Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 07:25)
Laba, klausimelis butu toks...turiu senuka canon 450D, kol kas naujesniam aparatui nera pinigeliu, tad tenkinuos ta, ka turiu, kadangi esu tik pradedancioji,ikalbeta buvau pirkt ir 50 1/8, bet jis manes netenkina, labaiausiai megstu fotografuoti vaikus, zmones, portretus...kartais macro noretus...o bet taciau, ieskausi portretinuko dabar , pasiskaitinejau, kad 85 1/8 geriau nei 50 1/4, kaina panasi, daugaiu nei 1500 tukst. negaliu sau leisti, ne sdar ir blykstes reikia...ar mano pasirikimas geras?Aciu,kas nepatinges ir atsakys...

Kuom nepatiko 50mm? ax.gif
Atsakyti
kambari as ir su 50 nelabai telpu, ta tai zinau...man aktuliau lauke...o 50 nepatiko bokeh, man daug graziau daro 70-300 4/5,6., kalbu apie lauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 11:46)
kambari as ir su 50 nelabai telpu, ta tai zinau...man aktuliau lauke...o 50 nepatiko bokeh, man daug graziau daro 70-300 4/5,6., kalbu apie lauka bigsmile.gif

ka reiskia graziau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 11:51)
ka reiskia graziau?smile.gif

Pas Canon 50 f/1.8 boke yra grubus, susiliejimai ne švelnūs, o aštrūs, dar kitąkart toks boke vadinamas "nervingu". Matomai juratike nori, kad fonas būtų sulietas švelniai, be aštrių perėjimų, angliškai jis vadinamas creamy wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
Turiu tokį klausimėlį, gal kas susidūrėt?

At tinka velbon firmos trikojui manfrotto firmos galva? O gal firmos nieko dėtos ir sriegis visų trikojų vienodas g.gif

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 20, 10:59)
Pas Canon 50 f/1.8 boke yra grubus, susiliejimai ne švelnūs, o aštrūs, dar kitąkart toks boke vadinamas "nervingu". Matomai juratike nori, kad fonas būtų sulietas švelniai, be aštrių perėjimų, angliškai jis vadinamas creamy wink.gif

Ačiū, nemokėjau išsireikšti...taip ir yra...man norisi švelnaus bokeh...
bet atsakykit, ar mane šiuo atžvilgiu tenkins 85 1/8... g.gif , plius jis priskiriamas prie portretinių, kas man labai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 13:00)
bet atsakykit, ar mane šiuo atžvilgiu tenkins 85 1/8... g.gif , plius jis priskiriamas prie portretinių, kas man labai aktualu.

Žiūrėkite interneta tuo objektyvu padarytas nuotraukas ir pati pamatysite tenkina to 85mm boke ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 20, 13:00)

o kaip tu manai, ka tas portretinis uz tave padarys?smile.gif 50mm ant cropo irgi ne 50
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 13:30)
o kaip tu manai, ka tas portretinis uz tave padarys?smile.gif 50mm ant cropo irgi ne 50

Atvirai pasakius, nelabai suprantu kodėl kabinėjatės prie juratikės. Ji labai aiškiai pasakė kodėl nori keisti 50mm f/1,8 - prastas boke.

O 50mm yra 50mm, nepriklausomai nuo to ant kokio fotoaparato objektyvas uždėtas.
Atsakyti
Brum, jis uz mane tikrai,kad nieko nepadarys, to ir nereikia...tiesiog noriu pasikeisti ji as ir viskas...neprilipo jis man...
Tik va mane kamuoja klausimas i ka keisti...kai finansai riboti... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Noreciau jusu nuomones del objektyvu, pasimeciau ax.gif
Nusiziurejau Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS. Gal kas is patirties gali pasakyti "+" ir "-", dar mastau apie SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.
Ar butinas IS (stabilizavimas) tokio tipo objektyvams.
Atsakyti
QUOTE(M@rish@ @ 2011 07 20, 20:43)
Sveiki.

Noreciau jusu nuomones del objektyvu, pasimeciau  ax.gif
Nusiziurejau  Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS. Gal kas is patirties gali pasakyti "+" ir "-", dar mastau apie SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.
Ar butinas IS (stabilizavimas) tokio tipo objektyvams.

Turiu pirmaji, pirkau kartu su kitiniu, visai neblogas ax.gif bet beveik pora metu nenaudojau, kaip rase lyg Fotolama, kad po fix'u zoomai netenkina tongue.gif
vakar ji keliem kadram naudojau, reikejo is tolo pagaudyti, neziurejau dar rezultatu blush2.gif jis man uz 18-55 IS daug geriau patiko, ant 55mm fotografuodavau jei tilpdavau del geresnes kokybes, bet kai 50mm 1.4 nusipirkau ir nebepaimu nei vieno ju i rankas tongue.gif
is toli su zoomu fonas graziai isplaunamas ax.gif

apie antraji negaliu nieko pasakyti 4u.gif
Atsakyti