Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(Gatita @ 2006 03 20, 13:31)
Man po savaitgalio šis kokteiliukas labai įstrigo, tikrai labai skanus:

KAPIRINJA
Sudėtis: 50 ml PITÚ Cachaca, 1 laimo vaisius, grūstas ledas, 1-2 gabalėliai rudo cukraus.
Paruošimo būdas: supjaustykite laimą į 8 dalis, įdėkite i taurę, įdėkite cukraus ir sutrinkite grustuku. Ant viršaus berkite grusta leda, supilkite PITÚ Cachaça ir patiekite.

Pitu Cachaca yra braziliškas gėrimas, gaminamas iš cukranendrių, parduotuvėj 0,7l kainuoja apie 40LTL. Man atrodo, kad vietoj jo tiktų ir baltas romas, jei ką...

Skanaus!!!

gal zinai kokiojie parduotuvejie galima nusipirkti to Cachaca niekur nemaciau,o kokteilis tikrai skanus ir i galva gerai kerta tikrai verta pabandyti kas dar nebande
Papildyta:
QUOTE(Freja @ 2006 12 05, 18:27)
Jei kas megsta gaminti ir domisi kokteiliais, gal galit patarti ka padovanoti zmogui megstanciam maisyti ir besidominciam kokteiliais?
Plakikli turi, ledo smulkinimo 'masina' turi, matavimo stikliuka turi....ko dar reikia kokteiliams gaminti? ko nors special?  ax.gif Knyga apie kokteilius irgi turi. 

grazias kokteilines taures.Mano svajone vazos formos taures tai is ju skaniausia kokteiliu gerti
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2006 12 07, 11:10)
gal zinai kokiojie parduotuvejie galima nusipirkti to Cachaca niekur nemaciau,o kokteilis tikrai skanus ir i galva gerai kerta tikrai verta pabandyti kas dar nebande
Papildyta:

grazias kokteilines taures.Mano svajone vazos formos taures tai is ju skaniausia kokteiliu gerti

Vazos formos, tai turi galvoje tokia tulpes ziedo formos, kazka panasaus i tas kuriose maiso Sex on the beach? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 08, 15:07)
Vazos formos, tai turi galvoje tokia tulpes ziedo formos, kazka panasaus i tas kuriose maiso Sex on the beach?  smile.gif

Jo tos pacios.is ju daug skaniau geriasi kokteilei negu is sampano tauriu ar kitu tauriu.Pati labai noreciau gauti tokia dovana! alc.gif
Atsakyti
Jeigu kam įdomu, kokteliai su alumi yra aprašyti ČIA (kokteiliai, kuriuose pgr ingridientas - alus)
Atsakyti
Norėčiau kokio mėtinio kokteilio, gal žinote kokį receptą? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 09 gruodžio 2006 - 23:49
Sveikutes 4u.gif
na tiek daug skaniu kokteiliuku thumbup.gif
O gal galit kuri nors parasyti kaip tiksliai Kruvinoji Meri ruosiama: kokios proporcijos ir lyg per peilio asmenis reiki degtine pilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 12 09, 19:52)
Norėčiau kokio mėtinio kokteilio, gal žinote kokį receptą? ax.gif  ax.gif

Mojito kokteilis yra ne metinis, bet su metomis ir jei ju idesi daugiau, tai ir jausis labiau. Man labai patinka! thumbup.gif Tik nelabai zinau kaip ji daryti blush2.gif
Man atrodo kad reikia apie 10 sviiezios metos lapu, puse i 3 dalis supjaustyto laimo ir tada patrinti metas su laimu. Tada taurele romo, rudo cukraus (atrodo nepilna arbatini sauksteli), tada daug sutrinto ledo, dar sirupo kazkokio ir gale truputi gazuoto vandens. Pieskok internete, tikrai rasi receptuka tikslu. Rekomneduoju, nes labai gaivus kokteilis! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vipera @ 2006 11 09, 17:34)
sveikos,as darau sitaip
i taure pridedu ledo kubeliu
poto maziau kaip puse taures malibu
tiek pat ananasu sulciu
ir truputeli grenadino, gaunasi super gaivus
tik grenadino svarbu kad perdaug neipilt

Merginos, gal pasirodysiu zalia, bet kas yra tas grenadinas ir kur jo rasti??
Atsakyti
Grenadinas yra nealkoholinis uogu sirupas naudojamas maisto gamyboje ir kokteiliuose. user posted image tai cia yra jo nuotrauka. Nezinau kur jo galima nusipirkti Lietuvoje, bet uzsienyje galima rasti ir kai kuriose maisto parduotuvese.

Beje, radau skaniai skambanti kokteili su juo:

Sudedamosios dalys
Trejos devynerios - 40 ml
Sambuka - 20 ml
Grenadinas - 20 ml
Citrinų sultys (šviežios) - 20 ml
Apelsinų sultys - 110-150 ml
2/3 taurės tūrio ledo

Paruošimo instrukcija
Viską suplaki ir pili į ledo pilną taurę. Raudonas kaip Kuba ir paslaptingas kaip Pitagoro teorema.
user posted image Reiks kada pabandyti. Tik patarkit ir man kur jo Lietuvoje galima isigyti. ax.gif

Atsakyti
gal turit ideju su kuo makaluot sokolado skonio degtine ? schmoll.gif
Atsakyti
paskaiciusi lolita pasidariau dzino su ananasu sultimis smile.gif ir zinokite - patiko.
Atsakyti
tikrai, vermutui rekomenduoju kokteili, nors jis ir vienas skanu. gali googleje paleisti paieska stock rosso cocktail 4u.gif
Atsakyti