QUOTE(Gatita @ 2006 03 20, 13:31)
Man po savaitgalio šis kokteiliukas labai įstrigo, tikrai labai skanus:
KAPIRINJA
Sudėtis: 50 ml PITÚ Cachaca, 1 laimo vaisius, grūstas ledas, 1-2 gabalėliai rudo cukraus.
Paruošimo būdas: supjaustykite laimą į 8 dalis, įdėkite i taurę, įdėkite cukraus ir sutrinkite grustuku. Ant viršaus berkite grusta leda, supilkite PITÚ Cachaça ir patiekite.
Pitu Cachaca yra braziliškas gėrimas, gaminamas iš cukranendrių, parduotuvėj 0,7l kainuoja apie 40LTL. Man atrodo, kad vietoj jo tiktų ir baltas romas, jei ką...
Skanaus!!!
KAPIRINJA
Sudėtis: 50 ml PITÚ Cachaca, 1 laimo vaisius, grūstas ledas, 1-2 gabalėliai rudo cukraus.
Paruošimo būdas: supjaustykite laimą į 8 dalis, įdėkite i taurę, įdėkite cukraus ir sutrinkite grustuku. Ant viršaus berkite grusta leda, supilkite PITÚ Cachaça ir patiekite.
Pitu Cachaca yra braziliškas gėrimas, gaminamas iš cukranendrių, parduotuvėj 0,7l kainuoja apie 40LTL. Man atrodo, kad vietoj jo tiktų ir baltas romas, jei ką...
Skanaus!!!
gal zinai kokiojie parduotuvejie galima nusipirkti to Cachaca niekur nemaciau,o kokteilis tikrai skanus ir i galva gerai kerta tikrai verta pabandyti kas dar nebande
Papildyta:
QUOTE(Freja @ 2006 12 05, 18:27)
Jei kas megsta gaminti ir domisi kokteiliais, gal galit patarti ka padovanoti zmogui megstanciam maisyti ir besidominciam kokteiliais?
Plakikli turi, ledo smulkinimo 'masina' turi, matavimo stikliuka turi....ko dar reikia kokteiliams gaminti? ko nors special? Knyga apie kokteilius irgi turi.
Plakikli turi, ledo smulkinimo 'masina' turi, matavimo stikliuka turi....ko dar reikia kokteiliams gaminti? ko nors special? Knyga apie kokteilius irgi turi.
grazias kokteilines taures.Mano svajone vazos formos taures tai is ju skaniausia kokteiliu gerti