Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(fotolama @ 2011 07 27, 10:50)
Visų pirma, panasonic "Lumix" vadina visus be išimties savo skaitmeninius fotoaparatus, paimkite kokius nors pigučius Canon, Nikon ir pasakykite ar jie jums antipatijos nesukels.
Antra - ko gero visos prieš kelis metus gamintos muilinės kels antipatiją ir tai nekeista.

Tad nedalinkite tokių subjektyvių "patarimų"... Panasonic muilinės šiuo metu yra tarp lyderių.

As tik issakiau savo nuomone apie Panasonic. ax.gif Juk zmogus kiek supratau to ir klausia.Negaliu nieko pasakyti apie Canon ar Nikon muilines nes nesu turejus.Pastebejau,kad Panasonic muilines siuo metu tarp lyderiu,bet ir kainuoja tiek kiek zemesnes klases veidrodiniai fotoaparatai.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 27, 12:42)
As kazkada turejau 27 Lumixa.Tikekimes,kad per keleta metu jis patobulejo.Neperseniausiai dulkes nusiputus pasibandziau pafotografuoti,tai ir prisiminiau kodel pas mane atsirado antipatija Panasonic Lumix fotoaparatams. doh.gif

Turejau Panasonic DMC FZ-5 daugybe metu, tuo metu kai pirkau, buvo vienas is geriausiu savoj klasej. Ir rodant savo nuotraukas sulaukiau daugybe pagyrimu ir klausimu kokiu fotoaparatu fotrografuota, dabar atidaviau mamai, fotografuoja ir vargo nemato, nei vieno blogo zodzio apie ji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 27, 11:50)
Turejau Panasonic DMC FZ-5 daugybe metu, tuo metu kai pirkau, buvo vienas is geriausiu savoj klasej. Ir rodant savo nuotraukas sulaukiau daugybe pagyrimu ir klausimu kokiu fotoaparatu fotrografuota, dabar atidaviau mamai, fotografuoja ir vargo nemato, nei vieno blogo zodzio apie ji schmoll.gif

Na va kaip puiku 4u.gif Gal mano koks brokuotas buvo,nes prie ISO 400 triuksmas dideliausias buvo.Ir WB taip grybavo,kad net verkti noredavosi.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 27, 13:58)
Na va kaip puiku 4u.gif Gal mano koks brokuotas buvo,nes prie ISO 400 triuksmas dideliausias buvo.Ir WB taip grybavo,kad net verkti noredavosi.

Parodykite tais laikais gamintą muilinę, kur buvo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 27, 12:00)
Parodykite tais laikais gamintą muilinę, kur buvo geriau smile.gif

Kiek supratau buvo.Va,zmones po siai dienai neatsidziaugia savo senai pirktais fotoaparatais smile.gif
Atsakyti
nu su veidrodiniais ner nei ka lyginti. pati neseniai tik isigyjau, ir negaliu atsidziaugti. aisku, jau veidrodinis iskart reikalauja investiciju doh.gif . iskart norisi ivairiu priedu, kurie kainuoja nemazai. kiek dabar teko dometis, tai yra ziauriai geru "muiliniu", aisku ju kaina beveik nesiskiria nuo veidrodiniu, tik cia vienas pliusas, kad joms jau priedu nebereikia.
Atsakyti
Dereša, jei fotografuosit tik auto rezimu, tai tikrai nera didelio skirtumo, ar kompaktiska muiline pirksit, ar a la veidrodini , t.y. didesni fotoaparata. Nors jie is tiesu nera tokie jau dideli ir sunkus. Ir vienas skirtumas visgi yra - kompaktiskos muilines siais laikais nebeturi vaizdo ieskiklio, fotografuojama vaizda matai tik galiniame ekranelyje. Mane asmeniskai labai erzina, ypac kai ryski saule lauke. Kitas privalumas - pafotografavus su hibridiniu fotaparatu, lengviau bus pereiti prie veidrodinio (jei noresis), nes mygtukai, meniu, nustatymai - viskas labai panasu, nors ir "ne to" lygio.

Apie Panasonic Lumix tai as tik gerai galiu atsiliepti. Daug metu turejau hibridinuka (fz30), ir buvau labai juo patenkinta. Zinoma, visai ne ta kategorija nei veidrodinis fotaparatas (dabar jau galiu palyginti), betgi tikrai ne visiems to veidrodinio reikia...

Beje, kompaktisku muiliniu kategorijoje tai labai labai rekomenduociau butent Panasonic Lumix - tz18. Tikrai labai geras fotoaparatas tiems, kam norisi tiesiog graziu ryskiu nuotrauku, nesigilinant i "technines smulkmenas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 27 liepos 2011 - 21:48
QUOTE(Jurzole @ 2011 07 27, 20:46)
Kitas privalumas - pafotografavus su hibridiniu fotaparatu, lengviau bus pereiti prie veidrodinio (jei noresis), nes mygtukai, meniu, nustatymai - viskas labai panasu, nors ir "ne to" lygio.

meniu ismokimas netrunka tiek ilgai, kad tai ivardinciau privalumu g.gif ypac jei nuo auto rezimo pereinama.
O jei pereis prie kitos firmos? naujas meniu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 28, 10:09)
meniu ismokimas netrunka tiek ilgai, kad tai ivardinciau privalumu  g.gif ypac jei nuo auto rezimo pereinama.
O jei pereis prie kitos firmos? naujas meniu tongue.gif

Labai juokinga, bravo! cool.gif rolleyes.gif

Privalumai kiekvienam kitokie, as tik issakiau savo nuomone. Beje, ir kaina hibridinuku gerokai skiriasi nuo veidrodiniu. Daug kam aktualu...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 07 21, 18:53)
merginos, kuris is veidrodiniu pigesniu fotoaparatu geresnis?
Nikon D3100 18-55mm ??
Canon EOS 1100D 18-55mm??
aciu

mane sitas klausimas irgi domina 4u.gif
Atsakyti
Noriu konsultacijos:
gal galit parekomenduot pigią muilinkę (iki 500lt) ? Fotografija, kaip iš klausimo matot, nesidomiu ir pradėt nežadu. Tad reikia paprastučio, kompaktiško, kad kokybė savos kategorijos grupėj būtų geresnė ir nenustiptų po pusmečio.
Atsakyti
Sveiki noriu pirkti savo pirmąjį veidrodinį fotoaparatą , svarstau apie Nikon D3100. bet bėda kad jokio pažįstamo žmogaus nusimanančio apie foto aparatus nepažįstu.gal galite nors kiek papasakoti apie objektyvus? nes juose esu žalia, bei visuose trumpiniuose. ir dar apie kainos reikalus, už savaites skrendu į UK, ar tiesa, kad ten foto aparatą gaučiau pigiau? kiek pigiau?
Atsakyti