gal kam teko protezuotis Šiauliuose ir galite kanors pasiūlyti kad ir darba atliktų gerai ir kainos nebūtų milžiniškos?
išsilaužiau krūminį dantuką, reikia kažką daryt
QUOTE(neringaal @ 2009 06 18, 10:56)
sunku ka ir pasiulyti nes didelis pasirinkimas
gal ir nemazas pasirinkimas, bet kai viena pazistama centre uz plombavima sumokejo beveik 200 tai baisu kur ir beeiti nepasiteiravus
QUOTE(harmoneta @ 2009 06 18, 16:16)
kai viena pazistama centre uz plombavima sumokejo beveik 200 tai baisu kur ir beeiti nepasiteiravus
Šiais laikais tai yra normalios kainos, ypač, jei plombavo 2-3 kanalus.
Nu nezinau jei norit pigiai tai gal i poliklinika kreipkites kai uzdes kreivai tai zinosit . Man danti su kanalu tvarke tai irgi kaina yra 200 Lt. Plomba per visa danti 80 lt mookejau. Pas privatininkus tokios kainos. O siaip tai sunku ka rekomenduoti nes stomotologai skirtingi ir vienam vienas patinka kitam kitas. Vytauto gatveje nemazai stomotologu kabinetu. Yra makarevicius, petroseviciu klinika, ir kiti visokie. Siaip nueikit pirma ir pasiklausinekit, kiek kainuotu ir tiek. man nieko nereikejo deti tai as nelabai zinau tas kainas. Bet vistiek kokie 400 lt uz dejima bus manau, o gal klystu. Uz paklausima manu moketi nereiks
as suprantu kad uz pora simtu nesusitvarkysiu, bet bent i pora tukstanciu noretus tilpti...
na o man 200 uz vieno danties plombavima tikrai perdaug, pas savo gydytoja daugiausia turbut 40 lt su gydymu esu sumokejus. privaciai ir daug kas is pazistamu ten lankos... kiek buvau kitur, vistiek sugriztu tik pas ja
na o man 200 uz vieno danties plombavima tikrai perdaug, pas savo gydytoja daugiausia turbut 40 lt su gydymu esu sumokejus. privaciai ir daug kas is pazistamu ten lankos... kiek buvau kitur, vistiek sugriztu tik pas ja
QUOTE(harmoneta @ 2009 06 20, 21:26)
as suprantu kad uz pora simtu nesusitvarkysiu, bet bent i pora tukstanciu noretus tilpti...
Otai ko tada neini pas savo gydytoją? Man vieną krūminį irgi plombavo prieš porą mėn.,tai sumokėjau apie 400 lt.,nelabai aš suprantu jų technologijas,bet lipdė,lipdė ir prilipdė,o jau galvojau,kad jį trauks,o dar gydymas kainavo,tai va ,vos ne tūkstantukas plombavimas.
Na jokiu ziniu?
QUOTE(Perlen @ 2009 06 27, 21:47)
Otai ko tada neini pas savo gydytoją? Man vieną krūminį irgi plombavo prieš porą mėn.,tai sumokėjau apie 400 lt.,nelabai aš suprantu jų technologijas,bet lipdė,lipdė ir prilipdė,o jau galvojau,kad jį trauks,o dar gydymas kainavo,tai va ,vos ne tūkstantukas plombavimas.
nes manoji protezuoja tik neididelius darbelius... o man ten jau beveik nieko nelike
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2009 07 05, 20:20)
Na jokiu ziniu?
dabar neturiu laiko... bet vis zadu uzeiti pietiniam prie muzikos mokyklos 5iaauksty toks vyras sake dirba bent jau i konsultacija uzsirasyt, nes praeis vasara ir nebespesiu susitvarkyt..
Prikeliu temą, nes aktualu. Gal kas gali ką rekomenduoti?