Kadangi tema apie objektyvus lb siaura, pamaniau atidarysiu dar vieną temą, kiek platesnę. Man kyla daug klausimų, naršyt po i-netą naršau, tačiau kartais norisi užduoti vieną kitą klausimą. Galbūt čia galima būtų padiskutuoti bei pasidalinti turimom žinom neteršiant besimokančių temų.
Kol kas klausimu prisikaupe tokiu:
1. Galbūt žinote Lt fotografus, kurie naudojasi Leica/Hasselblad firmu foto technika?
2. Ka galite patarti del aparato Nikon F80 i ka kreipti demesi ji perkant
3. Kokius naudojate sviesos sklaidytuvus isorinem blykstem (jeigu naudojate)
Dekuj uz temele
O man iskilo toksai klausimas: nuotraukose atsirado tokiu demiu. Isvaliau fotoaparato veidrodi, abu objektyvus, bet demes vistiek matosi. Jos kazkur fotoaparato viduj, nes su abien objektyvais fotografuojant matosi. Tai kū daba daryt? Gal juos kur nors protingi dedes valo?
O man iskilo toksai klausimas: nuotraukose atsirado tokiu demiu. Isvaliau fotoaparato veidrodi, abu objektyvus, bet demes vistiek matosi. Jos kazkur fotoaparato viduj, nes su abien objektyvais fotografuojant matosi. Tai kū daba daryt? Gal juos kur nors protingi dedes valo?
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 18, 10:14)
Dekuj uz temele
jau maniau tik man vienai temos reik...
O koks fotikas? garantinio kokio ner? siaip tai manau tikrai uzsiima tvarkymu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 10:34)
jau maniau tik man vienai temos reik...
Pentax K100D pas mane. uztenka man jo, nes pagrinde savo atzalas fotografuoju. pirkau pries metus, visada viskas puiku budavo, tai cia ne fotiko kalte, o mano. Pries pora savaiciu prie juros buvom, po to perziuredama nuotraukas pastebejau tas demes. ko gero bus smelio papuole papludimy... nu bent jau as taip manau. kur nors ant sensoriaus ibirejo, ir se tau, dabar nieko gero negaliu fotkinti. kai zinau, kad jos ten yra, tai man nervus gadina ziauriai
As ir manau, kad turi kazkur tvarkyti, ieskosiu.
tos demeles va kokios:
raudonai cia as apvedziau
gadina vaizda juodai.
Papildyta:
aga, vilbrafoto valo matricas, ale tas labai ilgai trunka . Kadangi as kauniete, tai man pora savaiciu gali net uztrukti, nes viska jie veza i vilniu... o kaina 50lt. O dabar tik antradieni vez. tai dar iki to laiko paieskosiu cia kaune ko nors
raudonai cia as apvedziau
gadina vaizda juodai.
Papildyta:
QUOTE(filiute @ 2009 06 18, 15:05)
Sako foto kameras valo vilbra. ten pabandyk paskambinti. www.vilbrafoto.lt
pas mane irgi demeliu yra. tokiu kai kas su riebaluotais pirstais prilietes butu. tik niekaip neprisiruosiu nesti kad isvalytu
pas mane irgi demeliu yra. tokiu kai kas su riebaluotais pirstais prilietes butu. tik niekaip neprisiruosiu nesti kad isvalytu
aga, vilbrafoto valo matricas, ale tas labai ilgai trunka . Kadangi as kauniete, tai man pora savaiciu gali net uztrukti, nes viska jie veza i vilniu... o kaina 50lt. O dabar tik antradieni vez. tai dar iki to laiko paieskosiu cia kaune ko nors
Zitali, Leica fotografuoja ms
Man iskilo klausimas, koki pirkti reikala susideti fotoaparatam, objektyvam, priedam ivairiem ir pan.. nes turiu per peti permetama slinga ir niekas man ten netelpa.. plius prisides antra fotikas su savo priedais.. Antram atskirai tikriausiai reik pirkti, bet ka jus turit, kas jum patogu? gal kuprine kokia parekomenduosit? na, tikiuosi sulauksiu patarimu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 08:14)
Man iskilo klausimas, koki pirkti reikala susideti fotoaparatam, objektyvam, priedam ivairiem ir pan.. nes turiu per peti permetama slinga ir niekas man ten netelpa.. plius prisides antra fotikas su savo priedais.. Antram atskirai tikriausiai reik pirkti, bet ka jus turit, kas jum patogu? gal kuprine kokia parekomenduosit? na, tikiuosi sulauksiu patarimu
Susirask KATA internete.Jie tasiukus ivairiausius daro.Aisku,kainuoja,bet yra is ko pasirinkti
Va cia pasikuisk Tašiukai
Pasidairiau po sita puslapi,nu labai nemazas pasirinkimas.Ir ne butinai Kata,dar ir kitokiu geruliu firmu atradau
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 10:26)
Susirask KATA internete.Jie tasiukus ivairiausius daro.Aisku,kainuoja,bet yra is ko pasirinkti
Pasidairiau po sita puslapi,nu labai nemazas pasirinkimas.Ir ne butinai Kata,dar ir kitokiu geruliu firmu atradau
o aciu Inesa bet kaineles... brbrbr...