Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Ka @ 2011 08 25, 20:01)
O šitas parodytas fotoaparatas nekeliant didelių reikalavimų foto manau visai geras. Žinoma, jei neplanuojat rimčiau domėtis fotografija.

Va dabar tikrai-Aciu! 4u.gif
Siaip,profesionaliai-nesiruosiu dometis biggrin.gif Bet gi norisi kad visai s... nebutu.
O kaina,nu ka as zinau g.gif Gal apie 500lt tikrai galeciau "paklot". blush2.gif

O is tokiu ar yra,sakykim,geresnis? g.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 20:26)
...didelio skirtumo tarp ju nera - kuris jums labiau patinka (pasiziurekit, paciupinekit, pakilnokit parduotuvej) ir i norima kaina telpa, ta ir imkit.

....Isvis tai dabar dar ir suabejojau - asses ar ases turejot omeny?  g.gif

...Aciu! 4u.gif
.... lotuliukas.gif oj,negaliu! doh.gif Tikrai nieko blogo neturejau omeni! (ale kaip paskui greit sureagavot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

QUOTE(fotolama @ 2011 08 25, 20:42)
Taigi šiknomis išvadino, negi neaišku? smile.gif

Niu,maz jum (matosi) ir neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 26 rugpjūčio 2011 - 06:47
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 25, 16:07)
Galit pavadint ir taip "muiline".
Aciu!  4u.gif

Ai,dieve,koks jautrumas smile.gif Aš savo veidrodinį canon 500D nunešiau į fotoatelje fotografui, kad man kai ką paaiškintų, tai tas fotografas mano beveik 2 kg sveriantį veidrodį irgi pavadino muiline lotuliukas.gif Iškart apsižvengiau ant vietos. Taigi.. 4u.gif
Atsakyti
Jetau,nejau tik piktuma matot tarp eiluciu??? blink.gif
Zmogus tiesiog iesko informacijos,o jus taip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2011 08 26, 08:48)
Ai,dieve,koks jautrumas smile.gif Aš savo veidrodinį canon 500D nunešiau į fotoatelje fotografui, kad man kai ką paaiškintų, tai tas fotografas mano beveik 2 kg sveriantį veidrodį irgi pavadino muiline  lotuliukas.gif Iškart apsižvengiau ant vietos. Taigi..  4u.gif

Nefantazuokite smile.gif Canon 500D nei pusės kilogramo nesveria...
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 26, 07:46)
O is tokiu ar yra,sakykim,geresnis?  g.gif

Aš draugei šį rekomendavau, kai ji pasakė, jog nori iki 500 litų investuoti. Būčiau rekomendavusi tokį kaip savo, bet, kad nebegamina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 08 26, 08:03)
Nefantazuokite smile.gif Canon 500D nei pusės kilogramo nesveria...

Galiu galvą guldyti, kad vakarop maniškis sveria ne mažiau kaip toną. Ryte jo svoris , kaip bebūtų keista, nukrenta . Ir kas čia galėtų būti... reikia dar kartą į fotoatelje nueit pasikonsultuot blink.gif
Atsakyti
na, o jei be bajeriu, tai ėmiau ir pasvėriau-1,2 kg. Sunkus , rupūžė. bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 26, 11:11)
Aš draugei šį rekomendavau, kai ji pasakė, jog nori iki 500 litų investuoti. Būčiau rekomendavusi tokį kaip savo, bet, kad nebegamina. biggrin.gif

Koks mielas žodis investuoti biggrin.gif čia jis tikrai semantizmas biggrin.gif Skirti tiek ir tiek lėšų smile.gif
Atsakyti
Nuo šiol visą gyvenimą atsiminsiu. biggrin.gif Ačiū už patikslinimą!
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 26, 11:11)
Aš draugei šį rekomendavau,

Diiiiiiiiiiidelis dekui!!!! 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti