Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Aryvle @ 2011 01 25, 12:00)
http://www.efoto.lt/...ntax/pentax_k_x

štai čia nuotraukos darytos pentax k-x, ir tikrai gražios.

Chimera, sutinku su tavo nuomone, bet vien skirtumas tarp veidrodinio auto nuotraukų ir muilinės jau yra didžiulis. man kai su muiline reikėjo žirgą fotkint dėl dokumentų tvarkymo, gavau "š", nes net žirgo spalvos tikros nesugebėjau nufotkint, o su veidrodiniu, ant auto jau viskas aišku ir ryšku.  mirksiukas.gif

Paziurejau jau ir as visas sitas - grazu. Matyt tiesiog fotografas dar neigudes buvo...
Atsakyti
Sveiki,

gal galite patarti dėl fotoaparato pirkimo?
smile.gif Aš apsistojau ties Canon EOS 1000D ir Canon PowerShot G11, neapsisprendžių kurį vis dėl to imti? Ruošiuosi išleisti tam apie 1500 lt. Fotografijos srityje galima sakyti visiška naujokė. g.gif Fotografuoti tik bandžius su sesers Canon veidrodinuku, už tai ir pačią vilioja. smile.gif
O gal kuri nors turite Canon EOS 1000D arba G11, galite pasidalinti patirtimi?

Atsakyti
QUOTE(Klavera212 @ 2011 01 19, 16:41)
Sveiki,  4u.gif Noriu paklausti, ką daryti,kad nuotraukos gautusi ryškios , geros kokybes? Nes kiek fotkinu neryškios gaunasi.  Fotoparatas naujas,prieš metus už 500lt pirktas.

Kalavera tu pirma pasiziurek i nustatymus ..jei pries tai jis fotografavo gerai ..gali buti numushti nustatymai ...pasiimk instrukcija ir pakeisk nustatymus i gamyklinius smile.gif ...gali buti kad uzsitershe stiklas ...arba gal gedimas .. g.gif
Atsakyti
sveiki fotografai 4u.gif

labai svajoju savo muilinę pakeisti į kažką geresnio... gal kas parekomdenduos kažką pradedančiam iš Canon arba Nikon. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 15:33)
sveiki fotografai  4u.gif

labai svajoju savo muilinę pakeisti į kažką geresnio... gal kas parekomdenduos kažką pradedančiam iš Canon arba Nikon. Ačiū  4u.gif

reiktu suma bent pasakyt kiek gali tam leist smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mąstau apie Nikon D90 Body įsigyjimą, gal patartumėte, kokį objektyvą geriausiai pirkti pradžiai, kad daugiau mažiau tiktų fotografuoti viską - tiek gamtą, tiek žmones? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 27 sausio 2011 - 19:36
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 27, 15:38)
reiktu suma bent pasakyt kiek gali tam leist smile.gif

~1500lt
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 27, 20:12)

CANON

NIKON

tik plius issirink objektyva
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 27, 22:25)
CANON

NIKON

Va, aš šį Canon ir planuoju pirkti su standartiniu objektyvu http://www.efoto.lt/...canon_eos_1000d

Tik taip ir nesulaukiau, kuris pasirinkimas būtų toks optimalesnis iš mano minėtų? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 01 28, 14:55)
Va, aš šį Canon ir planuoju pirkti su standartiniu objektyvu http://www.efoto.lt/...canon_eos_1000d

Tik taip ir nesulaukiau, kuris pasirinkimas būtų toks optimalesnis iš mano minėtų? schmoll.gif

Sunku kitiems ką nors patarti. Kas fotografuoka Canonu patars jį, kas su Nikonu- patars Nikoną. Čia pačiai geriau apsispresti. Tiesiog paciupineti aparatus parduotuvėje. Tik vienas bet, gal geriau imkit body ir kokį šviesesnį objektyvą, bet čia žinoma jau finansų reiklas.
Aš turiu Nikoną, bet dažnai pasidairau į Pentaxus. Patinka jų perteiktos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 27, 20:25)
CANON

NIKON

aciuks.gif
Atsakyti
Šiek tiek sukonkretinsiu klausimą 4u.gif

Kas labiau tiktų pradžiai prie Nikon D90: 18-105mm f/3.5-5.6 ar 18-200mm f/3.5-5.6 (šis, kiek skaičiau, gana nemažai iškraipo vaizdą abiejuose galuose) g.gif
Atsakyti