Sveiki!
QUOTE(jurgitas @ 2009 08 03, 07:12)
Gal galėtumėte man padėti ir pasakyti kur problema: nusipirkau fotoaparatą olympus fe-45, bet pakrovus baterijas ir jas įdėjus į fotoaparatą jos išsikrauna po kokio pusvalandžio. Galvojau kad gal blogas kroviklis, nusipirkau brangesnį kroviklį, bet vėl tas pats, įdedu pakrautas baterijas ir man rodo kad baigia išsikrauta fotoaparatas. Kur problema?
Akumuliatorių darbinė įtampa, kaip taisyklė, yra žemesnė, nei 1,5 volto AA baterijų (pvz. 1,2 volto). Jei akumuliatoriai kokybiški, problemų dėl žemesnės įtampos paprastai nebūna, nes ji nėra per žema fotikui veikti. Matyt taviškių akumuliatorių įtampa pradeda kristi žemiau netgi tų 1,2 volto labai greitai ir fotikas atsisako veikti. Pabandyčiau kitus, didesnės talpos ar kito gamintojo, akumuliatorius.
Zitlali, aš analoginį komplektą susidėjau į atskirą krepšį, nes praktika rodo, kad visko nešiotis vis vien nėra prasmės. Bent jau man taip. Imu arba skaitmeną, arba juostą (čia galimi keli variantai
).
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 08 10, 22:25)
Gal kas galetu pasidalinti ispudziais apie
Canon 50 D
Nors aš tokio ir neturiu, bet galiu pasakyti, kad tai puikus aparatas, kaip ir visa krūva kitų
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso