Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(aridax @ 2010 08 10, 12:38)
Labu. O as noreciau paklausti, kur Lietuvoje geriausiai pirkti fototechnika? (kol kas objektyvai canon'ui domina) Uzsisakinet reik, ar pan? su e-bay nedraugauju, kaip ir su paciu kompu.. tiesiog nekenciu ilgo sedejimo ir narsymo  ax.gif

Laba,

LT Canon'ais labiausia specializuojasi sergita. Bet jei pvz objektyvus planuoji pirkti tamrono arba sigmos gali pasidairyti fotofabrike arba vilbroje smile.gif
Fotofabrike berniukai draugiskesni del kainu blush2.gif
Atsakyti
sveiki. negaliu apsisprest koki pentaxa griebti ?
PENTAX K-X
AR
PENTAX K200D

fotografuociau zmones, gamta...
gal turit ka pakomentuoti ?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 23, 13:49)
PENTAX K-X
AR
PENTAX K200D

mes ties šiuo beveik apsistojom, fotogtafuotumėn keliones, šventes namuose...
PENTAX K-X
Gal kas pakomentuotų trūkumus?Įdomiausia tai, kaip naktinės foto gaunas ax.gif
Atsakyti
Sveiki, oka galetumete pasakyti apie fotoaparata Canon EOS 550d?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 23, 13:49)
PENTAX K-X
AR
PENTAX K200D

Jei jau renkatės Pentax, tai manau, kad būtų verta šiek tiek litukų prisidėti ir pirkti naująjį K-r.
Atsakyti
Sveiki,Kaune,sendaikčių turguje aptikau Canon eos 650,tą juostinį,su objektyvu.
Na neseniai rimtai pradėjau užsiimti fotografija ir norėčiau pradžiai tokio ale rimtesnio fotoaparato.
Na kaina,normali gan atrodo,400lt,bet nežinau nei kaip pažiūrėti kiek kadrų padaryta ar aplamai jis veikia. Šį šeštadienį važiuosiu dar kart jį apžiūrėti,į ką turėčiau atkreipti dėmesi ?
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2010 10 28, 19:44)
Na neseniai rimtai pradėjau užsiimti fotografija ir norėčiau pradžiai tokio ale rimtesnio fotoaparato.
Na kaina,normali gan atrodo,400lt,bet nežinau nei kaip pažiūrėti kiek kadrų padaryta ar aplamai jis veikia. Šį šeštadienį važiuosiu dar kart jį apžiūrėti,į ką turėčiau atkreipti dėmesi ?

Koks objektyvas?

Man ta kaina įtartinai didelė. ebay.co.uk tie Canon EOS 650 eina iki 100Lt už fotoaparatą. Su objektyvais apie 200Lt.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2010 10 29, 10:49)
Koks objektyvas?

Man ta kaina įtartinai didelė. ebay.co.uk tie Canon EOS 650 eina iki 100Lt už fotoaparatą. Su objektyvais apie 200Lt.

rimtai ? Na mato,turbūt,kad žalia mergaitė tai pasakė beleką,kas šovė į galvą. Rytoj tada važiuoju ir pažiūrėsiu koks objektyvas,sakyt 100lt ir imu ? Ar išvis nelabai apsimoka tokius pirkti?
Fotografuoju su panasonic tz1 ir esu labai nepatenkinta,na o už fotoaparatą kolkas 1000lt negaliu pakloti.
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2010 10 29, 13:21)
rimtai ? Na mato,turbūt,kad žalia mergaitė tai pasakė beleką,kas šovė į galvą. Rytoj tada važiuoju ir pažiūrėsiu koks objektyvas,sakyt 100lt ir imu ? Ar išvis nelabai apsimoka tokius pirkti?
Fotografuoju su panasonic tz1 ir esu labai nepatenkinta,na o už fotoaparatą kolkas 1000lt negaliu pakloti.

Reikia nepamiršti, kad su juostiniu fotografuoti yra brangu - juostos, ryškinimas, skenavimas.
Atsakyti
Sveiki,

esu visiskai naujoke fotografijos pasaulyje, isskyrus vadinamasias ,,muilines". Bet visada trauke tas menas, tad nusprendziau isigyti normalesni fotoaparata, su kuriuo noreciau fotografuoti zmones, peizazus, sventes savo rate ir pan. Patarlkit, i kokius parametrus reiktu kriept demesi? Girdejau, kad pradedantieji turetu orientuotis i veidrodinius fotoaparatus. Apsvieskit, ka reiskia vieni ar kiti skaiciukai smile.gif Ko reikia, kas svarbiausia, ir kas ne tiap svarbu, bet iskelia fotoaparato kaina?

Sirdingai dekoju is anksto. JEi galima tai i az. Temos nuolat neseku, o aktualu kuo greiciau. Beje, planuoju prikti fotoaparata uzsienyje. Ar patartumet geriau LT? laukiui labai jusu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2010 10 28, 19:44)

Per brangu. Pirkti eos juostini gal but pteisinama jei turi eos dslr aparata ir bent kelis ef objektyvus. Kitu atveju jei nori juostinio, imk koki olympus ar konica su 50uku ir bus laimes ir kokybes daugiau nei is dslr eos dvieju skaiciu.
Atsakyti
Laba,gal galetumet parekomenduot gera fotoaparata iki 1500lt.Muiliniu nebenoriu,nes nesigauna man gera kokybe su jom.
Atsakyti