Man ir labai aktualu, bet ir nezinau pas ka kreiptis del dantu protezavimo, ypac, kad ziuretu ne i mano pinigines stori, o i dantu bukle. Gal kas gali patarti, ar Gegeckas geras protezuotojas, ar Nainiene geriau?
QUOTE(gyteuogyte @ 2011 09 13, 16:24)
Man ir labai aktualu, bet ir nezinau pas ka kreiptis del dantu protezavimo, ypac, kad ziuretu ne i mano pinigines stori, o i dantu bukle. Gal kas gali patarti, ar Gegeckas geras protezuotojas, ar Nainiene geriau?
Pas Gegecka nerekomenduociau
Pabandykit Aido 13. Cia ties senaisiais baldais. Ten du odontologai dirba.
QUOTE(neringaal @ 2009 06 19, 09:36)
Nu nezinau jei norit pigiai tai gal i poliklinika kreipkites kai uzdes kreivai tai zinosit
na nežinau nežiau ar čia pigumo reikalas... visada eidavau į polikliniką, valdišką, nei vienu dančiu nesiskundžiu ir krūminius sutvarkė taip, kad nieko prikišt negaliu, blombos laiko viskas tvarkoje, seniausia blomba jau nuo paauglystės viš 9 mėtų...
o jų tiesa ne tiek ir daug turiu tik 2, tik vat su rimtesne problema kur...
O vat pas privačią tvarkės mama, sesuo, sūnėną mažą vedė... visi pas skirtingus vaikšto vis, tai blombos net iškrenta, o pinigai į valą, ir vėl naujai
QUOTE(joviciuxxx @ 2011 09 15, 13:38)
Sveikos mamytes , pas mus klinikoje gerai protezuoja gyd. Ema Mazutaviciene.Musu Klinika vadinasi Dentoma jei ka domina kontaktinis nr 867528135
o kuom ji gerai? kiek metų patirties? ar implantuoja?
QUOTE(goldmine @ 2011 09 18, 09:02)
Pas Gegecka nerekomenduociau
Kodėl, prašau argumentuoti jai jau nerekomenduojat, nes kitaip šis komentaras jokios vertės neturi
QUOTE(Dovis @ 2011 10 18, 11:15)
Pabandykit Aido 13. Cia ties senaisiais baldais. Ten du odontologai dirba.
o ten implantuoja?