Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 08, 23:21)
atsisiusk is cia SB-600 4u.gif

ačiū, tik čia angliškas 4u.gif turiu tokį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2009 07 10, 13:24)
ačiū, tik čia angliškas  4u.gif turiu tokį 4u.gif

prisiregistruok www.fotofabrike.lt, is ten LT instreukcija gali atsisiusti SB-900, gal vis vien bus kas panasaus 4u.gif ki rasi preke eini i specifikacija ir ten yra instukcija LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 10, 16:33)
prisiregistruok www.fotofabrike.lt, is ten LT instreukcija gali atsisiusti SB-900, gal vis vien bus kas panasaus 4u.gif ki rasi preke eini i specifikacija ir ten yra instukcija LT mirksiukas.gif

Ačiū labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte man padėti ir pasakyti kur problema: nusipirkau fotoaparatą olympus fe-45, bet pakrovus baterijas ir jas įdėjus į fotoaparatą jos išsikrauna po kokio pusvalandžio. Galvojau kad gal blogas kroviklis, nusipirkau brangesnį kroviklį, bet vėl tas pats, įdedu pakrautas baterijas ir man rodo kad baigia išsikrauta fotoaparatas. Kur problema?
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2009 07 06, 17:47)
Sveikos, gal ir en cia pataikiau, zinau kad jus domites profesonaliu fotografavimu o ne muilinem, bet vis tiek gal pakonsultuos man kas. Tai va. Uzsimaniau fotoaparato ir akzkodel patrauke sony. Ir nebesuprantu, tiksliau neisirenku tarp
SONY DSC-W130 ( http://www.icg.lt/fo...-sss-black.html ) ir Sony Cyber-shot DSC-W150 ( http://www.efoto.lt/...r-shot_dsc-w150 ) Nerandu dideliu skirtuma, megapikseliai tie patyus tik skiriasi optinis didinimas. O kaina skirasi apie pusantro simto. Noreciau akd patartumet, kuri apsimoka pirkti.

Dekui. 4u.gif

Jie abu labai geri. Aš pati fotkinau su W80 (jau nebegamina to modelio) bet neturiu ko prikibti. Optinis didinimas-abejotinas aparato pranašumas, bet jei kam reikalinga, tai gal... Aš neartinu , geriau prieinu arčiau, nes priartinimas dažniausiai neigiamai atsiliepia kokybei. Man labiausiai patinka, kad jis greit fokusuoja ir greit visi nustatymai pasikeičia. Taigi, imk bet kurį iš šių CyberShotų, nepasigailėsi.
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 08 03, 14:51)
Optinis didinimas-abejotinas aparato pranašumas, bet jei kam reikalinga, tai gal... Aš neartinu , geriau prieinu arčiau, nes priartinimas dažniausiai neigiamai atsiliepia kokybei.

Hm... kaip diena, taip naujiena:)

Optinis didinimas - labai naudinga fotoobjektyvo savybė, nes prieiti ar atsitraukti ne visada būna galimybė, o kadras* per tą laiką gali ir pabėgti. Patogu kadruoti, pvz., portretą, nekišant fotoaparato modelio panosėn:)

* foto.

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 16:49)
1. Sita fraze mintinai moku, siek tiek pabodus sakyciau jau smile.gif ne del to klausiu,kad foto patiktu jomis atliktos, del kitu, asmeniniu priezasciu. Dekui uz atsakyma.
2. Jau isigijau, dekui smile.gif
aciu smile.gif aha is mano mazo tasiuko viskas byra, filtrai, akumai, objektyvai netelpa, reik kisant pasokinet kad uzsisegtu biggrin.gif ieskosiu kuprines taip pat, arba didelio krepsio.. tik labai jau nusiskausmins man finansiskai tas krepsys tai palauksiu dar, jauciu kol ko nors nepamesiu...

Su fotokuprine yra taip, kad ją patogu nešiotis (nes svoris pasiskirsto tolygiai ant pečių), bet nepatogu greitai nusiimti ir pasiekti ar padėti techniką.

Ją siūlau pirkti, jei su technika tenka ilgiau pasivaikščioti, ar nedažnai ją išsitraukiate.
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti ispudziais apie Canon 50 D 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!

QUOTE(jurgitas @ 2009 08 03, 07:12)
Gal galėtumėte man padėti ir pasakyti kur problema: nusipirkau fotoaparatą olympus fe-45, bet pakrovus baterijas ir jas įdėjus į fotoaparatą jos išsikrauna po kokio pusvalandžio. Galvojau kad gal blogas kroviklis, nusipirkau brangesnį kroviklį, bet vėl tas pats, įdedu pakrautas baterijas ir man rodo kad baigia išsikrauta fotoaparatas. Kur problema?

Akumuliatorių darbinė įtampa, kaip taisyklė, yra žemesnė, nei 1,5 volto AA baterijų (pvz. 1,2 volto). Jei akumuliatoriai kokybiški, problemų dėl žemesnės įtampos paprastai nebūna, nes ji nėra per žema fotikui veikti. Matyt taviškių akumuliatorių įtampa pradeda kristi žemiau netgi tų 1,2 volto labai greitai ir fotikas atsisako veikti. Pabandyčiau kitus, didesnės talpos ar kito gamintojo, akumuliatorius.

Zitlali, aš analoginį komplektą susidėjau į atskirą krepšį, nes praktika rodo, kad visko nešiotis vis vien nėra prasmės. Bent jau man taip. Imu arba skaitmeną, arba juostą (čia galimi keli variantai smile.gif ).
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 08 10, 22:25)
Gal kas galetu pasidalinti ispudziais apie Canon 50 D  4u.gif

Nors aš tokio ir neturiu, bet galiu pasakyti, kad tai puikus aparatas, kaip ir visa krūva kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, baigiu visa SM pernarsyt, bet niekur nerandu temos, kur butu galima rasti info ieskantiems pirkti ax.gif tikiuosi pataikiau kur reikia ax.gif

Noriu naujo, gero (ne profesionalams) skirto fotoaparato smile.gif Siuo metu turiu savo senuka Canon Power Shot S500 ax.gif bet jau per tiek metu nebetenkina foto kokybe, norisi kazko geresnio (aisku ir paciai tobulet darant foto) smile.gif

Tai va smile.gif o klausimas toks. I koki fotoaparata (firma) vertetu atkreipt demesi, i kokius parametrus ir pan ax.gif Nesinori ismesti dideliu pinigu ir likti "ant ledo". Nes Canon siulo galybe ivairiu fotiku, kaip ir Nicon g.gif kaip issirinkti g.gif Gal yra galinciu padeti? smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 08 12, 23:29)
Sveiki!
Nors aš tokio ir neturiu, bet galiu pasakyti, kad tai puikus aparatas, kaip ir visa krūva kitų  mirksiukas.gif

sitoks atsakymas manes visai netenkintu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 08 rugpjūčio 2010 - 23:33
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 08, 23:32)
sitoks atsakymas manes visai netenkintu  schmoll.gif

Jeigu taip manai, tai nuoširdžiai tau siūlau patikėti tuo, kas parašyta tam atsakyme. Visi panašiai kainuojantys aparatai beveik vienodi, tik į skirtingus popierėlius įvynioti.

Jei toks atsakymas netenkina, pirk Nikon D3 arba Canon EOS 7 (arba ką nors dar brangesnio tongue.gif ). Tada tikrai žinosi, kad dėl nuotraukų kokybės kaltas ne fotoaparatas, o fotografas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 09 rugpjūčio 2010 - 00:08
QUOTE(sillwio @ 2010 08 09, 00:05)
Jeigu taip manai, tai nuoširdžiai tau siūlau patikėti tuo, kas parašyta tam atsakyme. Visi panašiai kainuojantys aparatai beveik vienodi, tik į skirtingus popierėlius įvynioti.

Jei toks atsakymas netenkina, pirk Nikon D3 arba Canon EOS 7 (arba ką nors dar brangesnio  tongue.gif ). Tada tikrai žinosi, kad dėl nuotraukų kokybės kaltas ne fotoaparatas, o fotografas.

jei tiket tavo zodziais tai svarbu daug moket ir tiketis geru rezultatu g.gif lotuliukas.gif

O jei rimtai tai i ka vertetu atkreipt demesi g.gif na i kokius parametrus g.gif nes atsidarai aprasyma fotiko, o ten aukstom materijom surasyta doh.gif lotuliukas.gif Man reiktu kaip tikrai moteriskei lotuliukas.gif zmoniskai blush2.gif

Atsakyti
Ant "svarbu daug moket ir tiketis geru rezultatu" ir pastatytas visas DSLR biznis, nors itakos nuotrauku kokybei tai turi nedaug. Todel is sakau, kad pirkti galima bet kuri aparata - visi jie daug maz vienodi. Jei pardavejas graziai pasakoja, kad tas aparatas graziau fotografuoja vaikus arba geles, tai jis is anksto nusistates parduoti butent ta modeli. Jei jis sako, kad sitas turi daugiau megapixeliu, del to geresnis negu anas, tai jis meluoja, nes megapixeliai dar ne viskas, o be to, daug megapixeliu gali pareikalauti ir naujo kompo. Patariu nukeliauti i parduotuve ir paciupineti populiariausius (reiskia pigiausiu) canon ir nikon modelius. Kuris smagiau "prilips" prie rankos, meniu ir valdymas pasirodys paprastesni, ta ir reikia pirkti. Nepamirska, kad kol tu parsinesi aparata namo, jis jau bus pasenes moraliskai, mat nauji modeliai stampuojami kaip karstos bandeles. Kol mokysies (o tai uztruks), jis nebus nieko vertas. Kai jau rinksies sekanti modeli, tiksliai zinosi, kokiu konkreciai funkciju tau truksta (pvz. nuotolinio blykstes valdymo ar fotografavimo serijomis 9 kadru per sekunde greiciu), tada ir rinksies modeli pagal savo poreikius. Geriau $ skirtuma, sutaupyta nuo aparato kainos, investuoti i rimtesni objektyva.
Atsakyti