Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(kerryy @ 2011 07 03, 22:29)
supratau, aciu  4u.gif
o pagal aprasyma kuris geresnis? na gal kazkuris turi didesniu pliusu o kitas koki rimta minusa  g.gif  apie canon daug info neradau o va nikon aprasymai geri bet atseit jis prasciausias is visu veidrodiniu nikonu...tai gal neverta jo pirkt tada. gal isviso nei vienas daug demesio nevertas?
dar as klausiau as buna juose lietuviskas meniu blush2.gif ?
nu man zaliai turbut kvaili klausimai kyla... bet cia man vienintele viltis atsakymus gaut smile.gif
nikon
canon

Apie veidrodinius fotoaparatus ir ju klases yra labai neblogas straipsnis http://www.mikasbink...traipsniai/dslr .
Ir svarbiausia kad bet koks veidrodinis fotoaparatas bus aukstesnes klases nei geriausias muilinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2011 07 03, 22:32)
aciu. super brangaus as ir nenoriu. renkuosi tarp canon eos 1100d ir nikon D3000.  jie iki 1500 kainuoja.
vat kad nera kas patartu...  verysad.gif  prasausi prasau cia ir niekaip pagalbos nesulaukiu  doh.gif  noriu tokio kad galeciau mokytis fotografuoti, legvas valdymas, kad uztektu ir to objektyvo kuris parduodamas su fotoaaratu (nezinau kaip cia tiksliau issireikst)

Prieš porą savaičių nusipirkau Nikon d3100. Kol kas labai patinka. Kadangi tai mano pirmas veidrodinis, tai neturiu su kuo palyginti ar turi kokių minusų. Su šiuo fotoaparatu labai paprasta fotografuoti, meniu aiškus nors ir angliškas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2011 07 04, 07:39)
Prieš porą savaičių nusipirkau Nikon d3100. Kol kas labai patinka. Kadangi tai mano pirmas veidrodinis, tai neturiu su kuo palyginti ar turi kokių minusų. Su šiuo fotoaparatu labai paprasta fotografuoti, meniu aiškus nors ir angliškas.  smile.gif

del sito tai as skaiciau komentarus kad kai fokusuoji jis nerodo to objekto ir pamatai tik kai jau nufotkini. nu zdz kazkas panasaus. kas suprata - supras smile.gif. visi rase sita minusa jame, tai mane nuo jo ir atbaide. o va d3000 viskas gerai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 07 04, 07:05)
Apie veidrodinius fotoaparatus ir ju klases yra labai neblogas straipsnis http://www.mikasbink...traipsniai/dslr .
Ir svarbiausia kad bet koks veidrodinis fotoaparatas bus aukstesnes klases nei geriausias muilinukas 4u.gif

aciu 4u.gif
o man cia siule pasilikt su muiline nes fotkint nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2011 07 04, 00:29)
nikon aprasymai geri bet atseit jis prasciausias is visu veidrodiniu nikonu...tai gal neverta jo pirkt tada.

Na, Canon 1100D irgi prasčiausias iš visų veidrodinių Canon wink.gif

QUOTE(kerryy @ 2011 07 04, 00:29)
gal isviso nei vienas daug demesio nevertas?

Daug dėmesio tai jie tikrai neverti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 04, 08:22)
Daug dėmesio tai jie tikrai neverti wink.gif

jums tai as tikiu kad neveti. bet as klausiu man kaip pradziamokslei
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2011 07 04, 07:41)
jums tai as tikiu kad neveti. bet as klausiu man kaip pradziamokslei

Pirmiausia,tai fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir jai jau galvojat,kad kaip pradziamokslei jums tiks prasciausias fotoaparatas,tai gal tikrai nusipirkit pagerinta muiline is pradziu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 04, 08:50)
Pirmiausia,tai fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir jai jau galvojat,kad kaip pradziamokslei jums tiks prasciausias fotoaparatas,tai gal tikrai nusipirkit pagerinta muiline is pradziu. ax.gif

as taip negalvoju, jeigu galvociau tikrai cia nerasyciau ir klausimu netureciau smile.gif na jus visi cia skirtingai rasot smile.gif jau sunku susigaudyt smile.gif
aciu kas norejo padet 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 07 04, 07:05)

p.s. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2011 07 04, 08:29)
as taip negalvoju, jeigu galvociau tikrai cia nerasyciau ir klausimu netureciau  smile.gif  na jus visi cia skirtingai rasot smile.gif jau sunku susigaudyt smile.gif
aciu kas norejo padet  4u.gif

Ka reiskia kaip pradziamokslei?Ta prasme,kai ismoksit fotografuoti pirksit geresni fotika?
Atsakyti
na va merginos, tai gal nelabai mane supratot. mb domejimasis fotografija toli grazu neprofesanaliai. tiek kad, vaiko krikstynom buvom pasiskoline veidrodini fotika, tai jam labai patiko, jis ieskojo, kaip ten ka galima padaryt, tai dabar noretusi sava isigyt, o kadangi jau tokia proga, tai norisi padaryt kazkokia "prasminga dovana". del to ir klausiu, kad gal galetu kuri patarti, koki fotoaparata rinktis, kad nebutu jau tas paprasciausias, bet ir kokybes butu galima "isspausti". kaip jau sakiau fotografijos knyga gavo per kaledas, dabar tik truksta irankio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2011 07 04, 09:03)
na va merginos, tai gal nelabai mane supratot. mb domejimasis fotografija toli grazu neprofesanaliai. tiek kad, vaiko krikstynom buvom pasiskoline veidrodini fotika, tai jam labai patiko, jis ieskojo, kaip ten ka galima padaryt, tai dabar noretusi sava isigyt, o kadangi jau tokia proga, tai norisi padaryt kazkokia "prasminga dovana". del to ir klausiu, kad gal galetu kuri patarti, koki fotoaparata rinktis, kad nebutu jau tas paprasciausias, bet ir kokybes butu galima "isspausti". kaip jau sakiau fotografijos knyga gavo per kaledas, dabar tik truksta irankio biggrin.gif

Sunku patarti.As siulyciau kreipti demesi i objektyva kuris bus prie fotiko.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 04, 11:19)
Sunku patarti.As siulyciau kreipti demesi i objektyva kuris bus prie fotiko.

na ir i ka ten kreipt demesi, koks yra geras?
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2011 07 04, 09:23)
na ir i ka ten kreipt demesi, koks yra geras?

Geras,tai kainuoja tiek kiek kokie trys jusu pasirinkti fotikai ir dar daugiau mirksiukas.gif is vis siulyciau suvesti i googla jusu norima modeli ir skaityti atsiliepinus,kiek apie pati aparata,tiek apie objektyva prie jo blush2.gif
Atsakyti