif

Iris drėkinamąjį kaip tik dabar miniuką turiu, laukiu, kol atsiųs normalią pakuotę. Tai galiu tik pagirti. Kokį mėnesį vaikštinėjau aplink madaros drėkinančią želę, bet labai baidė kaina, tai laukiau nuolaidų. Na ir belaukdama pabandžiau weleda. Super! Tiek kaina, tiek kokybė! ZKNaturals jis dabar vos 29 lt tekainuoja smile.gif

Dar esu bandžius Logona fluidą su mėtom ir šalaviju, bet jis man ne taip patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 15:07)
panašu, kad viskas prapuolė, o kadangi siunčiausi pačiu paprasčiausiu būdu, tai laiškas niekur neregistruojamas, nesekamas ir net nenumanau, kuriame taške jis pradingo sad.gif Ai, taip sakant, matyt nebuvo skirta smile.gif Tegu skolos naštą moralinę dabar neša tas, kas prie svetimo daikto pirštus prikišo tongue.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 15:45)
išsiuntė gegužės 28 d., tai iki šiol nėra  doh.gif Jau tikriausiai nusibodau ir toms paštininkėms skambinėdama ir vis klausinėdama biggrin.gif Gali būti, kad jau paranoja dėl dingimo, nes paštas neseniai nesugebėjo ir niekingu atstumu mano laiško nugabenti - aiškiai turinys sugundė  ax.gif
na va, dar ir permokėjau biggrin.gif

irnesakyk.gif tai dar nedaug laiko praėjo, pvz. kai aš siunčiaus linzes iš JAV, mano šefas, savaitę vėliau užsisakęs, jau jas buvo gavęs, o aš vis dar laukiau, skambinėjau į paštą, sakiau pavardę, ir buvau nemandagiai informuota, kad tokio siuntinio nėra, o kai gaus bus pranešta... Tai kai jau buvau "nurašiusi" pinigus ir siuntinį, gavau pakartoninį blink.gif pranešimą, kad manęs laukia siuntinys pašte (užsakymas buvo išsiųstas 03.26, pranešimą apie siuntinio gavimą gavau 05.04). tai nuėjau į paštą atsiėmiau siuntinį ir pribloškė, kad uždėtas LT pašto antspaudas, kad siuntinys gautas 04.05 cool.gif Tai vat, nors ir skambinėjau klausinėjau, o siuntinys tuo metu pas juos gulėjo, niekas nesivargino jo nė paieškoti. Toks tas vat ir LT pašto darbas...

O dėl tų Baroca kvepaliukų, tai beveik daugumos noriu doh.gif o taip planavau šį mėnesį apriboti pirkinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 19 birželio 2009 - 08:29