Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(ramu @ 2011 01 24, 15:51)
Sveiki, o ka manot apie pentax k-x?
http://www.vilbrafot...id=90&pid=12755

ir as i sita ziuriu, tik va niekaip negaliu apsisprest ko gi visgi noriu g.gif
Atsakyti
Parduodu savo drauga, perkant komplekta - nuolaidos. http://www.skelbiu.l...php?id=10163161

4u.gif
Atsakyti
gal galeciau jususti, visgi apsistojau ties situ dvieju aparatu blush2.gif
ar galit pasakyti kuris geresnis g.gif
Nikon ar
Canon
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 02 08, 16:52)
gal galeciau jususti, visgi apsistojau ties situ dvieju aparatu blush2.gif
ar galit pasakyti kuris geresnis g.gif
Nikon ar
Canon

tikrai niekas nepatarsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 02 09, 09:33)
tikrai niekas nepatarsit? blush2.gif

Šitas klausimas vos ne kiekvienam puslapyje. smile.gif Niekas jums konkrečiai nepatars. Paskaitykit internete atsiliepimus, išsikelkit nuotraukų pavyzdžius, nueikit į parduotuve ir pačiupinėkit aparatus. Įvertinkit objektyvų pasirinkimo galimybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 09 vasario 2011 - 08:56
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 09, 08:53)
Šitas klausimas vos ne kiekvienam puslapyje.  smile.gif  Niekas jums  konkrečiai nepatars. Paskaitykit internete atsiliepimus, išsikelkit nuotraukų pavyzdžius, nueikit į parduotuve ir  pačiupinėkit aparatus. Įvertinkit objektyvų pasirinkimo galimybę.

dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 02 09, 10:27)

Pridesiu dar: jei rinksitės Nikoną, tai patarčiau su autofokusavimo varikliuku kūnelyje. Tada pigiau kainuos objektyvai. Tai Nikon D90. Tarp kitko cia yra parduodančių. Jei neturėčiau tikrai susigundyčiau
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 09, 09:35)
Pridesiu dar: jei rinksitės Nikoną, tai patarčiau su autofokusavimo varikliuku kūnelyje. Tada  pigiau kainuos objektyvai. Tai Nikon D90. Tarp kitko cia yra parduodančių. Jei neturėčiau tikrai susigundyčiau

didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Bamu, aš rinkausi Canon dar ir dėl to, kad objektyvų jam tinka daugiau, nei Nikon smile.gif

Aš turiu kitą klausimą, nelabai žinau kur daugiau pasiklausti. Kur jūs nešat Vilniuje išvalyti jų matricas? Ir kokia tai kaina? Nes ant nuotraukų labai ryškūs plėmai būna. Pats objektyvas nuvalytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 10, 22:49)
Bamu, aš rinkausi Canon dar ir dėl to, kad objektyvų jam tinka daugiau, nei Nikon smile.gif

Aš turiu kitą klausimą, nelabai žinau kur daugiau pasiklausti. Kur jūs nešat Vilniuje išvalyti jų matricas? Ir kokia tai kaina? Nes ant nuotraukų labai ryškūs plėmai būna. Pats objektyvas nuvalytas smile.gif

matricos nuvalymas apie 50 lt kainuoja. tai as kazkaip pagailejau. pasikuitus po nustatymus suradau veidrocio pakelimo funkcija ir su vaistinej isigyta klizmute (kainavo gal iki 3lt) nupuciau. dingo demes.
Atsakyti
Su klizmutem is vaistines atsargiai. Ten viduje talko gali buti (milteliai tokie, kad nesuliptu guma). O be to ji ora pirmyn atgal varineja. Specialios klizmutes ora varo tik viena kriptim. Ten toks voztuvas gale. Pro gala ieina oras, pro prieki iseina. Bet klizmute vis vien blogiau, nei specialios sluoteles-svabros ir eclipse skystis. Rinkinys sergitoje kainavo 95 lt. Uztenka valyti 5 kartus minimum. O jei ismoksit pasikeisti servetele ant svabros, tai uzteks 20 kartu pavalyti. Ekonomija patys paskaiciuokit. Pats turiu ir naudojau kokius 8 kartus. Kiek pasimokius viskas gaunasi puikiai. Jutube pilna tutorialu.
Atsakyti
Esu skaičiusi apie tas klizmutes ir niekas nepataria, nes galima pažeisti matricą stipriau papūtus. Kiek tiesos nežinau, bet baisu sugadinti.
Geriau jau tada rinkinys, nes kai viskas pritaikyta būtent tam, gal mažiau ir rizikos pačiam valant.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti