Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Ka @ 2011 08 24, 15:08)
Žinau, kad fotofabrike galima tartis ir derėtis. Proto ribose. smile.gif
rG, o ko ir kiek palauksi? Galima pavyzdį? ax.gif

na, daugelį dalykų reikia užsakyti, ypač pentax sistemai, tad reikia palaukti, pavyzdžiui, 2-3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 23, 14:47)
D90. Neklausk kodėl wink.gif

O man įdomu, kodėl? D90 gi jau ne išjaunųjų skaitosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Ieskau fotoaparato,profesionalui man nebut,tai ir dairaus paprastesnio,bet,aisku,ir kokybiskesnio...Ar kas ka galit patart? (kaina irgi svarbi blush2.gif )
Kas gal ka zino apie sita? http://www.azon.lt/F...-310-Black.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 25, 07:27)
Sveikos!  4u.gif
Ieskau fotoaparato,profesionalui man nebut,tai ir dairaus paprastesnio,bet,aisku,ir kokybiskesnio...Ar kas ka galit patart? (kaina irgi svarbi blush2.gif )
Kas gal ka zino apie sita? http://www.azon.lt/F...-310-Black.html  4u.gif

Manau, kad renkantis muilinę,bet neturint ypatingų pageidavimų, kaip pvz. atsparumas smūgiams ar vandeniui, pakanka paisiimti bet kokį aparatą, telpantį į pasirinktas kainos ribas. Kokybė jų vistiek labai panaši.
Atsakyti
Galit pavadint ir taip "muiline".
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Kaip supratau,cia baisios "asses" biggrin.gif O del "muiliniu" nieks nieko nepatars??? blink.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ou kamon.. biggrin.gif Pirma man atrodo, kad reikėtų įvardinti sumą, kurią galit skirti jei norit iš daugiau variantų rinktis.
O šitas parodytas fotoaparatas nekeliant didelių reikalavimų foto manau visai geras. Žinoma, jei neplanuojat rimčiau domėtis fotografija.
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 25, 20:49)
Kaip supratau,cia baisios "asses"  biggrin.gif  O del "muiliniu" nieks nieko nepatars???  blink.gif  g.gif  bigsmile.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 25, 19:49)
Kaip supratau,cia baisios "asses"  biggrin.gif  O del "muiliniu" nieks nieko nepatars???  blink.gif  g.gif  bigsmile.gif

Ar del termino "muiline" isizeidet? Tai be reikalo - tuos kompaktinius fotoaparatus ne tik asai taip vadina mirksiukas.gif Ir kaip Lauragna sake, didelio skirtumo tarp ju nera - kuris jums labiau patinka (pasiziurekit, paciupinekit, pakilnokit parduotuvej) ir i norima kaina telpa, ta ir imkit.

Isvis tai dabar dar ir suabejojau - asses ar ases turejot omeny? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 21:26)
Isvis tai dabar dar ir suabejojau - asses ar ases turejot omeny?  g.gif

Taigi šiknomis išvadino, negi neaišku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 08 25, 20:42)
Taigi šiknomis išvadino, negi neaišku? smile.gif

Na as visada tikiuosi geriausio... ax.gif biggrin.gif

Dar norejau paklausti - ar kas nors naudojates graduated neutral density filters? Ar verta toki isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 22:23)
Dar norejau paklausti - ar kas nors naudojates graduated neutral density filters? Ar verta toki isigyti?

Aš nesinaudoju. Šiais visagalio fotošopo laikais yra labai lengva gauti tą patį, kaip ir naudojant šį filtrą... blush2.gif
Atsakyti