Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

Ką reiškia "daug stabiliau ir tiksliau išeitų nuotraukos", "būtų mažesni iškraipymai"?
Atsakyti
Na, pomegi mesti butu ankstoka, nes tau puikiai sekasi.

Kas liecia technika, tai klausimas labiau subjektyvus, negu atrodo is pirmo zvilgsnio. Mano tikslas nera ikalbeti taves pirkti kazka pigaus, arba kazka konkretaus, arba kazka vietoj kazko. Mano tikslas priversti tave susimastyti pries perkant, nes spontaniski pirkiniai buna neskanus smile.gif
Atsakyti
laba vakara gal yra mamyciu kurios galetu patarti renkantis fotoaparata is nikonu i ka reikia atkreipt demesi?
Atsakyti
Sveikutės.

Planuoju pirkti fotoaparatą, turiu du variantus. Gal jūs galėtumėt patarti, kuris būtų naudingesnis? Geresnis? ir kitoks -esnis ? biggrin.gif

Olympus-E-450-su-14-42mm-ir-40-150mm-objektyvais

arba

Canon-EOS-1000D-18-55-mm-DC-KIT

BŪČIAU LABAI DĖKINGA!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2010 10 26, 12:18)
Jei jau renkatės Pentax, tai manau, kad būtų verta šiek tiek litukų prisidėti ir pirkti naująjį K-r.

Ačiū už patarimą 4u.gif tą ir imsim, tik luktelsim gal Kalėdoms kaina nors kiek kris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2010 11 10, 00:03)
laba vakara gal yra mamyciu kurios galetu patarti renkantis fotoaparata is nikonu i ka reikia atkreipt demesi?

Iš kokių renkiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 11 14, 15:58)
Ačiū už patarimą 4u.gif  tą ir imsim, tik luktelsim gal Kalėdoms  kaina nors kiek kris ax.gif

Manau, kad pries sventes kaip tik pakels kainas mirksiukas.gif nors gal ir klystu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau nuomonių apie porą modelių, iš kurių vis negaliu išsirinkti. Visada galvojau tik apie Nikon D90, dabar nors ir jau pasenęs modelis, vis tiek norisi būtent jo, labai labai patinka juo daromos nuotraukos, bet dėl vis dar aukštokų kainų, sunku rast gerą variantą. dabar esu radus su KIT+AF-S DX 18-105MM. Ar verta pirkti su tokiu objektyvu?
Kitas variantas būtų canon 550D su kokiu 18-55 objektyvu. Patinka man jis dėl video kokybės ir tai kiek naujesnis modelis...
Tai tiek gal kas turit protingų minčių apie šiuos modelius ar patirties su jais ? smile.gif
Fotografuoju gyvūnus, žmones, filmavimas irgi labai svarbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2010 12 11, 14:59)
Sveikos, norėčiau nuomonių apie porą modelių, iš kurių vis negaliu išsirinkti. Visada galvojau tik apie Nikon D90, dabar nors ir jau pasenęs modelis, vis tiek norisi būtent jo, labai labai patinka juo daromos nuotraukos, bet dėl vis dar aukštokų kainų, sunku rast gerą variantą. dabar esu radus su KIT+AF-S DX 18-105MM. Ar verta pirkti su tokiu objektyvu?
Kitas variantas būtų canon 550D su kokiu 18-55 objektyvu. Patinka man jis dėl video kokybės ir tai kiek naujesnis modelis...
Tai tiek gal kas turit protingų minčių apie šiuos modelius ar patirties su jais ? smile.gif
Fotografuoju gyvūnus, žmones, filmavimas irgi labai svarbus smile.gif

na, ką aš galiu pasakyt yra tai, kad aš rinkčiaus canon 550d, nes pati šitą turiu, prieš tai turėjau 450d ir tikrai nesiskundžiu. fotografijos net ir perėjus nuo 450d savo raiška stebina, be to, didelis ekranas ir suteikia galimybę peržiūrėt normalų, pilną kadrą. aš dar likau patenkinta patobulintu iso, nebetoks matomas ir ect. šiaip pagrinde, manau, reiktų apsisręst ar norisi labiau pro ar kiek silpniau, nes nikon d90 skaitomas labai neblogas ir rimtas, nors canon perdaug neatsilieka, tačiau kažkodėl skaitomas netoks stiprus. o d90 minusas, tas, kad jis jau senstelėjęs, o technikoj, ypač, fotoaparatuose tai yra laaabai svarbu, o canon naujesnis variantas, su daugiau galimybių, technikos priedų, be to, technika ir viska kita, canon yra kiek pigesnė..
d90 laikiau čiupinėjau dar su šituo, man rodos, objektyvu - nu nelipo ir viskas, nei jis žavėjo manęs nei ką, tos fotkės man kažkaip nieko labai ypatingo nebuvo ar išskirtino.
žodžiu, aš totali canonistė biggrin.gif tikiuos bent kažką naujo pasakiau, nors atrodo viskas ir taip žinoma.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2010 12 12, 11:54)
na, ką aš galiu pasakyt yra tai, kad aš rinkčiaus canon 550d, nes pati šitą turiu, prieš tai turėjau 450d ir tikrai nesiskundžiu. fotografijos net ir perėjus nuo 450d savo raiška stebina, be to, didelis ekranas ir suteikia galimybę peržiūrėt normalų, pilną kadrą. aš dar likau patenkinta patobulintu iso, nebetoks matomas ir ect. šiaip pagrinde, manau, reiktų apsisręst ar norisi labiau pro ar kiek silpniau, nes nikon d90 skaitomas labai neblogas ir rimtas, nors canon perdaug neatsilieka, tačiau kažkodėl skaitomas netoks stiprus. o d90 minusas, tas, kad jis jau senstelėjęs, o technikoj, ypač, fotoaparatuose tai yra laaabai svarbu, o canon naujesnis variantas, su daugiau galimybių, technikos priedų, be to, technika ir viska kita, canon yra kiek pigesnė..
d90 laikiau čiupinėjau dar su šituo, man rodos, objektyvu - nu nelipo ir viskas, nei jis žavėjo manęs nei ką, tos fotkės man kažkaip nieko labai ypatingo nebuvo ar išskirtino.
žodžiu, aš totali canonistė biggrin.gif tikiuos bent kažką naujo pasakiau, nors atrodo viskas ir taip žinoma.

oo, labai geras atsakymas, ačiū 4u.gif Tų nuomonių begalybę jau prisiskaičiau, tai kuo toliau tuo labiau ir aš krypstu link šito canon modelio, kol kas man tai geriausias kainos/kokybės santykis, jau lyg ir nukovė tą mano svajonių Nikon... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2010 12 12, 14:14)
oo, labai geras atsakymas, ačiū  4u.gif  Tų nuomonių begalybę jau prisiskaičiau, tai kuo toliau tuo labiau ir aš krypstu link šito canon modelio, kol kas man tai geriausias kainos/kokybės santykis, jau lyg ir nukovė tą mano svajonių Nikon... biggrin.gif  blush2.gif

As ir pries pusmeti meciausiausi tarp situ dvieju modeli g.gif bet ir laimejo NikonD90. Negaliu kol kas nieko pasakyt, nes tai mano pirmasis tokio lygio fotikas.
Kazkaip daznai save pagaunu, kad visgi reikejo pirkt Canona 550...na bet ka jau turiu tuom ir dziaugiuosi.
Siaip galiu pasakyt, kad visi girs savo naudojamo modelio firma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 12, 14:25)
Kazkaip daznai save pagaunu, kad visgi reikejo pirkt Canona 550...na bet ka jau turiu tuom ir dziaugiuosi.
Siaip galiu pasakyt, kad visi girs savo naudojamo modelio firma.  mirksiukas.gif

Gal galima sužinot, kas lemia abejones? smile.gif Jei kaina nieko nereikštų, rinkčiausi negalvodama Nikon'ą, bet tenka vertint visas aplinkybes biggrin.gif O turėjau abiejų brandų gaminius, kuris geresnis pasakyt sunku, bet nikon kažkodėl labiau patiko smile.gif
Atsakyti