Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(*bena* @ 2007 02 13, 17:55)
dekui, o kas ten veza taip ir nesupratau kas tas MV? na o del receptuko tai nezinau kas tas triple sec smile.gif  doh.gif

nu bet tu šaunuolė, kad nori tokių kokteiliukų, man tai jis per sudėtingas būtų g.gif

Cosmopolitan

Degtinė, "Triple Sec" (Curacao) likeris, ananasų sultys, citrinų sirupas, ledas

Cosmopolitan #1 kokteilis īstie ingridienti šādi: (120g Absalūtās vodkas, 40 grami Curacao(Triple sec), 40 grami dzērveņu sulas un 40 grami laima sulas(vēlams svaigas)) - ideāla manta! Bet es gan jaucu mazliet citādāk. Neesmu nekāds vodkas cienītājs, tādēļ lieku 60 gramus laima sulas un 80 gramus vodkas
mineraliniai vandenys mirksiukas.gif

Коктейль Сosmopolitan

что нужно:
3/4 части водки
1/2 части апельсинового ликера "Куантро"
1 часть клюквенный морса
1/2 части лимонного сока
корочка апельсина

что делать:
Все компоненты взбить со льдом в шейкере. Перелить в охлажденный бокал для мартини. Перед подачей сжать пальцами апельсиновую корочку и быстро поджечь выходящее из нее эфирное масло. Опустить корочку в бокал.

Коктейль COSMOPOLITAN (классический)

20 гр. водки
15 гр. ликера
30 гр. клюквенного сока
15 гр. сока Лайм

Все это перемешать, добавить кубики льда. Подавать в коктейльном стакане для мартини

user posted image
mmmmmmm skanu biggrin.gif nors man tas ingridientas degtinė schmoll.gif
kaip supratau šiam kokteiliu būtini ingridientai: degtinėla, apelsininis likeris ir sultys g.gif

P.S. MV tai mineraliniai vandenys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 21 vasario 2007 - 10:25
QUOTE(TINA316 @ 2005 10 18, 21:18)
Gal kas žino kokteilio ,,Pinokolada,, receptuką?AČIŪ 4u.gif

as esu bandzius"pinokolada"ananasini su apelsino sultim.labai neblogai thumbup.gif paragaukit.tik kad truputi sutraukia kaip kefyra.gal su kitom sultim irgi galim pabandyt,ir nesutrauks. tongue.gif
Atsakyti
Nežinau kur rašyti, blush2.gif čia ne kokteilis, tiesiog priedas prie alkoholio, ir labai skanus thumbup.gif
Prie brendžio, supjaustyti citrinas, jas pabarstyti cukrumi, o ant viršaus paprasta netirpi kava. Geri brendį, nuryji, tada tos citrinos į burną.... rolleyes.gif kaip skanu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 14:10)
Nežinau kur rašyti,  blush2.gif čia ne kokteilis, tiesiog priedas prie alkoholio, ir labai skanus  thumbup.gif
Prie brendžio, supjaustyti citrinas, jas pabarstyti cukrumi, o ant viršaus paprasta netirpi kava. Geri brendį, nuryji, tada tos citrinos į burną....  rolleyes.gif kaip skanu user posted image

Jau cia kazkas panasaus i tekilos gerima... Noriu paklausti, gal kuri zinot, kas yra sodos vanduo, kurio taip daznai reikia i kokteilius?

Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2007 03 02, 13:13)
Jau cia kazkas panasaus i tekilos gerima... Noriu paklausti, gal kuri zinot, kas yra sodos vanduo, kurio taip daznai reikia i kokteilius?

vieną tai žinau Lietuvoje Utenos Gėrimai gamina, gal pažinsi iš paveiksliuko: user posted image tas baltas...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 15:22)
vieną tai žinau Lietuvoje Utenos Gėrimai gamina, gal pažinsi iš paveiksliuko: user posted image tas baltas...

Tas baltas su geltona etikete? Tai cia panasiai kaip svepsas ar tonikas? O uzrasyta ant buteliuko kas? Sodos vanduo, ar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2007 03 04, 13:29)
Tas baltas su geltona etikete? Tai cia panasiai kaip svepsas ar tonikas? O uzrasyta ant buteliuko kas? Sodos vanduo, ar kitaip?

Taip, tas baltas.
Kaip užrašyta nežinau schmoll.gif nes užsienyje tai soda water ir tiek, o Lietuvoje neteko pirkti, tai net nežinau kaip jie lietuviškai rašo blush2.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau receptukų, nors kokteiliukų iki šiol mėgėja nebuvau. O vat viename bare tokį paprastą ir gražiai atrodantį pamačiau, kad labai norėčiau sužinot, kaip jis daromas. Į apelsinų sultis supylė degtinės ir kažkokio raudono sirupo maža srovele ties taurės viduriu. Tas raudonas sirupas (čia aš taip manau) taip gražiai nudažė taurės dugną, ir tokio saldaus prieskonio suteikė, kad buvau sužavėta. Taigi klausimas biggrin.gif . Kas galėjo būti tas raudonas skystis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 05 kovo 2007 - 14:49
QUOTE(iride @ 2007 03 05, 14:48)
Prisiskaičiau receptukų, nors kokteiliukų iki šiol mėgėja nebuvau. O vat viename bare tokį paprastą ir gražiai atrodantį pamačiau, kad labai norėčiau sužinot, kaip jis daromas. Į apelsinų sultis supylė degtinės ir kažkokio raudono sirupo maža srovele ties taurės viduriu. Tas raudonas sirupas (čia aš taip manau) taip gražiai nudažė taurės dugną, ir tokio saldaus prieskonio suteikė, kad buvau sužavėta. Taigi klausimas  biggrin.gif . Kas galėjo būti tas raudonas skystis? blush2.gif

granatu sirupas? g.gif
Atsakyti
nzn kur rasyti,jau gal kas raset,bet vistiek parasysiu smile.gif i puoda (na reikia didelio indo, nes nemazai gaunasi tai as darau puode 4u.gif ) supjaustyt koncervuotus ananasus ir mangus (tai pat ir ju sultis supylti),kivi, mandarino skilteliu (siaip visokiu vaisiu galima deti) ir uzpilti viska vynu ir sampanu..ismaisyti ir padeti i saldytuva atsalti..poto viska piltis i stiklines ir valgyt/gert..man lb patinka, tik siaip kaip lb ilgai pastovi tie vaisiai, tai perima alkoholio skoni, tai tada man nlb patinka, o vaikinui atvirksciai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 05, 14:51)
granatu sirupas?  g.gif

Mažas buteliukas. Dar paskaitinėjau, gal tas Grenadinas, jei teisingai parašiau rolleyes.gif . Buvo kažkur įdėta jo foto, tai butelys labai didelis pasirodė, o ten įpylė iš tokio mažiuko. Veiksmas buvo Egipte, gal ten mažesniuoe išfasuota...
Atsakyti
o gal kas zino kokteiliuko receptuka is Cili picerijos.Ten zinau,kad budavo krupnikas,citrinu sultys ir dar kazkas...toksbuvo visai nieko... g.gif
Atsakyti