Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 23:57)
Neplanuoju užsiimti komercija, fotošopu specialybės vedina turėčiau mokėt naudotis  biggrin.gif Reikia naujesnės technikos, kad galėčiau fotografuoti savo malonumui, draugams ir pan. Gal kas netyčia bandėt tą naują hibridišką skaitmeną ir galit argumentuoti, kodėl (jei) tai blogesnis pasirinkimas už veidrodį? Iš anksto ačiū.

Pasiskaityk poros menesiu senumo zinutes sioje temoje 4u.gif As tuomet cia uzdavinejau tuos pacius klausimus, nes buvo iskiles toks pats pasirinkimas. Siaip jau is to, ka parasei, man atrodo, kad tau uztektu tiesiog geros kompaktines skaitmenos. Arba ir hibridinuko, jei butent jo norisi - dabar ju visai nedideliu esama. O jei nori/ketini mokytis fotografuoti ne auto rezimu - pirk veidrodini. As nusipirkau ir nesigailiu smile.gif

Beje, pries kuri laika as cia sakiau, kad veidrodini vis tiek verta pirkti, nes techniniai parametrai geresni. Tas tiesa. Bet jau isitikinau, kad tai nebutinai reiskia, jog nuotraukos auto rezimu bus zymiai geresnes. Bus, jei mokesi naudotis fotoaparato galimybemis - taip taip, net ir Auto rezimui tas galioja ax.gif Sia prasme su kompaktu zymiai paprasciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 rugpjūčio 2011 - 12:52
sveikos gal galit kas nors man padet asisprest renkuosi ir niekaip neapsisprendziu, renkuosi tarp Nikon D 5100 18-105mm VR ir su tuo paciu objektyvu Nikon D90 kuris geriau? nu jau tie prisiskaiciau ir nebezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 08 23, 14:09)
sveikos gal galit kas nors man padet asisprest renkuosi ir niekaip neapsisprendziu, renkuosi tarp Nikon D 5100 18-105mm VR  ir su tuo paciu objektyvu Nikon D90 kuris geriau?  nu jau tie prisiskaiciau ir nebezinau...  doh.gif

D90. Neklausk kodėl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 23, 14:47)
D90. Neklausk kodėl wink.gif

na dekui tada ir neklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 23, 11:44)
<..>
O jei nori/ketini mokytis fotografuoti ne auto rezimu - pirk veidrodini. As nusipirkau ir nesigailiu smile.gif

vis tik svarstau po vakar vakaro apie veidrodį. ir kompiuterį mąstau ta linkme naujinti, kad dirbti su nuotraukom. jeigu jau naujinti techniką, tai rimtai. ir vis tiek apetitas kyla bevalgant. kas čia žino, gal paskui jau ir ne tik dėl savęs nuotraukas pradėsiu daryti...
ačiū labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, technikos žinovai. biggrin.gif
Mane domina vienas klausimas. Žinau, kad pirksiu fotoaparatą Canon eos 550D. Ar jis gali būti dar pigesnis po mėnesio ar dviejų? Šiuo metu fotofabrike su kitiniu obj., mačiau, kad kainuoja 2299 Lt. Dabar jau galėčiau pirkti, bet jei jis po mėnesio 100 pinigų atpigs, nagus nusigraušiu, nes ir tie 100 pinigų nesimėto pakampėm. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 rugpjūčio 2011 - 18:07
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 17:06)
Sveiki, technikos žinovai.  biggrin.gif
Mane domina vienas klausimas. Žinau, kad pirksiu fotoaparatą Canon eos 550D. Ar jis gali būti dar pigesnis po mėnesio ar dviejų? Šiuo metu fotofabrike su kitiniu obj., mačiau, kad kainuoja 2299 Lt. Dabar jau galėčiau pirkti, bet jei jis po mėnesio 100 pinigų atpigs, nagus nusigraušiu, nes ir tie 100 pinigų nesimėto pakampėm.  biggrin.gif

Didziausios nuolaidos buna pries ir po Kaledu,arba kaip iseina naujas modelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad reikia švenčių laukti. Tik sunku kuomet jau turi tą reikalingą sumą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 19:01)
Taip ir galvojau, kad reikia švenčių laukti. Tik sunku kuomet jau turi tą reikalingą sumą. biggrin.gif

Galima nusipirkti dabar ir neziureti kiek kainuos veliau..Na,kad nervu sau nesigadinti smile.gif As tai neislauksciau svenciu.....Nors jo ,uz tuos sutaupytus galima koki 50-tuka nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 18:06)
Sveiki, technikos žinovai.  biggrin.gif
Mane domina vienas klausimas. Žinau, kad pirksiu fotoaparatą Canon eos 550D. Ar jis gali būti dar pigesnis po mėnesio ar dviejų? Šiuo metu fotofabrike su kitiniu obj., mačiau, kad kainuoja 2299 Lt. Dabar jau galėčiau pirkti, bet jei jis po mėnesio 100 pinigų atpigs, nagus nusigraušiu, nes ir tie 100 pinigų nesimėto pakampėm.  biggrin.gif

Nueik į Varlės neinternetinę parduotuvę ir pabandyk derėtis. Aš ten gavau gerą nuolaidą , toli gražu už tokią kainą nebuvo nė viename tinklalapyje.
Atsakyti
Visur duoda tas nuolaidas. Fotofabrike visada gaunu ir net neprašyta (pavyzdžiui, už tai, kad palauksiu) rolleyes.gif
Atsakyti
Žinau, kad fotofabrike galima tartis ir derėtis. Proto ribose. smile.gif
rG, o ko ir kiek palauksi? Galima pavyzdį? ax.gif
Atsakyti