merginos, kuris is veidrodiniu pigesniu fotoaparatu geresnis?
Nikon D3100 18-55mm ??
Canon EOS 1100D 18-55mm??
aciu
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 07:25)
Laba, klausimelis butu toks...turiu senuka canon 450D, kol kas naujesniam aparatui nera pinigeliu, tad tenkinuos ta, ka turiu, kadangi esu tik pradedancioji,ikalbeta buvau pirkt ir 50 1/8, bet jis manes netenkina, labaiausiai megstu fotografuoti vaikus, zmones, portretus...kartais macro noretus...o bet taciau, ieskausi portretinuko dabar , pasiskaitinejau, kad 85 1/8 geriau nei 50 1/4, kaina panasi, daugaiu nei 1500 tukst. negaliu sau leisti, ne sdar ir blykstes reikia...ar mano pasirikimas geras?Aciu,kas nepatinges ir atsakys...
85mm macro fotografijai ne pats idealiausias objektyvas. Turiu macro 100mm, bet ne viena karta pagalvojau, jog butu gerai daugiau tu mm
Pas mane 50mm 1,4. Myliu as ta objektyva portretukams
Papildyta:
QUOTE(M@rish@ @ 2011 07 20, 20:43)
Sveiki.
Noreciau jusu nuomones del objektyvu, pasimeciau
Nusiziurejau Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS. Gal kas is patirties gali pasakyti "+" ir "-", dar mastau apie SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.
Ar butinas IS (stabilizavimas) tokio tipo objektyvams.
Noreciau jusu nuomones del objektyvu, pasimeciau
Nusiziurejau Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS. Gal kas is patirties gali pasakyti "+" ir "-", dar mastau apie SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.
Ar butinas IS (stabilizavimas) tokio tipo objektyvams.
IS telezoominiams objektyvams manau tikrai nepamaisytu. Na man ne kulturistei, tai be jo niekaip
Tosk, Rico dekui uz atsakymus.
sveikos, norejau jusu patarimo, ruosiuosi pirkti futika, noreciau veidrodinio, bet speju, kad pagrinde bus ant automato , tagi kas geriau ar pigiausias veidrodinis ar uz koki 1000 skaitmeninis, kur nuotrauku kokybe butu geresne?
Sveiki
As po ilgiausiu dvejoniu ir blaskymusi del objektyvo visgi apsistojau ties Pentax SMC 55-300mm /4-5.8 ED . Fotografuoju dazniausiai vaika, keliones.. Ka manot apie ji, gal kas susiduret realybej?
As po ilgiausiu dvejoniu ir blaskymusi del objektyvo visgi apsistojau ties Pentax SMC 55-300mm /4-5.8 ED . Fotografuoju dazniausiai vaika, keliones.. Ka manot apie ji, gal kas susiduret realybej?
QUOTE(Dereša @ 2011 07 22, 21:06)
sveikos, norejau jusu patarimo, ruosiuosi pirkti futika, noreciau veidrodinio, bet speju, kad pagrinde bus ant automato , tagi kas geriau ar pigiausias veidrodinis ar uz koki 1000 skaitmeninis, kur nuotrauku kokybe butu geresne?
Pradžiai užteks skaitmeninio, gal veidrodinio ir nebeprireiks, O jei po kurio laiko atsitiks taip, kaip man-kad skaitmeninis visgi nebetenkina, po poros metų galite jį parduoti, ypač, jei protingai išsirinksit gerą skaitmeninio modelį.
QUOTE(Lauragana @ 2011 07 27, 08:45)
Pradžiai užteks skaitmeninio, gal veidrodinio ir nebeprireiks, O jei po kurio laiko atsitiks taip, kaip man-kad skaitmeninis visgi nebetenkina, po poros metų galite jį parduoti, ypač, jei protingai išsirinksit gerą skaitmeninio modelį.
o gal koki nors galetumet pasiulyt iki 1000?
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 07:48)
o gal koki nors galetumet pasiulyt iki 1000?
Įmetu berods ismanančio zmogaus atsakymą iš fotofabriko lt, kur jau buvo užduotas panasus klausimas:
Vienas iš variantų - Panasonic Lumix DMC-LX5 - bet netelpame į ribas su Jūsų minėtu kainos intervalu. Aparato dydžio su kokybe nesieju ir nesinori to daryti, nes tai nelabai aktualu, labiau reikia žiūrėti aparato savybes, nei dydį. Kitas variantas - Canon PowerShot S95, kuris taip pat pasižymi geromis savybėmis. Tik kaina taip pat didesnė, nei Jūsų numatyta. Canon G12 - kaina taip pat - baisoka mėgėjiškiems poreikiams.
Šie aparatai sukurti kokybei gauti.
Jei kainą pasirinktume apie 1000 Lt, reiktų leistis į šiokius tokius kompromisus kokybei, rinktis iš Ultrazoom kategorijos aparatų, Canon SX30, Panasonic DMC-FZ45, Kodak Z981, ir panašius. Visi paminėti turi rankinius nustatymus.
labai aciu uz atsakyma
QUOTE(Lauragana @ 2011 07 27, 08:45)
Aš manau, kad Dereša klausdama apie fotoaparatus tikrai neturėjo mintyje, kad ji kaip į alternatyvą žiūri ir į juostinius fotoaparatus
QUOTE(Dereša @ 2011 07 27, 10:29)
Man tai jis Muilinė veidrodinio fotoaparato dydžio korpuse...
Jei jau muilinę pirkti, tai tokią, kad į kišenę tilptų.