vistik galvoju sita pirkt
http://www.efoto.lt/.../panasonic_fz45
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 11:08)
Jei jus dideli fotoaparatai traukia tai pirkite iškart veidrodinį. Arba kokį Olympus E-PL, Sony NEX.
Nes dabar jūs dėl savo nepatyrimo bei žinių trūkumo ne ten žiūrite...
QUOTE(fotolama @ 2011 07 27, 11:14)
Jei jus dideli fotoaparatai traukia tai pirkite iškart veidrodinį. Arba kokį Olympus E-PL, Sony NEX.
norejau veidrodini, bet ten akis reiketu keitinet ir iki 1000 nerasiu
paziurejau ka siulot, bet jie juk nedideli
Kam visiems žmonėms siūlyti tuos veidrodinius. Jie gi kainuoja tiktai ne po 1000 ar 1500 lt
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 11:55)
imk bet koki, nera tu skirtumu dideliu.. vis tiek ne visam gyvenimui per metus karta du nueik pas profa, pafotkins, ir turesi graziu foto
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 27, 12:04)
imk bet koki, nera tu skirtumu dideliu.. vis tiek ne visam gyvenimui per metus karta du nueik pas profa, pafotkins, ir turesi graziu foto
ta parsme , kad nieko doro nenufotkinsi, ane?
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 12:11)
ta parsme , kad nieko doro nenufotkinsi, ane?
neee, nufotkinsi. bus rysku, ko ir reik. bet nebus skirtumo, ar tuo modeliu, ar anuo fotkinsi, ypac jei nesidomesi pacia fotografija ir kas su kuo valgoma. o jei noresi meniskesniu foto, isplauto fono ir pan. nueisi ir pasidarysi fotosesija
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 11:55)
Aš siūlau irgi pirkti ne veidrodinuką ir mažesnį [juk kokia pasiūlą! Yra kokių kompaktiškų, gražių], nesuprantu, kodėl ieškote tokio ale "veidrodinis"?
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 27, 12:27)
Aš siūlau irgi pirkti ne veidrodinuką ir mažesnį [juk kokia pasiūlą! Yra kokių kompaktiškų, gražių], nesuprantu, kodėl ieškote tokio ale "veidrodinis"?
Man rodos, kad Dereša nesuvokia, kad tų a la veidrodinių foto visai nesiskirs nuo mažų muilinukių nuotraukų, nes pas juos visus yra mažyčiai sensoriai.
QUOTE(fox. @ 2011 07 27, 12:42)
As kazkada turejau 27 Lumixa.Tikekimes,kad per keleta metu jis patobulejo.Neperseniausiai dulkes nusiputus pasibandziau pafotografuoti,tai ir prisiminiau kodel pas mane atsirado antipatija Panasonic Lumix fotoaparatams.
Visų pirma, panasonic "Lumix" vadina visus be išimties savo skaitmeninius fotoaparatus, paimkite kokius nors pigučius Canon, Nikon ir pasakykite ar jie jums antipatijos nesukels.
Antra - ko gero visos prieš kelis metus gamintos muilinės kels antipatiją ir tai nekeista.
Tad nedalinkite tokių subjektyvių "patarimų"... Panasonic muilinės šiuo metu yra tarp lyderių.