Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 15:07)
panašu, kad viskas prapuolė, o kadangi siunčiausi pačiu paprasčiausiu būdu, tai laiškas niekur neregistruojamas, nesekamas ir net nenumanau, kuriame taške jis pradingo sad.gif Ai, taip sakant, matyt nebuvo skirta smile.gif Tegu skolos naštą moralinę dabar neša tas, kas prie svetimo daikto pirštus prikišo tongue.gif

o kiek jau laiko praejo nuo siuntinio issiuntimo? gal dar gausi g.gif kartais buna su pastu visko.. man viena kart registruotas laiskas is uzsienio keliavo menesi.. kai paprastai per savaite atkeliaudavo (net neregistruotas).. jau tada maniau, kad dingo doh.gif bet ilgai palaukus gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 14:07)
panašu, kad viskas prapuolė,

vaje sad.gif bet aš ir slaptai tikiuosi, kad atsiras 4u.gif
žiūrėk man ebey gi pusantro mėn keliavo, kai monica pasiekė po 10d smile.gif jau ir galvojau viskas baigta biggrin.gif

šiaip aš tuos mėginius ir iš lovelula siunčiaus, o po to atradau, kad tie patys kvepalų miniukai tiek ebey tiek natractiv daug pigiau nei lovelula, ar ne 4 svarais net pigiau 4u.gif

Gavau iš biologish24 žinią, kad užsakymas išsiūstas thumbup.gif
Atsakyti
o kada galima tiketis, kad bus LT?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 14:12)
o kiek jau laiko praejo nuo siuntinio issiuntimo? gal dar gausi  g.gif

išsiuntė gegužės 28 d., tai iki šiol nėra doh.gif Jau tikriausiai nusibodau ir toms paštininkėms skambinėdama ir vis klausinėdama biggrin.gif Gali būti, kad jau paranoja dėl dingimo, nes paštas neseniai nesugebėjo ir niekingu atstumu mano laiško nugabenti - aiškiai turinys sugundė ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 06 18, 14:28)
atradau, kad tie patys kvepalų miniukai tiek ebey tiek natractiv daug pigiau nei lovelula, ar ne 4 svarais net pigiau  4u.gif

Gavau iš biologish24 žinią, kad užsakymas išsiūstas  thumbup.gif

na va, dar ir permokėjau biggrin.gif

kaip smagu thumbup.gif

o ateis tada, kada paštas atneš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 18, 15:29)
o kada galima tiketis, kad bus LT?

manau (lyginu su kitais uzsakymais is cia), tai kokias 2 sav galima drasiai laukt, jei ne daugiau g.gif
Atsakyti
na, jei jau ateis, tai paimsiu be kalbų biggrin.gif Bet man dabar aišku, kad labiau pirkti apsimoka Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 16:23)
na, jei jau ateis, tai paimsiu be kalbų biggrin.gif Bet man dabar aišku, kad labiau pirkti apsimoka Lietuvoje smile.gif

as manau dar tikrai gali tiketis siuntinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 18, 15:28)
Gavau iš biologish24 žinią, kad užsakymas išsiūstas  thumbup.gif

thumbup.gif super, nes jau man kremuko plaukams tik keliems kartams beliko, na tai dar viena produkta paversiu naturaliu, beliks tik balzamas, kuri turiu, visai neblogas, gaila ismest, tai tik kai ji sunaudosiu pirksiu naturalu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 12:08)
doh.gif  tikrai nėra būtinas dalykas, kaži ar išvis šioji kosmetika verta savo kainų g.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 12:11)
aha ir man idomu  g.gif  kazkaip neuzkabina isbandyt

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 18, 12:15)
Manes irgi ne kiek nekabina schmoll.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 18, 12:22)
Žinokit manęs taip pat. Nesuvokiu kodėl, nes ne kaina mane atbaido. Atrodo ir sertifikatorius patikimas, bet kažko nenoriu išbandyti ir viskas. Išties tai man jų pakuočių spalvinė gama ir abskritai bendras vaizdas nepatinka, gal čia ir glūdi paslaptis g.gif. Neužkabina ir vsio. Tiesa, esu nusipirkusi jų vazeliną - pieštukuką, vadinamą lūpų šilku, tai tikrai šiaip sau.

O aš kaip tik essential care 3 veido priežiūros produktus isigijau unsure.gif , greitai žadu pradėti naudoti. . .. tikiuosi tiks, na jeigu kas gerai, kad tik mini pakuotės ax.gif . Man ši kosmetika gera atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 18, 15:26)
as manau dar tikrai gali tiketis siuntinuko 4u.gif

viskas tik į gera - užsiparinau dėl siuntinio, pasiskambinau į Barocą, gerų naujienų sužinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 18, 16:43)
O aš kaip tik essential care 3 veido priežiūros produktus isigijau unsure.gif , greitai žadu pradėti naudoti. . ..  tikiuosi tiks, na jeigu kas gerai, kad tik mini pakuotės ax.gif . Man ši kosmetika gera atrodo wub.gif

kokias priemones isigyjai? ax.gif bus labai idomu isgirst atsiliepimus is taves mirksiukas.gif
nesakom mes, kad bloga kosmetika (nebandem gi biggrin.gif blush2.gif ), bet neuzkabina, kad pabandytumem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 17:52)
kokias priemones isigyjai?  ax.gif  bus labai idomu isgirst atsiliepimus is taves  mirksiukas.gif
nesakom mes, kad bloga kosmetika (nebandem gi  biggrin.gif  blush2.gif  ), bet neuzkabina, kad pabandytumem  blush2.gif

Arbatmedžio ir citrinų prausiklį, citrusinį toniką- čia normaliai- riebiai odelei ir avokadų maitinantį kremą- sausai arba brandžiai.
Po kokios savaitės pradėsiu naudoti ir papasakosiu įspūdžius mirksiukas.gif . Tiesa,ant rankos kraščiuko patepiau pabandytyi kremo- labai lengas ir greitai įsigeria,oaš galvojau, kad bus labai riebus cool.gif .
Labai pasitikiu natūralisčių skyrelio nuomone tai net sunerimau dėl tos firmos biggrin.gif unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 18 birželio 2009 - 16:01