Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(erikae @ 2011 03 31, 22:46)
Labai ačiū už atsakymus  ax.gif
O jis nėra tamsus ?  ax.gif

nea, jis kaip tik labai šviesus wink.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. nusipirkau aš fotiką. modelis senukas bet man tinka. tik galvoju kad biški gal permokėjau. už canon eos 1000d su 18-55 objektyvu sumokėjau 1800lt ir dėklą orginalų už 200lt ir 8 gb atminties kortelę iškaulijau dovanų. nu ne esmė.
viskas tinka man ir patinka, bet zoom norėtųsi didesnio. užmačiau angluose tokį daiktą kaip close up lens. gal galite pasakyti ar apsimoka? jis šiaip nebrangus, bet aš kaip įsivaizduoju tai tipo kaip didinamasis stiklas ant objektyvo g.gif ar labai nukenčia fotkinimo kokybė?
ačiū už komentarus.
Atsakyti
Netinka close up. Tai makrofotografijai. Kokybe kencia. Pakrasciuose ypac. Cromatines aberacijos atsiranda. Cia jei kalbi apie paprasta lesi, kuris kaip filtras uzsisuka ant objektyvo priekio.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norėčiau jūsų patarimo. Esu fotografijoje visiškai žalia, tačiau noriu įsigytį pirmą rimtą profesionalų fotoaparatą.

Mąstau apie:
Nikon D5000 arba Nikon D90. Ką geriau pasiūlytumėte rinktis? o gal man kaip pradedančiajai reiktu paprastesnio varianto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr* @ 2011 04 08, 17:28)
Sveiki  4u.gif

Norėčiau jūsų patarimo. Esu fotografijoje visiškai žalia, tačiau noriu įsigytį pirmą rimtą profesionalų fotoaparatą.

Mąstau apie:
Nikon D5000 arba Nikon D90. Ką geriau pasiūlytumėte rinktis? o gal man kaip pradedančiajai reiktu paprastesnio varianto?  g.gif

D90
Atsakyti
Sveiki.
Noriu konsultacijos ax.gif
Noriu įsigyti pirmą veidrodinį fotoaparatą g.gif
Apsižiūrėjau Canon EOS 500D ,kaip galvojat ar tiks ,ar kažko paprastesnio pradžiai reiktu.?
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 04 11, 08:32)
Sveiki.
Noriu konsultacijos ax.gif
Noriu įsigyti pirmą veidrodinį fotoaparatą g.gif
Apsižiūrėjau Canon EOS 500D ,kaip galvojat ar tiks ,ar kažko paprastesnio pradžiai reiktu.?

Nors aš irgi dar iš pradedančiųjų, bet žiūriu, klausimai panašūs kartojasi, tai pasakysiu taip: priklauso, kiek jūs žadat naudotis ir domėtis foto ir kiek leidžia finansai...
Jei tik šiaip atostogom ir šeimai, manau, užtektinai ir pigesnio/senesnio modelio, jei žadat plačiau domėtis tai geriau jau geresnį ir naujesnį modelį pirkt, aišku, bet kada galima gi pasipildyt amunicija naujais ir pagal poreikius objektyvais 4u.gif

Aš pirkau Canon EOS 550D, tai naujesnis modelis ir thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas nors galetu pasidalinti patirtimi ar ziniomis, nusiziurejau "papigiai" 2 sigma objektyvus:
Sigma 55 - 200mm lens 1.4 5.6 ir Sigma 70-210mm f/4-5.6 UC-II.
Turiu canon eos 350 su kitiniu objektyvu ir noriu objektyvo su kuriuo nereketu lakstyti arciau, kad nufotografuoti gamta, zmones smile.gif zinau, kad sitie objektyvai nenauji, bet nesu labai pretenzinga ir labiau domina jusu nuomone del foto kokybes, fotografavimo greicio ir patogumo.
Is anksto laaaabai didelis aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2011 04 07, 21:27)
Sveiki. nusipirkau aš fotiką. modelis senukas bet man tinka. tik galvoju kad biški gal permokėjau. už canon eos 1000d su 18-55 objektyvu sumokėjau 1800lt ir dėklą orginalų už 200lt ir 8 gb atminties kortelę iškaulijau dovanų. nu ne esmė.
viskas tinka man ir patinka, bet zoom norėtųsi didesnio. užmačiau angluose tokį daiktą kaip close up lens. gal galite pasakyti ar apsimoka? jis šiaip nebrangus, bet aš kaip įsivaizduoju tai tipo kaip didinamasis stiklas ant objektyvo  g.gif ar labai nukenčia fotkinimo kokybė?
ačiū už komentarus.

Sveika,
gal ne į temą klausimas, o kur pirkai šį aparačiuką? smile.gif Gerų dovanų gavai smile.gif, ar tos dovanos kaip nuolaida, ar dėl kokių priežasčių?
Aš ir Canon gerbėja, neseniai įsigyjau EOs.smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal ka domintu nauja Canon 10EG Deluxe tašė?Kaina 150 litu.
user posted image
Atsakyti
turiu tikriausiai kvailai nuskambesianti klausima (nes fotoaparatuose esu tikrai zalia)
mane domina canon kazkas is pigesniu variantu, i kuriuos modeliukus tureciau atkreipti demesi ir i kokius ju duomenis, jei noriu daugiau kadru per sekunde?
Atsakyti