laba diena,
arteja mano vyro 30-metis, praeitom kaledom padovanojau jam fotografijos knyga, bet turejom tik "muiline", bet kadangi vaikas ja sulauze, tai jubiliejui noreciau padovanoti vyrui veidrodini fotika. gal galetumet patarti koki rinktis, kad butu pakankamai kokybiskas, bet optimalia kaina
QUOTE(Shiraz @ 2011 07 01, 17:25)
laba diena,
arteja mano vyro 30-metis, praeitom kaledom padovanojau jam fotografijos knyga, bet turejom tik "muiline", bet kadangi vaikas ja sulauze, tai jubiliejui noreciau padovanoti vyrui veidrodini fotika. gal galetumet patarti koki rinktis, kad butu pakankamai kokybiskas, bet optimalia kaina
patarimas- gal geriau padovanokit ceki su tam tikru suma (kuria jusu seima gali sau leisti) ir tegu MB pats isisrenka ko nori
Tai gal jeigu tokias sumas gali skirti, gal žino ko tas vyras nori
QUOTE(rG @ 2011 07 02, 22:59)
Tai gal jeigu tokias sumas gali skirti, gal žino ko tas vyras nori
tai jeigu praso patarti turbut nezino
QUOTE(kerryy @ 2011 07 03, 11:09)
tai jeigu praso patarti turbut nezino
tikrai taip, manau ir jis pats nezino, o ir noriu, kad butu staigmena del to ir klausiu, nes noriu is uzsienio uzsakyti, ten pigiau
Jurzole, jei neklystu tavasis Panasonic Lumix yra hibridinukas (kazkada irgi turejau is tos serijos). Tai reiskia, kad laisvai gali pradeti mokintis fotografijos su juo, nes yra ir islaikymo, diafragmos nustatymai. Kai ismoksi naudotis viskuom, ka tas fotoaparatas tau gali pasiulyti ir suprasi, jog tau to nebeuztenka, va tada pirk veidrodinuka. Nes pirkti veidrodinuka ir pleskinti ant Auto.... Ir veidrodinukui tikrai neuzteks vieno objektyvo
Kerryy, nera butinas super brangus fotoaparatas, jau geriau investuoti i geresnius stiklus
Papildyta:
Hm Vistik gerai butu, kas jis butu paciupinejes realiai rankose. Nes labai daug priklauso, kaip rankose guli. Man pavyzdziui maloniau ciupinejosi Canonas.
Kerryy, nera butinas super brangus fotoaparatas, jau geriau investuoti i geresnius stiklus
Papildyta:
QUOTE(Shiraz @ 2011 07 03, 17:03)
tikrai taip, manau ir jis pats nezino, o ir noriu, kad butu staigmena del to ir klausiu, nes noriu is uzsienio uzsakyti, ten pigiau
Hm Vistik gerai butu, kas jis butu paciupinejes realiai rankose. Nes labai daug priklauso, kaip rankose guli. Man pavyzdziui maloniau ciupinejosi Canonas.
QUOTE(Tosk @ 2011 07 03, 18:34)
aciu. super brangaus as ir nenoriu. renkuosi tarp canon eos 1100d ir nikon D3000. jie iki 1500 kainuoja.
vat kad nera kas patartu... prasausi prasau cia ir niekaip pagalbos nesulaukiu noriu tokio kad galeciau mokytis fotografuoti, legvas valdymas, kad uztektu ir to objektyvo kuris parduodamas su fotoaaratu (nezinau kaip cia tiksliau issireikst)
Prie bet kokio valdymo reikia priprasti. Kitinis objektyvas pas Nikon buna geresnis nei pas Canon, bet jei rimtai uzsikabliuosi, greitai jau ziuresi kito objektyvo. Bet svarbiausia apciupinek fotoaparatus, kuris tau smagesnis bus laikyti. Man Nikon buvo kazkoks per didelis... na nepatiko ji laikyti, Canonas tarsi prilipo rankose. Su Canon kitiniu objektyvu isgyvenau kazkur puse metu, daugiau jo niekad nesu uzsidejusi. Dar kita priezastis del kurios rinkausi Canon, tai objektyvu pasiula didesne ir yvairaus storumo piniginems (na galima dairytis ir Sigmos ir kitu firmu objektyvu, tik as trenktai isimylejusi Canona )
QUOTE(Shiraz @ 2011 07 01, 18:25)
laba diena,
"Pakankamai kokybiskas optimalia kaina" yra labai subjektyvu ir vargu ar cia iseis kazka patarti...
Juo labiau, jei jusu vyras domisi fotografija, tai greiciausiai jis zino ko jis nori ir tokie suorganizuoti siurprizai, nors ir daromi is meiles ir geru noru, daznai buna truputi "pro sali"...
QUOTE(fotolama @ 2011 07 03, 21:32)
"Pakankamai kokybiskas optimalia kaina" yra labai subjektyvu ir vargu ar cia iseis kazka patarti...
Juo labiau, jei jusu vyras domisi fotografija, tai greiciausiai jis zino ko jis nori ir tokie suorganizuoti siurprizai, nors ir daromi is meiles ir geru noru, daznai buna truputi "pro sali"...
Mano visa fotoaparatura sudovanota mb. Nei karto neprasove. Bet as tiek isuzdavau ausis, kad nepataikyti galetu tik kurcias
Shiraz istemk ausis ir gaudyk bet kokius postringavus sia tema Pati uzvesk tema apie tai, tik ne perdazniausiai, nes tada bus labai akivaizdu ka tu organizuoji
QUOTE(Tosk @ 2011 07 03, 22:12)
Prie bet kokio valdymo reikia priprasti. Kitinis objektyvas pas Nikon buna geresnis nei pas Canon, bet jei rimtai uzsikabliuosi, greitai jau ziuresi kito objektyvo. Bet svarbiausia apciupinek fotoaparatus, kuris tau smagesnis bus laikyti. Man Nikon buvo kazkoks per didelis... na nepatiko ji laikyti, Canonas tarsi prilipo rankose. Su Canon kitiniu objektyvu isgyvenau kazkur puse metu, daugiau jo niekad nesu uzsidejusi. Dar kita priezastis del kurios rinkausi Canon, tai objektyvu pasiula didesne ir yvairaus storumo piniginems (na galima dairytis ir Sigmos ir kitu firmu objektyvu, tik as trenktai isimylejusi Canona )
supratau, aciu
o pagal aprasyma kuris geresnis? na gal kazkuris turi didesniu pliusu o kitas koki rimta minusa apie canon daug info neradau o va nikon aprasymai geri bet atseit jis prasciausias is visu veidrodiniu nikonu...tai gal neverta jo pirkt tada. gal isviso nei vienas daug demesio nevertas?
dar as klausiau as buna juose lietuviskas meniu ?
nu man zaliai turbut kvaili klausimai kyla... bet cia man vienintele viltis atsakymus gaut
nikon
canon
QUOTE(Tosk @ 2011 07 03, 17:34)
Ir as apsisprendziau kai paemiau i rankas.